Yamakato Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Troche pozno juz bylo ale juz sie poprawiam. Ogolnie bardzo lubie te blanki mam dwa kije na tych blankach. 4lb 602 w spinie i wlasnie ten 6lb 602 cast. Spina opisywal nie bede bo nie ten dzial, ale moge na priv jakby ktos chcial. Co to tego casta to zbrojony przez Skalka. Przelotki po calosci torzite w spirali. Blank dosc szybki i sprezysty. Podoba mi sie w nich to, ze przy wyrzucie zachowuje sie jak typowy fast. Gasnie szybko. Pod ryba mam uczucie jakbym zmienil kij na taki z akcja moderate. Bardzo przyjemnie przechodzi w parabole. Ryby sie od niego nie odbijaja ani nie spadaja. Uzywam go tylko do jigowania. Tego jak nisko wystartuje to nie wiem mam do tego inny kij. Ale 4g plus kajtek 2” juz lata bardzo ladnie. Gora moj max 9g plus 3” smuklej gumy. Mysle ze nie wiele wiecej sie da ale to juz lowienie nisko przy dnie. Ostre jigowanie moze juz byc zbyt ciezkie dla niego. 9g tez juz tak na granicy. Najlepiej sprawdzi sie w przedziale 4-8g plus gumeczka. Parowalem z dwoma multikami. Pierwszym byla calcutta conquest 101DC a drugim byla ul zabawka daiwa liberto pixy px68 z lekka szpula. Z jednym i drugim pracuje dobrze. Z daiwa lepiej z dolu bo ona rzuca na prawde waga papierowa a z shimano od 5g w gore rzucalem i tez bylo bardzo fajnie. Gdyby jeszcze jakies pytania chetnie odpowiem tutaj lub na priv. Yamakato masz moj numer jak cos dzwon. Mozna sie ustawic i sobie pomacasz porzucaszszukam czegoś na pstrąga.mam seekera ale nie rzuca się nim celnie i przynęty lądują na drzewie???? blank suzuki na sucho podoba mi się ale chętnie zobaczę uzbrojony no i jak będzie współpracował z CC bfs. Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zatem zapraszam na privie dogadamy szczegoly???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Pilot masz już nowa Ryoge ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Drodzy koledzySezon 2017 był dla mnie pierwszym poważnym testem metody castingowej i łowienia na jerki w gramaturze 20-50g. Nie zraziłem się pomimo trudnego początku. Pomóżcie mi proszę rozwiązać pewien problem. Zauważyłem, że po godzinnym łowieniu znacznie zwiększa się prawdopodobieństwo wystąpienia brody. Czuję pod kciukiem i słyszę wyraźnie jak linka jest wyrywana z pomiędzy zwojów ze szpuli. Czy problemu szukać w nasiąkniętej lince? Gdy odłożę sprzęt na godzinkę, linka wyschnie i znowu rzuty oddaję bezproblemowo. Linka to powerpro żółta 0.19. Sprzęt tatula 100hsl + gawas 120-j62.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Drodzy koledzySezon 2017 był dla mnie pierwszym poważnym testem metody castingowej i łowienia na jerki w gramaturze 20-50g. Nie zraziłem się pomimo trudnego początku. Pomóżcie mi proszę rozwiązać pewien problem. Zauważyłem, że po godzinnym łowieniu znacznie zwiększa się prawdopodobieństwo wystąpienia brody. Czuję pod kciukiem i słyszę wyraźnie jak linka jest wyrywana z pomiędzy zwojów ze szpuli. Czy problemu szukać w nasiąkniętej lince? Gdy odłożę sprzęt na godzinkę, linka wyschnie i znowu rzuty oddaję bezproblemowo. Linka to powerpro żółta 0.19. Sprzęt tatula 100hsl + gawas 120-j62.PozdrawiamJa jak widzę, że linka się zakleszcza lub nierówno się nawija, to odwijam kilkanaście, kilkadziesiąt metrów i nawijam ponownie. Wolę poświęcić kilka minut niż stracić kilka przynęt i później tyle samo czasu na wiązanie...Czasami też zakładam cięższy wabik, który po rzucie wybierze dużo linki. Jednak tylko taki, który nie stawia dużego oporu w powietrzu.Obie metody u mnie rozwiązują problem... Wysłane z telefonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Pilot masz już nowa Ryoge ?Jest już w pre-order:)... marzec dopiero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 z Ryogi zrobili lina ciekawe co zrobią z lina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) ...zapiekankę z rusztu ? Edytowane 22 Stycznia 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Musi coś wyskoczyć z MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Mnie się wydaje że wsadzą łożyska w concept Z od 13 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Slp opracowało nowe wzmocnione łożyska ktore sa wsadzane już budy Daiwy od 2017. Wieksze info na stronie slp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Może ktoś będzie zamawiał coś na czasie z HS lub innych sklepów z częściami do multikow? Poszukuje czarnej gwiazdy Availa na lewa rękę do C3 4601. Z chęcią „podepnę” się pod zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Wczoraj dotarła do mnie zamówiona STC WRC80HF2. Naprawdę jestem zaskoczony lekkością i smukłością tej wędki. Duże klocki i gumy się zbroją i z niecierpliwością oczekują rozpoczęcia pajkowego sezonu[emoji4]. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 A jak z ugięciem tego kija?Bardzo sztywny? Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 A jak z ugięciem tego kija?Bardzo sztywny? AndrzejZaskakująco nie, jednak trudno się spodziewać aby uginał po dłoni. Dla bardziej istotne jest aby się dobrze ładować przy rzucaniu dużymi przynętami. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Napiszę jeszcze raz, bo słownik w telefonie zrobił mi psikusa, a zamieściłem post bez czytania. Zaskakująco nie, jednak trudno się spodziewać aby uginał się po dolnik. Dla mnie bardziej istotne jest, aby się dobrze ładował przy rzucaniu dużymi przynętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (...) Dla bardziej istotne jest aby się dobrze ładować przy rzucaniu dużymi przynętami.Głodnemu chleb na myśli, tylko sex, sex i sex... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 siema czy ktoś wie od ilu abu garcia beast startuje ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Od kilku głębszych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisc Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Mam spasowany z talonem 64hm fajnie już lata od 20gram lżej nie próbowałem, maszynka warta ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Mam spasowany z talonem 64hm fajnie już lata od 20gram lżej nie próbowałem, maszynka warta ceny.dzięki dziś nabyłem tego potwora pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Dziś @Bob74 rowalił system. Miałem przyjemność gościć Go u siebie. Uprawialiśmy casting "nalodowy" na bliskich mi gliniankach. tERAZ rOBERT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Dziś @Bob74 rowalił system. Miałem przyjemność gościć Go u siebie. Uprawialiśmy casting "nalodowy" na bliskich mi gliniankach. tERAZ rOBERT: Dawać foty i zyebki się należą za brak powiadomień osób zainteresowanych przebywających relatywnie niedaleko, a być może chętnych na glinianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Kutfa nigdy więcej po pijaku nie pisać Dziś Robert zmiażdzył system. Dałem Mu casta do reki. Alpahas + no name by Kamil + 6 gram = 22 m niemalże bez przygotowania. Ja wymiękam i uczę się casta od nowa! Edyta: a skąd ja biedny świerszczyk mam wiedzieć żeś nie w robocie? Edytowane 10 Lutego 2018 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Edyta: a skąd ja biedny świerszczyk mam wiedzieć żeś nie w robocie? Trzeba było się dowiadywać ! Bardziej do Huberta kieruję tę ? tą ? uwago-prośbę na przyszłość No kuźwa zlot robita we dwóch ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi