hm62 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja także ustawiony mam jak kolega powyżej,reszta dociskiem szpuli u mnie 7 gr ołowiu plus gumiś 4-5" lub soft4play 13 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zillion typ R to najlepszy multik jaki miałem, kto w końcu chce go sprzedać i za ile xD ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Faktem jest, że ostatnio większość czasu ten zacny multik, spędza ciepło otulony w miękko wyściełanej torbie z innymi multikami ... ale i tak nawet nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Coś dla mnie towar dedykowanyhttps://www.olx.pl/oferta/kinetic-big-bob-730g-40cm-CID767-IDifL2D.html#f13dbd044b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Coś dla mnie towar dedykowanyhttps://www.olx.pl/oferta/kinetic-big-bob-730g-40cm-CID767-IDifL2D.html#f13dbd044b Moze robic za kotwce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dzieki wszystkim za rady odnosnie zilliona . Dam mu jeszcze jedna szanse, dostosuje sie do waszych rad Wszystkiego najlepszego z nowym rokiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dzieki wszystkim za rady odnosnie zilliona . Dam mu jeszcze jedna szanse, dostosuje sie do waszych rad Wszystkiego najlepszego z nowym rokiem dobra decyzja, z autopsji wiem ze pozbywanie sie dobrego sprzetu pozniej boli ....najlepszego!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Główka 730 gramów Jaki polecacie kij i multik pod taką przynętę Coś dla mnie towar dedykowany https://www.olx.pl/oferta/kinetic-big-bob-730g-40cm-CID767-IDifL2D.html#f13dbd044b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Z rana nad wodą i w lesie "na dziko" - rewelacja:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Z rana nad wodą i w lesie "na dziko" - rewelacja Na dziko? Edytowane 1 Stycznia 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) No na dziko Czyli w lesie Edytowane 1 Stycznia 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Na kijach do przynęt ponad 700g to Ty Tomku powinieneś się znać bo łowisz w morzu!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Na dziko to się nocuje :-) i to mogę nazwać na dziko.Myślałem ,że Pilot nocował wtedy to szacun prawdziwy komandos .Chociaż widziałem Pilota na zdięciu w masce i wyglądał jak komandos. Pilot Ty nie chodź tak nad wodę bo ktoś zawału dostanie i będziesz miał problem i wyrzuty sumienia :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Robert w morzu bardzo dużo łowiłem ale to już nie moja bajka Starość nie radość i nie ten błędnik Na kijach do przynęt ponad 700g to Ty Tomku powinieneś się znać bo łowisz w morzu!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Myślałem, ze brig śpi po imprezie i nie zapyta co to znaczy na dziko u mnie;). 30min w jedną stronę na miejsce po lesie, lekka wspinaczka na skały gdzie są piękne punkty widokowe jak nie ma liści, trochę machania za okoniem, 1min w wodzie dla zdrowia po rozgrzewc, na koniec szama B+T:) i powrót z bananem na twarzy. Taki ze mnie dzikus. Słabość mam do lasu. Piękne, samotne drzewo na skarpie, jak z jakiejś bajki... Edytowane 1 Stycznia 2017 przez PILOT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) I znowu maska.Pilot nie strasz briga Piękna woda i samotne drzewo na posterunku Myślałem, ze brig śpi po imprezie i nie zapyta co to znaczy na dziko u mnie;). 30min w jedną stronę na miejsce po lesie, lekka wspinaczka na skały gdzie są piękne punkty widokowe jak nie ma liści, trochę machania za okoniem, 1min w wodzie dla zdrowia po rozgrzewc, na koniec szama B+T:) i powrót z bananem na twarzy. Taki ze mnie dzikus. Słabość mam do lasu. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Brig, to tylko jak - nie lękaj się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Coś dla mnie towar dedykowanyhttps://www.olx.pl/oferta/kinetic-big-bob-730g-40cm-CID767-IDifL2D.html#f13dbd044bWitaj https://www.angeln-neptunmaster.de/meeresangeln/xxl-gummifische/magic-minnow-big-bob-gummifische/a-5556/ to tez twoje?? Big BOB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Brig, to tylko jak - nie lękaj się Kompałeś się dzisiaj i co to szama b+ T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Moze szama Białkowo-Tłuszczowa? Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Trzeba się hartować, dbać o zdrowie i organizm. W dzień nie fizyczny B+T zwierzęce wskazane:). Takie wejście w nowy rok:). Edytowane 1 Stycznia 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Miał ktoś w rękach abu mgxtreme2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Miał ktoś w rękach abu mgxtreme2?Dwójki nie, ale MGXTREME tego roczny tak, bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ja miałem nowego mgxtreme w dłoniach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ja miałem nowego mgxtreme w dłoniach.....I jak odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi