brig Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jest ktoś kto może coś powiedzieć na temat tego megabassa ? : http://www.megabass.co.jp/site/products/a6104x/ Ja jest bardzo ładny i ja bardzo chciałbym go mieć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ja jest bardzo ładny i ja bardzo chciałbym go mieć. Dzięki tego właśnie potrzebowałem - dla Ciebie też zamówić ;D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dzięki tego właśnie potrzebowałem - dla Ciebie też zamówić ;D ?Rafał jak coś wygram to dam znać.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Pomyśl Arku. Z ostatnim nabytkiem stanowili by ładną parkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) WitajcieCastingu posmakowałem i na chwilę obecną brnę w to dalej. Po kilku wyprawach naszły mnie jednak pewne przemyślenia w sprawie multiplikatora, który zakupiłem. To daiwa tatula 103 HL. Przyzwyczajam się do braku terkotki hamulca, lecz ciężko mi się "zgrać" z uchwytem 80 mm. Noszę się z zamiarem jego wymiany na większy, powiedzmy 90 a najlepiej 100 mm. Czy koledzy też wymieniali uchwyty w swoich multikach ? Jakie są wasze przemyślenia w tej sprawie ?PozdrawiamMarek Edytowane 10 Stycznia 2017 przez wesoływędkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Mam 80,90,100 ale najlepiej pasuje mi 90.Przemyśleń nie posiadam kieruję się tylko instynktem niesamowicie dobrego łowcy ,prawdziwego drapieżcy ,rekina jezior,szakala pustyni i takie tam a na dodatek jestem skromny. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez brig 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zapomniałeś dodać że jesteś jeszcze młody i przystojny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 90 to takie optimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Zapomniałeś dodać że jesteś jeszcze młody i przystojny Tomku to już chyba wszyscy wiedzą :-) A widzieli jak pływam po Żarnowcu stojąc na dziobie moiej łodzi w ślizgu bez trzymanki na zblokowanym gazie i na gazie. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Stycznia 2017 przez brig 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ja nie widziałem , tylko słyszałem i to mi wystarczyło aby się napić za fart takiego mądrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) a mi pasuje 80tka.....nie lubię wrażenia że kręcę korbą od młockarni albo jeszcze starszego ustrojstwa chociaż kupiłem sobie power handle do revo SX'a to noszę się z zamiarem zmiany tej korbki na zdecydowanie krótszą.... Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Przemsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Mnie też bardziej pasuje 80ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Tomku to już chyba wszyscy wiedzą :-) A widzieli jak pływam po Żarnowcu stojąc na dziobie moiej łodzi w ślizgu bez trzymanki na zblokowanym gazie i na gazie. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu TapatalkaArek jestem przekonany, że Cameron wiedząc jaki drzemie w Tobie potencjał obsadził by Cię zamiast Dicaprio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 80/90/100 - wszystkie są dobre korby, kto co lubi lub wielkość dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 przydałby się podgrzewacz do korpusu na zimne dni bo nie lubie w rękawiczkach hehe korba to mniejszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) koledzy co sądzicie o wędziskach z pazurem Favorite CASTING Synapse Casting 662UL / 2-7g Posiada ktoś lub macał jak się zachowują te wędki pod rybą http://favorite-fishing.com/synapse-bfs-limited-2/?lang=en Edytowane 12 Stycznia 2017 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Panowie,zanim zapytam w dziale "kupię" zapytam tu bo co mi szkodzi.Gdyby komuś walały się po pudełkach niepotrzebne fajne crankbaity 5,6cm-coś typu Duo Realis crank m65,Jackall Bling 55,Megabass Cyclone(to tylko przykłady),lub coś tego typu,znaczy lotne dla początkującego castingowca.Wiem że tego typu przynęty można kupić w polskich sklepach nowe ale gdyby kto coś miał z używek w mniej zabijających cyfrach zapraszam na priva.Z góry dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 http://luckyjohn.info/products/haira-plus-one-33lbf-44lbf/http://luckyjohn.info/products/haira-tiny-shallow-pilot-33f-44f/ ja mam sporo tych wobkow jednak nie na sprzedaz kupowalem je gdzies na Łotwie, są w dobrych cenach, łowne i mega lotne, polecam je. jak bys mial okazje to bierz smialo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Rzadko kto chce się ich pozbywać... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Rzadko kto chce się ich pozbywać... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaMarcinie,wiem .Ale spróbowac nie zaszkodzi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam koledzy czy ktoś się orientuje gdzie dostane zabezpieczenie śruby plus śruba do abu revo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam koledzy czy ktoś się orientuje gdzie dostane zabezpieczenie śruby plus śruba do abu revo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam koledzy czy ktoś się orientuje gdzie dostane zabezpieczenie śruby plus śruba do abu revo. http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dziękuję bardzo przeglądałem wieczorem ta stronę i nie znalazłem, chyba za późno już było ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Znalazłem promocje na daiwa ryoga shrapnel ok 330 euro .Czy warto?Jeśli tak to ile będzie wynosiło cło z vatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi