PILOT Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 "tam jest rybak", "o rybak", "rybak" - mówili na was tak? Mnie to denerwuje:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 To ciekawe jaka będzie mina ludzi jak wyskoczę przed kamienicę in zacznę ćwiczyć rzuty,w sumie w parku też dziwnie będę wyglądał Rzucałem na wiosnę w kwietniu przy parku,jak kobita szła z dzieckiem i zobaczyła jakiegoś "dziwnego" z badylem co rzuca to w nogi z wózkiem poszła A ja tylko łożyska chciałem sprawdzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Może przestraszyła się Twojego "badyla"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja tam bardzo często rzucam z balkonu z 2-go piętra,zwłasza gdy np: buduję nowy kijek i trzeba przetestować układ przelotek jeszcze na papierowych omotkach.Idealnie równolegle do balkonu mam parking odległy o jakieś 30-kilka metrów i mogę poćwiczyć jak leci z różnych kombinowanych technik.Sąsiedzi to widują i dalej mówią mi ''dzień dobry'' lub ''cześć'' ,raz tylko miałem przypadek ,że sąsiad z dołu posiadający 2 duże psiaki,przyszedł mnie poinformować,że zawsze ma rozsunięte szyby na balkonie i często po nim biegają jego pupilki i abym uważał,żeby przypadkiem nie stracić przynęty (oczywiscie bez haków),którą mam na końcu linki.Ja przeważnie wykorzystuję do testowych rzutów garaż. Arek ostatnio też kilka razy sobie rzucił dla porówniania;-) do testowania UL jak znalazł, sąsiedzi już się przyzwyczaili do nietypowego widoku... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Ja przeważnie wykorzystuję do testowych rzutów garaż. Arek ostatnio też kilka razy sobie rzucił dla porówniania;-) do testowania UL jak znalazł, sąsiedzi już się przyzwyczaili do nietypowego widoku...Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaTo już wiem gdzie odbędzie się następne spotkanie castomaniaków , sąsiedzi będą szczęśliwi jak dzieci.:-)Piwko , grill oczywiście elektryczny napewno da się gdzieś podłączyć :-) Edytowane 6 Stycznia 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Ja to mam prawie pod domem w centrum miasta stawek, taki z hektar albo lepiej (1300m chodnik i ścieżka rowerowa na około), to sobie moge poćwiczyć i potestować rozne różnistości. A najfajniejsze jest to, ze przy takim testowaniu potrafi fajny szczupak do przynety wyskoczyć Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Gdyby nie to że po wyprawie nad wodę w sylwka nabawiłem sie zapalenia oskrzeli to sprawdziłbym co o mnie sąsiedzi pomyślą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Może ktoś z kolegów doradzić odnośnie doboru patyka do vertical jiggingu , który ogarnął by duże jaskółki ( 15-25 cm ) na główkach max 30 gram Łowisko z głębokością do 20 metrów max , woda stojąca....Preferowany monoblank. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Ale się nawaliłem jest fajnie , siedzę i nie mam wędek żona jest wreszcie szczęśliwa.:-) Ale czy ja jestem ? tak jestem trzeba wreszcie odpocząć parę dni wytrzymam.:-) a może sprzedam cały sprzęt i kupię gitarę i założę zespół muzyczny ? Edytowane 7 Stycznia 2017 przez brig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Fajnie Ci. Moja żona pewnie by Twojej zazdrościła, ja niedawno przygotowałem sprzęcik na jutrzejszy wypad:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ale się nawaliłem jest fajnie , siedzę i nie mam wędek żona jest wreszcie szczęśliwa.:-)Ale czy ja jestem ? tak jestem trzeba wreszcie odpocząć parę dni wytrzymam.:-) a może sprzedam cały sprzęt i kupię gitarę i założę zespół muzyczny ?Ale Ci dobrze Arek My właśnie wróciliśmy, nawet Bóbr dziadek mróz załatwił na twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ale Ci dobrze Arek My właśnie wróciliśmy, nawet Bóbr dziadek mróz załatwił na twardo Ale znad wody czy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ale znad wody czy do domu.My już całą noc spaliśmy we własnych łóżkach obok własnych żon Wczoraj wróciliśmy wieczorem, nie było sensu w ten mróz tam siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Areczku! Kupuj gary ja mam gitarę i jedziemy ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Kolejny przejaw choroby castingowej.Strasznie mnie denerwował jeden kij na wieszaku bez multika,jak były spiny to mnie tak to nie irytowało?!Już miał być obciach i czwarta Tatula ale że był na olx i to przypadkiem 15km. od domu to podjechałem.Qantum Smoke. Nawiasem mówiąc Bob,to znowu przez Ciebie.Kopiąc za informacjami o Smoke natknąłem się oczywiście na Twoje wpisy,znów mogę winę przynajmniej częściowo zrzucić na Ciebie :D .(no dobra,jeszcze na Castmanii coś tam było). Teraz to już lepiej wyglada i nie denerwuje . Co do wieszaka to pokażę bo sam se zrobiłem i mi się podoba.Poza tym,na sprzęt można rzucić okiem,nie trzeba upychać byle gdzie,z wieszaka do auta i nad wodę. Pozdrawiam nakręconych . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Bo ja właśnie kupiłem ten egzemplarz z Castmanii Bardzo fajny, mało znany i niedoceniany model jak i zresztą firma Quantum Powinieneś być zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wieszaczek pierwsza klasa tylko z takim widokiem na ścianie ciężko będzie wytrzymać do wiosny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Bo ja właśnie kupiłem ten egzemplarz z Castmanii Bardzo fajny, mało znany i niedoceniany model jak i zresztą firma Quantum Powinieneś być zadowolonyTak myślę.Z uncjowym kijem będzie pracował,dzięki niemu Tatulę Type R mogłem przerzucić do do MC Corzza 8-14lb który to zestawik świetnie mi leży .Dobry z Ciebie człek-pomagasz nawet o tym nie wiedzac . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wieszaczek pierwsza klasa tylko z takim widokiem na ścianie ciężko będzie wytrzymać do wiosnyDzięki,święta prawda.Tylko te puste miejsca...Pan Zagłoba pustych naczyń nie lubił,ja mam podobnie z pustymi miejscami na wieszaku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zdecydowanie widzę "drag" jeszcze dwa wolne miejsca na wieszaku .... .Co na to Twoja żona..... . Ale czad....!!!Mój pokój lepiej wygląda z kłódką i skoblem. Chociaż nic nie widać....ha,ha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zdecydowanie widzę "drag" jeszcze dwa wolne miejsca na wieszaku .... .Co na to Twoja żona..... . Ale czad....!!!Mój pokój lepiej wygląda z kłódką i skoblem. Chociaż nic nie widać....ha,ha.Żona,no cóż-kocha to musi zaakceptować .Poza tym, paradoksalnie,fascynacja castingiem spowodowała wyprzedanie całego szpeju spinningowego magazynowanego w myśl zasady "może się kiedyś przyda". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wieszak i kije robi wrażenie.Już się napaliłem, ale. . . . .No właśnie, żona dobrze liczy.Ile jest kręćków w torbie i ile wedek w tubie nie wie. A jak będą na ścianie- wszystko pod kontrolą.W moim przypadku lepiej, zdrowiej będzie zostać przy starym systemie. Ale zazdroszczę takiej prezentacji takiego sprzętu! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Teraz to się zakurzy wiosny;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 No ja bym się chyba nie zdecydował tak w pokoju powiesić bo właśnie zaczęło by się liczenie,a tak jak mam w pawlaczu lub w piwnicy gdzie moja ukochana nie chodzi bo tam są pająki,to nie wie ile tak naprawdę mam sprzętu.Cały czas ją trzymam w przekonaniu że jak coś kupuje to dlatego że sprzedałem stare, chodź ostatnio troszkę tak było wymieniłem cały sprzęt spinningowy na castingowy-choroba Dobrze że w sierpniu się przeprowadziłem do większego mieszkania i mam swoje kąty bo ilość sprzętu w ostatnich miesiącach lekko się zwiększyła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jest ktoś kto może coś powiedzieć na temat tego megabassa ? : http://www.megabass.co.jp/site/products/a6104x/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi