bob74 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 ...tak to jest , jak pisze się w fotelu po fakcie... i nie nawykły do większych parametrów...coś dziś poćwiczyłem... trening czyni mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Trzeba było się dowiadywać ! Bardziej do Huberta kieruję tę ? tą ? uwago-prośbę na przyszłość No kuźwa zlot robita we dwóch ... ? Jak rano przyjedziesz, to Roberta na PKP zawieziesz i pocastujemy jeszcze. Szybka odpowiedź, bo nie wiem, czy ambrozji mam już nie pić Edit: To pisałem ja, Hubert. I nie prawda, że dach przeciekał, szczególnie, że prawie nie padło! Edytowane 10 Lutego 2018 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Nie no jest sobota i ostatki ... Wczoraj trzeba było rzucić hasło i dałbym radę W czym Wam dach przeciekał ? W butach przecież nie ma dachu Edytowane 10 Lutego 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 ..."No kuźwa zlot robita we dwóch ... ? :P"...Bardzo dobry pomysł na ten rok! kto chętny się ze mną "zlecieć"?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 ..."No kuźwa zlot robita we dwóch ... ? :P"...Bardzo dobry pomysł na ten rok! kto chętny się ze mną "zlecieć"?! Ale gdzie i z jakim wyprzedzeniem się dowiemy o spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 ..."No kuźwa zlot robita we dwóch ... ? :P"...Bardzo dobry pomysł na ten rok! kto chętny się ze mną "zlecieć"?! ja o Tobie pamiętam, kolejny zestaw szykuje Tobie i Rudej...teraz będzie armatura hydrauliczna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Miło słyszeć, bo to kolorowe ... toooo 9, a może nawet 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Miło słyszeć, bo to kolorowe ... toooo 9, a może nawet 10/10 A Ty się tak nie ciesz bo nie wiadomo kto to pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Nie ważne kto pisze, ważne kto będzie ...smakował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Nie ważne kto pisze, ważne kto będzie ...smakował W sumie racja, idę smakować i może jakiegoś pirueta zakręcić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 A Ty się tak nie ciesz bo nie wiadomo kto to pisze .. to ja pisze , Bob, kolorowe w tonacji czerwieni w dwóch smakach i czysta w dużym parametrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Byle byś nie próbował skoczyć z dużej skoczni! Edytowane 10 Lutego 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 .. to ja pisze , Bob, kolorowe w tonacji czerwieni w dwóch smakach i czysta w dużym parametrzeI to jest na prawdę, prawdziwa ... CASTINGOWA KAFEJKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 ... i nie ważne kto pisze, czarne też lubimy.... na koniec wieczoru: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Niezły mix robicie...ojjjj, jutro będzie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Tym razem Hubert nadaje. Żem Roberta na casta już troszkę przekręcił. Ale i tak duuuuuzo mniej niż On mnie przekręcił Edytowane 10 Lutego 2018 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Jak taki zlot robicie to dajcie wcześniej znak może jakaś ruda JDM się pojawi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Używa ktoś z was megabassow vision, itp shiner itp ? Chodzi mi o długie z 3 kotwicami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Owszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Z trzema zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Shinner sieje postrach wśród szczupaków... zatrzymaj go tylko po lekkim podszarpywaniu... Wieczorny i nocny sandał - rewelka. Leci jak pocisk. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Używa ktoś z was megabassow vision, itp shiner itp ? Chodzi mi o długie z 3 kotwicami ? Owszem... Z trzema zawsze Bez urazy, ale co na to RAPR? Edytowane 9 Marca 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Odniosłem się, że używam "długie z 3 kotwicami" , ale nie napisałem, że jedną zdejmuję ...bo nie było takiego pytania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Panowie wtrącę się w pytanie. Którą z kotwiczek zdjąć z Rapalla Oryginal (chyba 11cm), aby zachować najlepszą pracę woblera? Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Moim skromnym zdaniem środkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi