Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

no jak ja bym miał takie zagięcie czasoprzestrzeni po "jednym" browarze, że mi się kilka godzin zawieruszyło i znalazł bym się na innej półkuli ziemskiej..... kuźwa ale ekonomia!! ja tak chcę!!!!!

Hahahaha :-)

Nawet nie wiesz ile w tym prawdy :-)

Tapatalknięte ze srajfona

Edytowane przez Dano^

Chłopaki polecam ten browar znowu mnie gdzieś przeniósł. c8b8a46db56e8dc6984b75bb9265e96f.jpg

Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka

Arek, może ten browar jest z "medyczną" marihuaną i Cię teleportuje późnym wieczorem do krainy Siuksów????????
  • Like 1

Tam gdzie jest Arek tak właśnie wyglądają damskie kible :)

ale że w męskim kiblu mu podaje?..... ja bym wolał teleportację do damskiego prysznica.......do d..y ten browar.... już wolę tradycyjne, przynajmniej sam wiem kiedy do kibla trzeba iść...... :P

• Like 3

zmieniając (na chwilę) temat z higieniczno-fizjologicznych rozważań chciałem zapytać o takie coś:

http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/1513

ktoś używał (wiem że na pewno) i może opisowo podzielić się wrażeniami a może jeszcze ma na zbyciu taki zestaw?

jak bardzo trzeba się uczyć od nowa multika? bardzo bardzo czy "k...a, zapomnij że kiedyś umiałeś używać multika"?

zmieniając (na chwilę) temat z higieniczno-fizjologicznych rozważań chciałem zapytać o takie coś:

http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/1513

ktoś używał (wiem że na pewno) i może opisowo podzielić się wrażeniami a może jeszcze ma na zbyciu taki zestaw?

jak bardzo trzeba się uczyć od nowa multika? bardzo bardzo czy "k...a, zapomnij że kiedyś umiałeś używać multika"?

Szybsze to są ,ale do opanowania ,tylko pamiętaj o oliwce i nie przeciążaj ich. Ceramiki nie lubią rzucania przynętami powyżej zalecanego ciężaru.
  • Like 1

Ja mam zamiar też zamówić te AirBSF, znalazłem odrobinę taniej na plat.co.jp ale nie pokazuje mi kosztów wysyłki. Napisałem do nich wiadomość z pytaniem o wysyłkę ale do tej pory nie mam odpowiedzi. Na pewno ktoś z forum tam zamawiał, może podpowie mi co i jak z wysyłką?