golsyl1980 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Alex ,przy cięższym łowieniu: np. 100gr. jerk - jak Ci się zaciśnie plecionka przy brodziszu ,to już nie jest tak łatwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Alex ,przy cięższym łowieniu: np. 100gr. jerk - jak Ci się zaciśnie plecionka przy brodziszu ,to już nie jest tak łatwo.Przy takich przynętach używam dobrych plecionek od 0,3 grubości. Jak dotąd broda mi się nie przydażyła (C4 5601, używałem plecionki PP i Varivas casting ). Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Alex ,przy cięższym łowieniu: np. 100gr. jerk - jak Ci się zaciśnie plecionka przy brodziszu ,to już nie jest tak łatwo.Nie gustuję w ciężkim castingu, najcięższy zestaw jakiego używam jest do przynęt max 40g, a do tego w zupełności wystarcza plecionka 0,17-0,19 i nie mam problemu ze splątaniami. Edytowane 22 Marca 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Przy takich przynętach używam dobrych plecionek od 0,3 grubości. Jak dotąd broda mi się nie przydażyła (C4 5601, używałem plecionki PP i Varivas casting ). Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalkaprzydarzyła - sorki [emoji4] Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander78 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam kolegów podbijam tematPodchodze 2 raz do CastinguI mam problem z wyborem multikaCzy ktoś z bardziej doświadczonych kolegów możePodpowiedzieć która Daiwa ryoga bedzie lepiej sparowanaDo X-zoga taka 7kg mam na myśli czy lepszy bedzie Model 1520 czy mniejszy model 1016?Chciałbym by obsługiwal b.duze gumy I duże jerki.Z góry dzieki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Jak maja być bardzo duże gumy i jerki to raczej większa, chociaz mialem poprzednia ryoge 1016 i na delikatna nie wygladala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Jak bardzo duze gumy to i xzoga mocniejsza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam kolegów podbijam tematPodchodze 2 raz do CastinguI mam problem z wyborem multikaCzy ktoś z bardziej doświadczonych kolegów możePodpowiedzieć która Daiwa ryoga bedzie lepiej sparowanaDo X-zoga taka 7kg mam na myśli czy lepszy bedzieModel 1520 czy mniejszy model 1016?Chciałbym by obsługiwal b.duze gumy I duże jerki.Z góry dzieki za podpowiedzi. Jak drugi raz podchodzisz do tematu to zastanów się nad CC201DC Ten młynek wybacza dużo błędów a potem Ryoga/1520-wieksza/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander78 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Już zamówiona duża Ryoga 1520 może się pospieszyłem.Z brodami nie miałem poprzednio problemów jednakże używałem Dobrego multika (zillion) wedke miałem średnia a przyzwyczajony jestem do wedek St. Croix extreme albo elite i zamiast zmienić kij.Sprzedałem wszystko Teraz mam w miare dobry kij i kołowrotek z innej bajki (abu revo) I tu brody co 15 min.Nie chce zawracać wam głowy ale ile myślicie można rzucić ta xzoga 7kg bo wyglada jak kij do zasłon a ja rzucałem najwyżej 50 g bo przynety leciały po horyzont ale już ma zawsze tam zostawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Ktokolwiek widział ktokolwiek wie - poszukuję tuningowego spustu do CC51. Od roku przeglądam net i wszędzie niedostępny, ale gdyby ktoś natrafił na używany to proszę i info. Kolor najlepiej czarny, ale inny też może być najwyżej się przemaluje. Edytowane 26 Marca 2018 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Przemas czarne do złotego ,będzie wyglądał jak złota koronka z dziurą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Buda będzie czarna jak dusza potępieńca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Buda będzie czarna jak dusza potępieńca A to przepraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Buda będzie czarna jak dusza potępieńca jak ją "pomalujesz" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Jest malarz w Łodzi, który cuda robi [emoji106][emoji123] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Jedna CC czarna juz pstragi łowi ????????✌ Edytowane 27 Marca 2018 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Ale to jest amelinium tego nie pomalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Ale to jest amelinium tego nie pomalujesz Rafał, komuna się już skończyła, teraz i alu się już maluje Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Ale to jest amelinium tego nie pomalujesz W razie co zawsze można anodować ,terminy krótkie i cena niewiele odbiegająca od malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Albo Andanować ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konop3006 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) hej,dlaczego po nawinieciu pletki na multi przy rzucaniu zestawu sie zrywa( wyglada tak jak by wchodziła pod inne zwoje i sie blokuje). I kilka rzutów jest ok a pozniej takie cos sie dzieje??Pletke nawijałem mocno ja trzymajac.rzucałem przynetami około 12-15g multi Curado 201K wedka abu garcia sxsc-962ml-krpletka shimano 8splotowa 0,12 Edytowane 28 Marca 2018 przez Konop3006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 A co to za PLECIONKA? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 A co to za PLECIONKA? Cienka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Street fishing w najczystszej postaci 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (...) pletki (...) Pletke (...) pletka (...)Co to jest pletka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi