rothen Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Nie ma co ukrywać że te ceramiki nie są ciche Chłopaki a jak z kultura pracy tych Air bfs ??? Chce takie do aldka bfs-a , czy bedą grzechotac czy kultura pracy bedzie cacy jak w oryginale ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Chłopaki a jak z kultura pracy tych Air bfs ??? Chce takie do aldka bfs-a , czy bedą grzechotac czy kultura pracy bedzie cacy jak w oryginale ??Mam w aldku AirBfs i nie są głośne, tzn nie są głośniejsze niż fabryczne nowe. Ceramiczne od Bocabearings są znacznie głośniejsze i jakościowo znacznie gorsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Skawek masz dokładnie te ??http://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/1949 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Tak, dokładnie te. Mam airBFS również w T3 SV ze szpulką z alli i to samo, nie są głośne. Edytowane 24 Lutego 2017 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Panowie chyba stało się lub staje się po woli to czego można było się spodziewać czyli dorównywanie użytkowe chinoli droższym multikom. Niedługo jak dobrze pójdzie będę miał na wydaniu wysokiej jakości chinola za śmieszne pieniądze. Już po testach, sama główka 4gr już lata, jednak pomimo lekkiej szpuli widzę go w trochę cięższych zastosowaniach. Śmigałem ponad 40m offsetem SG 30gr. bez ryzyka splątań, szpula nie chce stanąć po zakręceniu i magnetyk mocno działa i ma szeroką regulację, przełożenie 7:1 z tego co pamiętam. Przekładania chodzi bardzo miękko i pewnie, jeszcze nie dostawałem się do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ja mam zamiar też zamówić te AirBSF, znalazłem odrobinę taniej na plat.co.jp ale nie pokazuje mi kosztów wysyłki. Napisałem do nich wiadomość z pytaniem o wysyłkę ale do tej pory nie mam odpowiedzi. Na pewno ktoś z forum tam zamawiał, może podpowie mi co i jak z wysyłką?Nie wiem ile mogą policzyć za wysyłkę łożysk ale ja za wędkę która kosztowała 18000 jenów zapłaciłem 3650 jenów za wysyłkę oraz 630 jenów opłaty manipulacyjnej. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 No nie mogę się doszukać.Mikołaj [emoji16] Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Dopatrzyłem się jak się wyspałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Nie wiem ile mogą policzyć za wysyłkę łożysk ale ja za wędkę która kosztowała 18000 jenów zapłaciłem 3650 jenów za wysyłkę oraz 630 jenów opłaty manipulacyjnej. Pozdro!Dzięki, już otrzymałem odpowiedź i wysyłka wyjdzie jakieś 600 jenów tylko wciąż podczas podsumowania zamówienia nie ma tam kosztów przesyłki. Poczekam na odzew ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Brawo Ale to była zagadka dla Briga Mikołaj [emoji16] Pozdrawiam Tomek Edytowane 24 Lutego 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Tomuś nie przeszkadzj jestem na treningu A swoją drogą fajne imię.Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Mocne, Azjaci to znoszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Generalnie to w ogóle, genetycznie nie znoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Genetycznie i faktycznie to Arek jest już w Polsce Edytowane 24 Lutego 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) W Polsce i od rana na forum :-)Patrzę a za oknem taka piękna pogoda to wezmę sanki i może na rybki Edytowane 25 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 W Polsce i od rana na forum :-)Patrzę a za oknem taka piękna pogoda to wezmę sanki i może na rybkiArek nie wchodź na lód, bo to się źle skończy, przecież Ty pływać nie umiesz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Arek nie wchodź na lód, bo to się źle skończy, przecież Ty pływać nie umiesz O Maniuś to się pomyliłeś mnie w wieku 7 lat w jednostce wojskowej w Rembertowie nauczył pływać pan Pasek instruktor wojskowy.Ten sam co sadzał na kolana co ładniejsze dziewczynki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ktoś z Was ma może ten kij: Mikado Specialized Varied Jerk Cast 198cm 15-65g ? Warto od niego zacząć naukę castingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dzisiaj z nudów (bo jestem u teściów) testowałem na polu niedawno zakupiony MU638 i powiem wam że ja takiego kija jeszcze nie miałem.Sparowany z Ryogą 1016HL PP 30 LB przynęty to Slider 10F ,Jack S oraz jerk ze zdjęcia o wadze 115 gramów . Kij to samo mięcho ,niesamowicie ładuje wspomniane przynęty a rzuty bardzo ale to bardzo dalekie . 115 gramów to pikuś dla tej wędki. Generalnie baja I prośba, Arek od razu nie pisz że M1 jest lepsze bo ja M1 miałem w rękach i rzucałem a ty MU638 jeszcze nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) ... zapomniałeś dopisać "dziękuję Robercik, że pomogłeś mi w podjęciu decyzji o zakupie w/w kijka" Edytowane 25 Lutego 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Mu 638 mam 9 lat i jest to podstawa do jerk ów świetny kij mój z Rodmas . Mieli te banki chyba tylko Oni , ale jeszcze lepszy od mu 638 jest mu 665 . 665 nie zalicza tylu spadów Edytowane 25 Lutego 2017 przez Dawid@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Oczywiście dziękuję ci Robercie za pomoc w podjęciu decyzji :)Pamiętam jak powiedziałeś " będziesz bardzo zadowolony z tego kija " I jestem mega zadowolony ... zapomniałeś dopisać "dziękuję Robercik, że pomogłeś mi w podjęciu decyzji o zakupie w/w kijka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Mój równmież z Rodmasa .Kij który posiadam był prawdopodobnie jednym z pierwszym MU638 robionych przez Rodmasa . Dokładnie ten kij opisany w linku http://jerkbait.pl/topic/17297-artykuł-rodbuilderzy-prezentują-–-wędki-szczupakowe/jest jest właśnie w moich rękach Mu 638 mam 9 lat i jest to podstawa do jerk ów świetny kij mój z Rodmas . Mieli te banki chyba tylko Oni , ale jeszcze lepszy od mu 638 jest mu 665 . 665 nie zalicza tylu spadów Edytowane 25 Lutego 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Cała przyjemność po mojej stronie A tak poważnie. Pamiętasz jak mówiłem Ci o jakości i możliwościach dynamicznego rzutu w porównaniu z Twoją Xzogą, którą dałeś mi do testowania?Jak to teraz widzisz bo chyba nie do końca mi wierzyłeś?PS łowiłem na to ATC dopiero jeden sezon ale spadów nie zarejestrowałem I mój to Rodmas zbrojony w spirali co w praktyce nie ma znaczenia choć wydawało mi się, że będę przezbrajał ... dopóki nie poszedłem nad wodę Edytowane 25 Lutego 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Robert nie raz mówiłem że moim błędem był zakup Xzogi 8kg .Była moda na Xzogę to kupiłem ( Dąbek mi robił ) rzuciłem i sprzedałem .Generalnie zdecydowanie nie polecam X 8 kg , dynamika rzutu w przypadku tego blanku to żart .A MU638 to inny świat tu się nie zastanawiałem ile waży przynęta , wymach i poszło jak wściekłe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi