Yamakato Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Spirala chyba więcej kosztowała od kija A żyłka to T-Force Super Cast ? Eeee dołożyłem przelotkę startową 2 pozostale zmieniły położenie 2 skład bez zmian no i teraz działa jak trzeba: ) ale 1/3 wędki to kosztowało. A żyłka to rapture . Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Co to znaczy "jak trzeba"? Możesz opisać zmiany w charakterystyce kija po tym przezbrojeniu? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Kij po dołożeniu przelotki w 1 składzie zyskał trochę mocy w dolniku. Dzięki spirali linka nie "kładzie" się na blank w głębszym ugięciu i w moim odczuciu ten układ lepiej wykorzystuje walory blanku. Koszt 75zl. Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A jak w Twoim egzemplarzu wygląda gaszenie drgań własnych blanku?. Po przezbrojeniu coś się poprawiło? czy nie było z tym źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Bez wpływu raczej, ale u mnie tragedii nie było akcja fast po mojemu. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 I to mi się podoba! Jestem Św.Mikołaj i dokonałem zamówienie w przedsprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Pilot widziałeś tego Lina 1025 na fb.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Pilot widziałeś tego Lina 1025 na fb.pl Tomasz Pilot ma imię.:-) Edytowane 28 Lutego 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) ...jakie? Edytowane 28 Lutego 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 a imię jego czterdzieści i cztery....tylko po co mu ten złoty sznur i róg......albo rogi..... a może to tylko 100 armat grało....... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Qrde pogięty jesteś....ale dziś ostatki ..... lubię to;-) Edytowane 28 Lutego 2017 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) ...jakie? Bardzo ładne Mikołaj. a imię jego czterdzieści i cztery....tylko po co mu ten złoty sznur i róg......albo rogi..... a może to tylko 100 armat grało.......Na zdięciach wyglądał młodziej.Ale młodszy od Ciebie ???? Edytowane 28 Lutego 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Czyli ... "czy leci z nami Mikołaj" ...? ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Arkadiuszu.....nawet Bob jest młodszy ode mnie....chociaż starszy.....taki paradoks 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Arkadiuszu.....nawet Bob jest młodszy ode mnie....chociaż starszy.....taki paradoks Broda Cię postarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Przemsol ale Ty jesteś kotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 eeeee nooooo teeeen....... chciałem nadmienić, iż..... "ja noszę zarost od przed wojny i ogolić się nie dam".........bo dzieci z dworaków nie miały opieki dentystycznej.....dlatego obwiązać szmatami!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ripostować, trafnym cytatem ... szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Pany, jaki Mikołaj??? Ale Lin 1025 na fb, nie mam fb... 1016 Jest PILOT a Mikołaj to VI.XII Edytowane 1 Marca 2017 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wiem że nie w temacie ale zapraszam na aukcje charytatywną naszych zapaleńców wędkarstwa http://jerkbait.pl/forum/66-aukcja-charytatywna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaka8281 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Cześć a shimano ALDEBARAN 51hg ile max pociągnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Jak dużo linki przy łowieniu ul i xul nawijacie na szpulę ? Tylko tyle ile mniej więcej jesteście w stanie wyrzucić czy może pod sam rant? No i jak to się ma do zasięgu rzutów ? Proszę o podzielenie się waszymi spostrzeżeniami:) Pozdrawiam Tomek Edytowane 2 Marca 2017 przez Yamakato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 ja nie lubię mieć linki tylko tyle ile mogę rzucić....a co jak rybka większa się połasi....trzeba mieć z czego oddać.... natomiast po sam rant też nie dobrze - z mojego doświadczenia oczywiście... trzeba uchwycić ten moment kiedy linka zaczyna "wchodzić" do wodzika "od góry", czyli jak naciera na górną krawędź wodzika....wtedy opór i tarcie linka-wodzik powodują wolniejsze wysnuwanie linki a szpula się kręci jak szalona, a to równa się gniazdeczko jak nawinę za dużo to mam dwie brody z koniecznością rwania a potem jest już dobrze ale ja dopiero się uczę a mój kciuk jest nad wyraz nieczuły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Czytam i nie rozumiem Ja nawijam na oko 2-3 mm poniżej rantu szpuli.Jak za dużo to broda I po brodzie ideolo Edytowane 2 Marca 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi