brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Pilot ale Ty skromny chłopak jesteś :-) Edytowane 22 Lutego 2017 przez brig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Pilot w końcu dojdzie to tego że to że jest zawsze pierwszy oznacza tylko tyle że najwiecej traci przy sprzedaży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Pilot nie traci :-) Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Zawsze przeważnie rezerwuję (pre-order) i w pierwszych możliwych terminach nowości, które mnie zainteresowały lądują u mnie - lubię to:). Przeważnie idą do ludzi. Tym samym niektóre zostały już ze mną po takiej selekcji;). Edytowane 22 Lutego 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Apel do Pilota. Przestań być bezimienny jesteś z nami długo proszę wpisz imię i bez (pre-order ) jesteśmy w Polsce kochamy nasz język.:-) Nielegalny Związek Forumowy Edytowane 22 Lutego 2017 przez brig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) A i jeszcze apel . Dość wyzysku ,żądamy obniżenia ceny paliwa.Moja fura strasznie dużo kopci.:-) Edytowane 22 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Arku, jak twoja fura kopci to albo muszą ci oddać samolot albo przynajmniej gaśnicę taka jest nowa tradycja i ona się nazywa ekstradycja....a najdalej po świętach proszę oddać paszport....przecież wrócił pan z zagranicy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Jeszcze nie wrócił , a tu paliwo po 2.50.Jakby u nas tak było to bym jeździł wokół bloku bo lubię jeździć :-) Edytowane 22 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 aaa nie wrócił........ to jak nie wrócił to czego się ciska, że używa się zapożyczeń z języków obcych?.... przecie teraz sam po ichniemu konwersuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Apel do Pilota. Przestań być bezimienny jesteś z nami długo proszę wpisz imię i bez (pre-order ) jesteśmy w Polsce kochamy nasz język.:-) Nielegalny Związek ForumowyI to mi się podoba! Jestem Św.Mikołaj i dokonałem zamówienie w przedsprzedaży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Przemsol i znowu kulą w płot, nie konwersuje bo nie zna angielskiego tylko migowy ,ale daję radę.Następny bezimienny ???? Edytowane 22 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Oglądam tego Conquesta BFS HG i gryzę wargi powtarzając w kółko "wcale go nie chcesz" xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ale i tak muszę się przyznać ze do tej pory za najlepszy młynek jaki miałem uważam Aldebarana BFS XG, w dłoni go nie czuć, świetne wykonanie i praca, możliwości rzutowe ogromne - robił większy lał niż calcutta conquest 51 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 I to mi się podoba!Jestem Św.Mikołaj i dokonałem zamówienie w przedsprzedażyŚw.Mikołaj nie robi zamówień ,on rozdaje prezenty to wie nawet mój czteroletni synek :-) więc jeśli się podajesz za kogoś kim nie jesteś to kim jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 To sobie kup Seicento .Mało pali i dużo potrafi A i jeszcze apel .Dość wyzysku ,żądamy obniżenia ceny paliwa.Moja fura strasznie dużo kopci.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Seicento nie trafiło na listę przedmiotów zakazanych przez rząd ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Przemsol i znowu kulą w płot, nie konwersuje bo nie zna angielskiego tylko migowy ,ale daję radę.Następny bezimienny zaraz zaraz....jaką kulą i w jaki płot...... migowy to też rodzaj konwersacji....można by napisać nawet pozawerbalnej.... więc jak najbardziej trafiłem.....a z mojego doświadczenia wiem, że migowy bywa dopiero zrozumiały po 3 flaszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) To sobie kup Seicento .Mało pali i dużo potrafi A miałem ,miałem dzielna maszyna na LPG istna rakieta.Szkoda , że go nie mam wsiadłbyś za kierownicę w stroju wędkarskim ,czapeczka,papieros bo pewnie palisz a jak palisz to i pijesz :-) , ja bym cykną fotkę i pokazał dzieciom z podpisem .Uwaga na tego Pana to pewnie kułsol.:-) Edytowane 22 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Arek co innego miałem na myśli Ale tam w Azji tego nie przeczytasz http://www.tvn24.pl/raporty/wypadek-premier-beaty-szydlo,1154A miałem ,miałem dzielna maszyna na LPG istna rakieta.Szkoda , że go nie mam wsiadłbyś za kierownicę w stroju wędkarskim ,czapeczka,papieros bo pewnie palisz a ja bym cykną fotkę i pokazał dzieciom z podpisem .Uwaga na tego Pana to pewnie kułsol.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Tak sobie czytam , i myślę Panowie, że wstąpiliście na nieosiągalny (a jednak Wam się udało) poziom transcendentalnej komunikatywności, albo pi ... cie bez sensu?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Tomuś do polityki to Ty mnie nie mieszaj :-) ,dobrze że chłopak żyje bo mogli go jeszcze ostrzelać i dobić jak 64 letnią babcię co dostała 4 sztuki od jakiegoś nadgorliwca. Robert cafe to cafe o wszystkim i o niczym :-) Może masz rację konicze browar i idę spać bo już 3.50 a kumpel mnie zawiódł byłem prze chwilą pod drzwiami a on chrapie. Dobranoc Tomuś Robert nam zazdrości naszego oczytania i olbrzymiej wiedzy i super intelektualnych wypowiedzi a o humarze nawet nie wspomnę.Robert wstydź się. Edytowane 22 Lutego 2017 przez brig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Arek ja tam wiem jak Pilot ma na imię Apel do Pilota.Przestań być bezimienny jesteś z nami długo proszę wpisz imię i bez (pre-order ) jesteśmy w Polsce kochamy nasz język.:-) Nielegalny Związek Forumowy Edytowane 22 Lutego 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 A jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Arek, jest 21:50. O 3:50 dzisiaj zacząłeś analizować emocje poprzedniej doby I masz rację ... zazdroszczę Wam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Tomuś do polityki to Ty mnie nie mieszaj :-) ,dobrze że chłopak żyje bo mogli go jeszcze ostrzelać i dobić jak 64 letnią babcię co dostała 4 sztuki od jakiegoś nadgorliwca. Robert cafe to cafe o wszystkim i o niczym :-)Może masz rację konicze browar i idę spać bo już 3.50 a kumpel mnie zawiódł byłem prze chwilą pod drzwiami a on chrapie. Dobranoc Tomuś Robert nam zazdrości naszego oczytania i olbrzymiej wiedzy i super intelektualnych wypowiedzi a o humarze nawet nie wspomnę.Robert wstydź się.no jak ja bym miał takie zagięcie czasoprzestrzeni po "jednym" browarze, że mi się kilka godzin zawieruszyło i znalazł bym się na innej półkuli ziemskiej..... kuźwa ale ekonomia!! ja tak chcę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi