Olo1970 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Moim skromnym zdaniem środkową.Dziękuję. Na chłopski rozum to najbardziej logiczne rozwiązanie, ale wolałem zapytać [emoji4] Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 A jeszcze lepiej zdjąć 3, zważyć i założyć dwie o takiej samej wadze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 No właśnie chodzi mi o to ze Shiner czy inny Vision Megabassa ma tą unikalną pauzę i pewnie wyważony co do grama, ale u nas na 3 kotwy nie wolno i pytanie jak to rozwiązujecie. nawet 2 kotwice o wadze 3 oryginalnych mogą zmienić wyważenie czy coś w tym stylu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 HejA ja robie tak.Zdejmuje srodkową kotwice a na jej miejsce wieszam na okoniowej spince zacisnieta srucine takiej samej wagi jak kotwiczka.Jest idealnie;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Powoli zbroi się taki Ul na okonki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał S. Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Okonki nilowe... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Powoli zbroi się taki Ul na okonkiPrzemo, gdzie dostałeś ten bank? Może być na priv,dziękuję Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Przemo, gdzie zamierzasz rozpocząć sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Panowie jakimi główkami zbroicie westina shad tez 9 cm? Przymierzałem mustada 4.0 i wydaje mi się zbyt gruba do tak wąskiej gumy, jej szerokość przy nasadzie jest prawie równa szerokości gumy. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Powoli zbroi się taki Ul na okonkiPrzemuś, to do głuszenia ryb taka rurka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Przemo, gdzie dostałeś ten bank? Może być na priv,dziękuję Poznań Art Rod, ale po stronie widzę że chyba wziąłem ostatni Rafał myślę że będzie idealny na okonie, ale Czarnobylskie Przy okazji dzięki za wszelkie porady i sugestie dotyczące budowy castów Edytowane 13 Marca 2018 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Poznań Art Rod, ale po stronie widzę że chyba wziąłem ostatni Rafał myślę że będzie idealny na okonie Czarnobylskie Zabrałeś ostatni na sto%[emoji6] po co Ci ta wykałaczka, do Curadziaka 51 z Availem troszkę za,sztywna [emoji6][emoji6][emoji16][emoji16] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Odnośnie trzech kotwic - mam zagiete ramiona kotwicy ogonowej tak, ze nie ma możliwości nawet drasnac ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dobry sposób ale zawsze ktoś się może i tak przy...walić. Te kotwy to mniejsze ryby "szatkują"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Przemo, gdzie zamierzasz rozpocząć sezon?Nie mam jeszcze planów, ale prawdopodobnie sezon rozpocznę dopiero od 3 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 W jednym i słusznym miejscu, nad wodą ????, czyli tam gdzie zawsze ????????????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Bardzo chętnie wpadnę, ale tym razem łódkę przywiozę w jednym kawałku i na przyczepce, a nie w bagażniku Edytowane 14 Marca 2018 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 W jednym i słusznym miejscu, nad wodą [emoji56], czyli tam gdzie zawsze [emoji3][emoji108][emoji120]. DSC08803.jpgWidzę blisko domku wodę,slip i grila , cóż więcej chcieć [emoji106][emoji123] tylko jeszcze doborowe towarzystwo i "ruda" wieczorem [emoji16][emoji106][emoji123][emoji2] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) I gitara ????????????. Edytowane 14 Marca 2018 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Odświeżyły się stare wspomnienia, Adi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Piotrek, własnie przypominał mi się wózek hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Planuj kombinuj może wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Oki doki ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Piotrek, własnie przypominał mi się wózek hahahahA mnie zmrożone popychacze, po nocy w namiocie, Ha,ha,ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał S. Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Poznań Art Rod, ale po stronie widzę że chyba wziąłem ostatni Rafał myślę że będzie idealny na okonie, ale Czarnobylskie Przy okazji dzięki za wszelkie porady i sugestie dotyczące budowy castów Przemo, zachowej czujność i otwartość bo zbudujesz tyklo takie chrusty jak te moje ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi