Przemsol Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 odczucia.....bardzo mały i lekki. wąska szpulka. w porównaniu do poprzedniego modelu (który posiadam) to zupełnie inna konstrukcja. szpula nie jest płytka więc nie sugeruje zastosowania do lajtowego łowienia co nieco się kłóci z ogólnym wrażeniem młynka w dłoni. ten model który miałem w dłoni wydawał się ciut lepiej spasowany niż mój model poprzedni - u mnie jest luz poprzeczny na korbce minimalny ale dający się wyczuć i oporówka ma minimalne klikniecie. w nowym modelu tego nie zauważałem. w dłoni wydaje się być mniejszy niż shimano aldebraran bfs xg 2016m, a to na prawdę maleństwo w pudełkowym stanie nie umiem go określić - czy to lajtowe czy ultra lajtowe łowienie czy może taki ML. jak będzie na rynku lekka szpulka do niego to na pewno będzie ciekawą opcją....wrażenie pierwsze jakie miałem to "kurcze chcę go mieć, sprzedaję mojego mgxtreme i tatulę z płytkimi szpulami i wezmę to".....po chwili analizy w głowie do czego bym go przypiął pozostanę przy tym co mam - na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Dzięki. ja chcę go kupić i tak podpytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 doszła, doszła, doszła......tylko akurat jak mrozi na weekend.... ale wrażenie robi samo opakowanie....po wyjęciu...i porównanie oryginalnej z nową....i zamontowana w multiku....jak widać łożysko jest otwarte....suche...kręci się jak szalone.szpula o nic nie ociera, pasuje idealnie....teraz chyba trzeba zamówić karbonową korbkę do tego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 tez niezle:https://es.aliexpress.com/item/DIY-ABU-BLACK-MAX3-SILVER-MAX3-PMAX3-ORRA2-CUSTOM-HONEYCOMB-FISHING-REEL-SPOOL-9-5g/32775929724.html?spm=2114.10010408.1000013.37.QpjNSa&scm=1007.13339.33317.0&pvid=7a6a14ff-764e-4aa2-8211-6350267b4987&tpp=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Co chłopaki smutno nawet nie mogę porzucać na sucho bo korek w śniegu się klinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ojjj smutno!!! Bantam z Availem do UL nawet nie przetestowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 No smutno smutno u mnie tez nowe zabawki czekają na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 ...ale zawsze mogę sie pocieszyć, nowymi nabytkami do Szafy. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ojjj smutno!!! Bantam z Availem do UL nawet nie przetestowany A ja tam napierdzielam woblerkami po ogrodzie.Celnośc ćwiczę.Żona okazało się oglądała mnie przez okno i napisała smsa że zaczyna się poważnie zastanawiać czy mnie w pobliże dzieci dopuszczać bo szajba kompletna.Poniekąd rozumiem jej obawy.Na dniach przyjdzie lekka szpulka do CT Type R i wtedy dopiero się zacznie.Kawa w termos,dzieci pożegnać i na ogród . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Niestety nie mam ogrodu. To co powiesz jak robiłem kiedyś to samo na trawniku osiedlowym, odmierzając krokami długość rzutu, zgrabnie omijając psie gówna (zero wdepnięć=największy sukces). Ludziska przystawali lub patrzyli przez okna swoich willi. Co prawda po tym, ustępowali mi drogi na chodniku dyskretnie kiwając głowami ... do tej pory zastanawiam się czy było to "dzień dobry" czy gest politowania? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 No, takie akcje na trawniku pod blokiem to już level albo i dwa wyżej niż moje balety na ogrodzie .Chociaż z drugiej strony Tobie nie grozi to co mi-niedawno przewyższyłem nad płotem i sąsiadowi w auto pizgnąłem.Całe szczęscie plandeka od busa .Najlepsze jest to że zamiast się przejmować że mogłem mu auto uszkodzić cieszyłem się że daleko poleciało bez brody . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 to ja mam pomysła........ może byśmy tak na trawniku gdzieś w parku się umówili w kilku i porzucali sobie do leżących na trawie/śniegu hulahopów... co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 to ja mam pomysła........ może byśmy tak na trawniku gdzieś w parku się umówili w kilku i porzucali sobie do leżących na trawie/śniegu hulahopów... co wy na to?Próbowałem blokuje się w śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 to ja mam pomysła........ może byśmy tak na trawniku gdzieś w parku się umówili w kilku i porzucali sobie do leżących na trawie/śniegu hulahopów... co wy na to?Zależy gdzie.Bo jak powiem kobiecie że jadę do Warszawy porzucać do hulahopów to pobudka w kaftanie pewna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zależy gdzie.Bo jak powiem kobiecie że jadę do Warszawy porzucać do hulahopów to pobudka w kaftanie pewna.a nie możesz powiedzieć na początek tak:jadę do warszawy na ważny trening? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zależy gdzie.Bo jak powiem kobiecie że jadę do Warszawy porzucać do hulahopów to pobudka w kaftanie pewna.Chciałbym zobaczyć minę żony kiedy bym jej oświadczył coś takiego :-D proszę zróbcie foto- albo najlepiej video-relacje z treningu :-) zobaczy że nie jestem jedynym przypadkiem ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 a nie możesz powiedzieć na początek tak:jadę do warszawy na ważny trening?O i proszę.Dobrzy koledzy zawsze coś podpowiedzą.Trening-to brzmi dumnie i poważnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A ja się rzucę w przepaść w oczekiwaniu na Armsa ... NIe mogą tego robić na zapas i wysyłać od razu xD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) To ciekawe jaka będzie mina ludzi jak wyskoczę przed kamienicę in zacznę ćwiczyć rzuty,w sumie w parku też dziwnie będę wyglądał Edytowane 5 Stycznia 2017 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Każdy rzucający nie nad wodą wygląda bardzo dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja tam bardzo często rzucam z balkonu z 2-go piętra,zwłasza gdy np: buduję nowy kijek i trzeba przetestować układ przelotek jeszcze na papierowych omotkach.Idealnie równolegle do balkonu mam parking odległy o jakieś 30-kilka metrów i mogę poćwiczyć jak leci z różnych kombinowanych technik.Sąsiedzi to widują i dalej mówią mi ''dzień dobry'' lub ''cześć'' ,raz tylko miałem przypadek ,że sąsiad z dołu posiadający 2 duże psiaki,przyszedł mnie poinformować,że zawsze ma rozsunięte szyby na balkonie i często po nim biegają jego pupilki i abym uważał,żeby przypadkiem nie stracić przynęty (oczywiscie bez haków),którą mam na końcu linki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja tam bardzo często rzucam z balkonu z 2-go piętra,zwłasza gdy np: buduję nowy kijek i trzeba przetestować układ przelotek jeszcze na papierowych omotkach.Idealnie równolegle do balkonu mam parking odległy o jakieś 30-kilka metrów i mogę poćwiczyć jak leci z różnych kombinowanych technik.Sąsiedzi to widują i dalej mówią mi ''dzień dobry'' lub ''cześć'' ,raz tylko miałem przypadek ,że sąsiad z dołu posiadający 2 duże psiaki,przyszedł mnie poinformować,że zawsze ma rozsunięte szyby na balkonie i często po nim biegają jego pupilki i abym uważał,żeby przypadkiem nie stracić przynęty (oczywiscie bez haków),którą mam na końcu linki. Duży balkon masz xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Duży balkon masz xD Ot,taki wystarczający... aby we 4 osoby wypić kawkę przy stoliku i jeszcze trochę miejsca zostanie . Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ot,taki wystarczający... aby we 4 osoby wypić kawkę przy stoliku i jeszcze trochę miejsca zostanie . pod warunkiem ze zaspę śniegową usuniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) pod warunkiem ze zaspę śniegową usuniesz Balkon oszklony,więc nie ma takiej opcji...po drugie najwięcej korzysta z niego kot (często za ''karę''),a on nie pozwolił by na taki stan rzeczy,bo bardzo nielubi śniegu . Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi