Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Castingu posmakowałem i na chwilę obecną brnę w to dalej. Po kilku wyprawach naszły mnie jednak pewne przemyślenia w sprawie multiplikatora, który zakupiłem. To daiwa tatula 103 HL. Przyzwyczajam się do braku terkotki hamulca, lecz ciężko mi się "zgrać" z uchwytem 80 mm. Noszę się z zamiarem jego wymiany na większy, powiedzmy 90 a najlepiej 100 mm. Czy koledzy też wymieniali uchwyty w swoich multikach ? Jakie są wasze przemyślenia w tej sprawie ?

Pozdrawiam

Marek

Edytowane przez wesoływędkarz

Mam 80,90,100 ale najlepiej pasuje mi 90.

Przemyśleń nie posiadam kieruję się tylko instynktem niesamowicie dobrego łowcy ,prawdziwego drapieżcy ,rekina jezior,szakala pustyni i takie tam a na dodatek jestem skromny.

Edytowane przez brig
  • Like 6

Zapomniałeś dodać że jesteś jeszcze młody i przystojny :)

Tomku to już chyba wszyscy wiedzą :-)

A widzieli jak pływam po Żarnowcu stojąc na dziobie moiej łodzi w ślizgu bez trzymanki na zblokowanym gazie i na gazie.

Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez brig
  • Like 5

a mi pasuje 80tka.....nie lubię wrażenia że kręcę korbą od młockarni albo jeszcze starszego ustrojstwa ;)

chociaż kupiłem sobie power handle do revo SX'a to noszę się z zamiarem zmiany tej korbki na zdecydowanie krótszą....

Edytowane przez Przemsol

Tomku to już chyba wszyscy wiedzą :-)

A widzieli jak pływam po Żarnowcu stojąc na dziobie moiej łodzi w ślizgu bez trzymanki na zblokowanym gazie i na gazie.

Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka

Arek jestem przekonany, że Cameron wiedząc jaki drzemie w Tobie potencjał obsadził by Cię zamiast Dicaprio :)

• Like 2

koledzy co sądzicie o wędziskach z pazurem Favorite CASTING Synapse Casting 662UL / 2-7g :)

Posiada ktoś lub macał :D  jak się zachowują te wędki pod rybą

http://favorite-fishing.com/synapse-bfs-limited-2/?lang=en

Edytowane przez biker1

Panowie,zanim zapytam w dziale "kupię" zapytam tu bo co mi szkodzi.

Gdyby komuś walały się po pudełkach niepotrzebne fajne crankbaity 5,6cm-coś typu Duo Realis crank m65,Jackall Bling 55,Megabass Cyclone(to tylko przykłady),lub coś tego typu,znaczy lotne dla początkującego castingowca.Wiem że tego typu przynęty można kupić w polskich sklepach nowe ale gdyby kto coś miał z używek w mniej zabijających cyfrach zapraszam na priva.Z góry dzięki :) .

http://luckyjohn.info/products/haira-plus-one-33lbf-44lbf/

http://luckyjohn.info/products/haira-tiny-shallow-pilot-33f-44f/

ja mam sporo tych wobkow jednak nie na sprzedaz :) kupowalem je gdzies na Łotwie, są w dobrych cenach, łowne i mega lotne, polecam je. jak bys mial okazje to bierz smialo

• Like 1