Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze przeważnie rezerwuję (pre-order) i w pierwszych możliwych terminach nowości, które mnie zainteresowały lądują u mnie - lubię to:). Przeważnie idą do ludzi. Tym samym niektóre zostały już ze mną po takiej selekcji;). 

Edytowane przez PILOT

Ale i tak muszę się przyznać ze do tej pory za najlepszy młynek jaki miałem uważam Aldebarana BFS XG, w dłoni go nie czuć, świetne wykonanie i praca, możliwości rzutowe ogromne - robił większy lał niż calcutta conquest 51 :)

post-51373-0-74665100-1487794337_thumb.jpg

• Like 1

Przemsol i znowu kulą w płot, nie konwersuje bo nie zna angielskiego tylko migowy ,ale daję radę.

Następny bezimienny

zaraz zaraz....jaką kulą i w jaki płot...... migowy to też rodzaj konwersacji....można by napisać nawet pozawerbalnej.... więc jak najbardziej trafiłem.....

a z mojego doświadczenia wiem, że migowy bywa dopiero zrozumiały po 3 flaszce :P

To sobie kup Seicento .Mało pali i dużo potrafi :)

A miałem ,miałem dzielna maszyna na LPG istna rakieta.

Szkoda , że go nie mam wsiadłbyś za kierownicę w stroju wędkarskim ,czapeczka,papieros bo pewnie palisz a jak palisz to i pijesz :-) , ja bym cykną fotkę i pokazał dzieciom z podpisem .

Uwaga na tego Pana to pewnie kułsol.:-)

Edytowane przez brig

Arek co innego miałem na myśli :) Ale tam w Azji tego nie przeczytasz http://www.tvn24.pl/raporty/wypadek-premier-beaty-szydlo,1154

A miałem ,miałem dzielna maszyna na LPG istna rakieta.

Szkoda , że go nie mam wsiadłbyś za kierownicę w stroju wędkarskim ,czapeczka,papieros bo pewnie palisz a ja bym cykną fotkę i pokazał dzieciom z podpisem .

Uwaga na tego Pana to pewnie kułsol.:-)

Tomuś do polityki to Ty mnie nie mieszaj :-) ,dobrze że chłopak żyje bo mogli go jeszcze ostrzelać i dobić jak 64 letnią babcię co dostała 4 sztuki od jakiegoś nadgorliwca.

Robert cafe to cafe o wszystkim i o niczym :-)

Może masz rację konicze browar i idę spać bo już 3.50 a kumpel mnie zawiódł byłem prze chwilą pod drzwiami a on chrapie.

Dobranoc

Tomuś Robert nam zazdrości naszego oczytania i olbrzymiej wiedzy i super intelektualnych wypowiedzi a o humarze nawet nie wspomnę.

Robert wstydź się.

Edytowane przez brig
  • Like 3

Arek ja tam wiem jak Pilot ma na imię :)

Apel do Pilota.

Przestań być bezimienny jesteś z nami długo proszę wpisz imię i bez (pre-order ) jesteśmy w Polsce kochamy nasz język.:-)

Nielegalny Związek Forumowy

Edytowane przez rothen

Tomuś do polityki to Ty mnie nie mieszaj :-) ,dobrze że chłopak żyje bo mogli go jeszcze ostrzelać i dobić jak 64 letnią babcię co dostała 4 sztuki od jakiegoś nadgorliwca.

Robert cafe to cafe o wszystkim i o niczym :-)

Może masz rację konicze browar i idę spać bo już 3.50 a kumpel mnie zawiódł byłem prze chwilą pod drzwiami a on chrapie.

Dobranoc

Tomuś Robert nam zazdrości naszego oczytania i olbrzymiej wiedzy i super intelektualnych wypowiedzi a o humarze nawet nie wspomnę.

Robert wstydź się.

no jak ja bym miał takie zagięcie czasoprzestrzeni po "jednym" browarze, że mi się kilka godzin zawieruszyło i znalazł bym się na innej półkuli ziemskiej..... kuźwa ale ekonomia!! ja tak chcę!!!!!