PILOT Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich. Chciałbym zacząć przygodę i spróbować spinningować zestawem kastingowym. To będzie mój pierwszy taki zestaw. Czytałem forum ale nic nie znalazłem dlatego tu pisze. Max budżet to 100zł na kij i multik. Chcę używać przynęt od 5g do 100g, zestaw musi być lekki i uniwersalny, okonki, sumy i inny białoryb, najlepiej made in Japan i nie chcę się zrazić do tej metody. Co byście koledzy poradzili. W mój budżet wchodzi też "pletka", nie musi być Japan. Czekam na konkretne propozycje. Pozdrawiam. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez PILOT 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Odpisał bym ale pewnie dostał bym bana na trzy miechy???????? Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Tylko wędzisko sobie musisz wybrać, nasmarować multik, bo w przekładni masła za mało i plecionkę dokończyć. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witaj kolego PILOT na naszym forum, skarbnicy wiedzy! Za 100zł może być ciężko, lepiej dołożyć 20zł i mieć sprzęt na lata! Jak ci nie podejdzie to odsprzedasz z niewielką stratą na giełdzie. Jak będziesz miał pierwszy zestaw i połowisz to pozyskane rybki sprzedaj nad wodą. Tym sposobem zbierasz na nowy sprzęt lub browarki pomocne w umilaniu czasu nad wodą Zdrowych wesołych [emoji6] 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Śmiem twierdzić, że ten browarek jest podstawą sukcesu. Musisz się wyluzować.Jak będziesz spięty, to broda gwarantowana.I mógłbyś się zniechęcić do catingu. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Durzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 :lol: Ubawiłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Bantam Curado 201CU -do jakich gramatur jest stworzony??? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Miałem, to solidna maszynka.Do 80-90 g spokojnie ogarnie.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Piter, ogarnie to samo co Curado 201D i 201E. To ich starszy brat, bo zapewne chodzi Ci o wersję 201B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Piter, ogarnie to samo co Curado 201D i 201E. To ich starszy brat, bo zapewne chodzi Ci o wersję 201B?Takie zielone na boku ma napis CU-201 Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Tak, to ten. Mocna konstrukcja. Nie wiem jak z pojemnością szpuli, ale podejrzewam zbliżoną jak w CU 201D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam, czy ktoś z Was posiada castingi Shimano serii BEASTMASTER EX? Te modele mają zapas mocy ? w szczególności interesuje mnie wersja o c.w. 15-50 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Czy ktoś ma w planach zakupy na tym portalu https://www.dadsoletackle.com/ ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witam, czy ktoś z Was posiada castingi Shimano serii BEASTMASTER EX?Te modele mają zapas mocy ? w szczególności interesuje mnie wersja o c.w. 15-50 gr.Ja osobiście wolę aby wędka pracowała w deklarowanych gramaturach, a nie miała zapas, który nie bierze się z kosmosu ... Mogę też dodać, że seria dx to tylko uboga krewniaczka sławnej i lubianej ax. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Czy ktoś ma w planach zakupy na tym portalu https://www.dadsoletackle.com/ ??Piotrek a co Cie interesuje u dadiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Piotrek a co Cie interesuje u dadiego ?https://www.dadsoletackle.com/shimano-k23-shimano-crestfire-cast-control-cap-kit.html Do bantama cu-201 beak mi pokrętła docisku szpuli i prawdopodobniebto będzie pasować a problem taki że oryginału nigdzie nie ma [emoji45] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zobaczę co tam jest. Może coś znajde to zamówimy. Znasz cene przesyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zobaczę co tam jest. Może coś znajde to zamówimy. Znasz cene przesyłki?Na stronie wyskakiwało 7$ Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Ktoś wie kiedy i w jakiej cenie będzie dostępna : http://www.tackletour.com/reviewicast18daiwatatula100.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Link nie otwiera się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 U mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Nowa seria 100 przewidziana na rynek USDM.http://www.daiwa.com/us/contents/reels/tatula100/index.htmlTj wyżej z tym ze seria 200http://www.daiwa.com/us/contents/reels/tatula200/index.htmlNa chwile obecna nie doszukałem się wzmianki o cenie i dacie wypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Szkoda, że Daiwa pomija rynek UE ☹️ oferta dla US jest ciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Korba 100 mm w standardzie. To na duży plus jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 ta 100 to będzie bardzo ciekawa propozycja, pozostaje tylko cierpliwie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi