Filip14 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam wszystkich Poszukuję korby zastępczej do Abu C3 5501 (oryginalna mi nie pasuję, jest za mała ). Przymierzam się do zakupu takiej korby z Aliexpress.https://pl.aliexpress.com/item/Pheromone-light-weight-Metal-handle-with-EVA-knob-for-bait-casting-drum-reels-comfortable-touch/32756656637.html?isOrig=true#extendMa ktoś może jakieś spostrzeżenia co do niej, na co zwrócić uwagę itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Łaziłem koło niego jak kot koło jeża,chociaż i tak wiedziałem że będzie mój od pierwszego wzięcia w łapsko . . Mocno zaniedbałem też woblery w ostatnich sezonach,nie samą gumą człowiek żyje.Powyższy kijek jak raz się do nich nada. Byle do wiosny,byle do maja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Drag, to model ML? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Drag, to model ML?Nie,to 69MH-do 1oz,206cm w jednym kawałku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Nie,to 69MH-do 1oz,206cm w jednym kawałku.A co ta za wędka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Przez chwile na miniaturce w telefonie myslalem ze to Temujin the Steed - az mnie na sentymenty wzięło - zawsze tak jest że po czasie żałujecie że sprzedaliście ;D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 A co ta za wędka ?Graphiteleader Veloce Neo-też niedawno chyba kupiłeś tylko lżejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 A tak właśnie jakiś podobny a zapomniałem jak się nazywa.Bardzo fajny.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 A tak właśnie jakiś podobny a zapomniałem jak się nazywa.Bardzo fajny.:-)No.Jaram się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Panowie a znacie jakies fajne wobki tego typu : http://www.tackletour.com/reviewevergreenamazon.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Panowie a znacie jakies fajne wobki tego typu : http://www.tackletour.com/reviewevergreenamazon.html ? Taki jest bardzo fajny http://luckyjohn.info/products/lui-pencil-98/ Akcja walk the dog, chlupie często jak popper i okonie go jedzą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 fajny ale szukam czegoś wiekszego 20-40g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Aaaa na pajki to z takich do 40g to znam fajnego. Big bandit shallow runner 90g też nieźle miesza i też chlapie jak popper, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Musiałem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 a niektórzy już mają...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) To graty.Poznałem po radio i brodzie że już ją masz a niektórzy już mają......https://www.youtube.com/watch?v=8iJ43j8vprQ Edytowane 21 Lutego 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 no nie dla mnie....... tak mi żal trochę d... ściska, że inni mają a ja nie.... na szczęście to okrąglak i w moich małych dłoniach ciężko się taki mieści.... żal mniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Okrąglaki jednak mają swój urok .Ja dalej zakochany w Daiwach 1016 HL oraz SSS Ringa .No i Pluton 200 no nie dla mnie....... tak mi żal trochę d... ściska, że inni mają a ja nie.... na szczęście to okrąglak i w moich małych dłoniach ciężko się taki mieści.... żal mniejszy Edytowane 21 Lutego 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 no ja rozumiem, że krągłości w męskich upodobaniach zawsze są w czołówce.....tylko kwestia tylko żeby je dać radę ogarnąć......te krągłości znaczy się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Okrąglaki jednak mają swój urok .Ja dalej zakochany w Daiwach 1016 HL oraz SSS Ringa .No i Pluton 200 Tia.......A bez Steeza i Aldka się nigdzie nie rusza ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Maniuś sam wiesz że okrąglaki to moja miłość i podstawa , a niski profil to tylko kochanki.Do wykorzystania w danej chwili Edytowane 21 Lutego 2017 przez rothen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Tomuś jak Ty zawsze w inteligentny sposób odpowiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Bo z okraglakiem zawsze jest tak samo - dobrze wiesz ze ch... leży w łapie ale i tak kupisz bo ładny, niski profil powsatał do łowienia a okraglak do patrzenia xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 a niektórzy już mają...... Myślałem w pierwszej chwili, ze Ty już ją masz w PL;). Zazwyczaj to ja mam wszystko pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Myślałem w pierwszej chwili, ze Ty już ją masz w PL;). Zazwyczaj to ja mam wszystko pierwszy czyżbym wzbudził twój niepokój/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi