Durzy Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Żeńska część napletka? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Street fishing w najczystszej postaci https://youtu.be/IkMy34Jbbww i jajca zgniecione ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konop3006 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Co to jest pletka? Pletka kolego to plecionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Pletka kolego to plecionka No to teraz już wszystko jasne , na początek napisz jak ustawiłeś hamulec rzutowy. I może jednak zmień plecionkę na czterosplotową i troszkę grubszą. Grubość linki w castingu nie determinuje odległości, zapomnij o nawykach spiningowych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Mateusz, chłopaki wiedzą co to jest pletka. Nie tolerują jednak takiego określenia. Paweł dobrze radzi. Ja w zasadzie nie używam 8-splotowych plecionek. Lubię szumy na przelotkach, nie lubię niespodzianek przy 8-splotówkach. W ogóle to razi mnie czasami ten technologiczny superpostęp. No, ale dziadkowie tak mają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 A ja nie dziadek i zawsze polecałem 4 sploty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 A ja nie dziadek iAle zaraz będziesz,przecie dzieci już duże 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Ale zaraz będziesz,przecie dzieci już duże Przyganiał kocioł czy jakoś tak to było ???????????????????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Garnko...i,co ja plotę, Mańkowi czy Pawłowi, już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 eee Pany... już jest taki temat... klub tetryka czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 eee Pany... już jest taki temat... klub tetryka czy jakoś tak Jeszcze się tam nie łapiemy ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Wczoraj kupiłem wędzisko castingowe Pinnacle Vision T IM8 (Silstar) 7-21g/182cm/8-15lb. Jak tylko rozdziewiczę go (nie używany), obfotografuję i napiszę parę słów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Większość starych wiarusów zna tą konstrukcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Wczoraj kupiłem wędzisko castingowe Pinnacle Vision T IM8 (Silstar) 7-21g/182cm/8-15lb. Jak tylko rozdziewiczę go (nie używany), obfotografuję i napiszę parę słów. Kijek znany i lubiany , dużo ludzi zaczynało od niego swoją przygodę z castingiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Wczoraj kupiłem wędzisko castingowe Pinnacle Vision T IM8 (Silstar) 7-21g/182cm/8-15lb. Jak tylko rozdziewiczę go (nie używany), obfotografuję i napiszę parę słów. Miałem ten kijek w oryginale i sprzedałem (nie wiem po co?), ale odkupiłem nówkę sztukę i od razu przekazałem Kamilowi (@mekamil) do całkowitego przezbrojenia: zdjęty oryginalny lakier, zmieniony uchwyt na dzieloną piankę, wymienione przelotki. Alku, szok! Trudno uwierzyć że obie nasze wędki są na tym samym blanku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Pinnacle ,to kij legenda - mam obie wersje . Zaczynałem naukę na w/w kiju ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Miałem ten kijek w oryginale i sprzedałem (nie wiem po co?), ale odkupiłem nówkę sztukę i od razu przekazałem Kamilowi (@mekamil) do całkowitego przezbrojenia: zdjęty oryginalny lakier, zmieniony uchwyt na dzieloną piankę, wymienione przelotki. Alku, szok! Trudno uwierzyć że obie nasze wędki są na tym samym blanku Bob, najpierw muszę go rozdziewiczyć, pobawić się nim, a być może dojrzeję do przezbrojenia. Na razie jestem szczęśliwy, że udało mi się go kupić za niewiarygodnie małe pieniądze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Nigdy nie był drogi i to była jedna z jego wielu zalet. Z czasem stał się coraz mniej dostępny. Te kije rozsławił nie żyjący już śp. Maciek Czarniecki z Węgorzewa. Ściągał je zza granicy i sprzedawał u nas naprawdę w atrakcyjnych cenach. Walnie przyczynił się do rozwoju castingu w Naszym Kraju. I nie jest to żadna przesada. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Dokładnie . Kupiłem od Śp. Macieja . Dwanaście lat temu dzięki Jego zdalnej pomocy i Innych - zacząłem przygodę z castingiem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Gorzej było z multikami, bo Maciuś był mańkutem, a to były czasy, że przeważały konstrukcje dla leworęcznych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Tak było . Mój pierwszy multiplikator,to Ryobi Ixorn T300L,a w międzyczasie płynęła do mnie paczka od znajomego z USA - tam Citica 201D. Dodam ,że 201D cały czas śmiga że mną na ryby najczęściej ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Pan Maciej, którego niestety nigdy nie poznałem używał między innymi tego multika...jestem dumny, że teraz ma miejsce w "mojej szafie" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 To zobaczcie Maćka. Tutaj ze zlotu na Wersminii, który zorganizował (fotka mojego autorstwa): 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Pan Maciej, którego niestety nigdy nie poznałem używał między innymi tego multika...jestem dumny, że teraz ma miejsce w "mojej szafie" Słynny Tom Mann przez jakiś czas go używałem, właściwości użytkowe nie odbiegają wielu współczesnym konstrukcjom, chinole przetrwa wszystkie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Bardzo się wstydzę, ale przy tej ilości sprzętów i darów od Was ... zapomniałem od kogo go dostałem odezwij się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi