biker1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 jak to się mówi, trzeba dążyć do realizacji marzeń nawet tych mniejszych 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ja akurat chodzę przewaźnie na rybki w stroju normalnym codziennym - do garnituru mi daleko, na szczęscie. Ale to dlatego, że przeważnie mam od 30min do 2h i nie ma czasu na strojenie się pod czynność. Przeważnie łapię tzw okienka. Chyba, że Dziadek Mróz już się u nas panoszy. Wtedy pełna zbroja;-) do tej pory w bagażniku... właśnie, czas się rozpakować heh;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Troszkę to jest chyba tak że u nas człowiek jakby się ubrał w miarę "ładnie" na ryby w jasne ciuszki a na nogach japonki to pewnie by wrócił upier@@@@ po pachy,a bo trza było targać sprzęt do łódki,silnik podłączyć,na łódce się uwalisz bo stała pod chmurką,zanim do tej łódki dojdziesz do w klapkach pływa błoto a tego na ciuchach typu moro itp nie widać,amerykańce mają łódki za dużo zielonych papierków gdzie czyściej niż w moim aucie po jeździe z dzieckiem,fotele na łódkach,podłoga wysoka z wykładziną,silników nie odłączają, sprzęt zawsze na łodzi więc nie trzeba dźwigać,łódka w garażu na przyczepie.Kurcze ale się rozmarzyłem...... 100tu procentowa racja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Chyba, że Dziadek Mróz już się u nas panoszy. Wtedy pełna zbroja;-) do tej pory w bagażniku... właśnie, czas się rozpakować Marcin poczekaj idzie ocieplenie.:-) Troszkę to jest chyba tak że u nas człowiek jakby się ubrał w miarę "ładnie" na ryby w jasne ciuszki a na nogach japonki to pewnie by wrócił upier@@@@ po pachy,a bo trza było targać sprzęt do łódki,silnik podłączyć,na łódce się uwalisz bo stała pod chmurką,zanim do tej łódki dojdziesz do w klapkach pływa błoto a tego na ciuchach typu moro itp nie widać,amerykańce mają łódki za dużo zielonych papierków gdzie czyściej niż w moim aucie po jeździe z dzieckiem,fotele na łódkach,podłoga wysoka z wykładziną,silników nie odłączają, sprzęt zawsze na łodzi więc nie trzeba dźwigać,łódka w garażu na przyczepie.Kurcze ale się rozmarzyłem.. Czyli nic się nie zmieniło od 50 lat jak i u nich tak i u nas :-)Przepraszam u nas się zmieniło ciągle zabierają komunalne garaże i stawiają bloki z małymi parkingami . Edytowane 23 Grudnia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 ja mam łódź na przyczepie w garażu...większość gratów na łodzi....chyba muszę zacząć inaczej się w takim razie ubierać na ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Przecież im ubranie wędkarza bardziej ubrudzone tym lepiej rybka gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jedni wożą trawele na wszelki wypadek w bagażniku. Ja będę woził w schowku pasażera ... sympatyczny prezent mikołajowy od jednego z forumowiczów Dzięki ... (mam nie pisać komu ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jedni wożą trawele na wszelki wypadek w bagażniku. Ja będę woził w schowku pasażera ... sympatyczny prezent mikołajowy od jednego z forumowiczów Dzięki ... (mam nie pisać komu )Wyobraź sobie ze udało mi się na to złowić rybę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Właśnie takiej informacji oczekiwałem !!! Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Co do Jeansów to w sensie, że niewygodne. Na mikołaja sprawiłem sobie nowe buty, model COBRA:), rewelacyjne! Ja preferuję taki ubiór bardziej trekingowy ale ładny:) lub NINJA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jedni wożą trawele na wszelki wypadek w bagażniku. Ja będę woził w schowku pasażera ... sympatyczny prezent mikołajowy od jednego z forumowiczów Dzięki ... (mam nie pisać komu )Gdzie to kupię? Chcę dla córci:)! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) np tu : https://www.aliexpre...cc-5bef6d1e027bAle to taki żarcik castingowy akurat dla mojej trzymiesięcznej wnuczki. Kijek 100cm a multik plastikowy. Co nie znaczy, ze nie nawinę linki i nie pokombinuje w przyszłym sezonie ... a co?! Edytowane 23 Grudnia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) No jasne ze ten secik to raczej ozdoba na półkę. Ja złowiłem na to ostroboka z burty statku zwabionego światłem 1000w halogena walczył pięknie Cieżko się tym "rzuca" korba kręci się ze szpolka zawsze. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Drodzy Forumowicze ???? ja juz tak na zaś, bo pózniej to nie będzie czasu.Wesołych Świat!Nie znam pięknych wierszyków z życzeniami itd wiec życzę wam metrowych okazów, oczywiście na ruchomej szpoli!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zdrowych i spokojnych świąt wszystkim życzę,oraz aby wasze wyprawy nad wodę sprawiały wam dużo radości i przynosiły duże okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Gdzie to kupię? Chcę dla córci:)! https://www.olx.pl/oferta/wedka-mini-skladana-CID767-IDg9eOr.html#b045abc06a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 o to zaraz koło mnie ma te wędeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Tak brzydkie, że podobno skuteczne! nie wspomnę o "tęczowości" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 To jest pike limited znaczy będziesz łowił szczupaki o limitowanej długości ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 To jest pike limited znaczy będziesz łowił szczupaki o limitowanej długości albo w limitowanej.....długości.... (a masz Bob za te tańce odstraszające zimę!) oczywiście limitowanej od metra w górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Przed ponad dwoma, laty kupilem multek zillion 100 hshlr .Uzywke, w stanie idealnym. Jako, ze rzucac uczylem sie na multkach z hamulcem odsrodkowym, (shimano curado, core,abu stx, toro ) z tym nie daje sobie rady. Lezy w szufladzie drugi rok. Bylem z nim na rybach moze z dwa razy, brody, brody, stracone metry plecionkii. Wiem, ze mozna ustawiac ten hamulec b. precyzyjnie. Ja nie znam nikogo, kto lowi na multki. Ucze sie sam, z"naszego kochanego forum" Co robie nie tak, a moze sprzedac i kupic cos z hamulcem odsrodkowym? Przyzwyczailem sie nie zmieniac ustawien co chwila, mam wylaczone jeden, albo dwa bloczki, i to wszystko Przekonacie mnie?? multik ponoc b. dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Sprzedaj i kup inny PS.ustawiam się w kolejce ,ile PLN?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Fajnie , jestes pierwszy. Ale moze ktos mni przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Fajny multik u mnie gra w parze z AVC 70mf,mam raz ustawiony magnetyk i śmiga aż miło :-) Edytowane 29 Grudnia 2016 przez hm62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Miałem,sprzedałem i dosłownie po 3 latach ten sam multik trafi do mnie w idealnym stanie technicznym Dopiero teraz odkryłem jego zalety .Nowe Zilliony TWS wg. Mnie tyle nie wytrzymają.Trochę praktyki i pokochasz Type-R .Ja rzucam na 2-3 Magnetyku z St.Croix 5S70MF od 7 gramów .Nie sprzedawaj chyba że mi Edytowane 29 Grudnia 2016 przez rothen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi