PILOT Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tommy -knobów nie wymieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Tommy -knobów nie wymieniasz?Musiałbym być chyba głupi.Te oryginalne MB fajnie wyglądają i są bardzo wygodne. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Powrót do korzeni - gratki ! Tak jest.Nie ma co ,Łaziło to po mnie od dłuższego czasu Następny będzie ten pod BJ. http://www.megabass.co.jp/site/products/f5-76x-2/ Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 A ja juz odebralem Zillionka Swietna maszynka , po opisach jego mocy spodziewalem sie duzo wiekszego gabarytu , mlynek tak lezy w rece ze zastanawiam sie nad wymiana CC na cos plaskiego moze aldik mg7 Jedyne co psuje wizerunek Zilliona to knoby ... na bank je wymienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jeśli CC nie jest zniszcozna wizualnie/mechanicznie to może odkupię albo szarpnę się na aldebarana BFS XG ze szpukla 6gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Cc zostaw cycu, nje warto, wiesz ile sie naszukalem nowki. Korde jeszcze trafiam w klawiature a Mariano mnie nie szczędzi :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 A ja juz odebralem Zillionka Swietna maszynka , po opisach jego mocy spodziewalem sie duzo wiekszego gabarytu , mlynek tak lezy w rece ze zastanawiam sie nad wymiana CC na cos plaskiego moze aldik mg7 Jedyne co psuje wizerunek Zilliona to knoby ... na bank je wymienie. Rafał,ja też byłem pozytywnie zaskoczony Erką Świetny multik, poza UL i L do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jeśli CC nie jest zniszcozna wizualnie/mechanicznie to może odkupię albo szarpnę się na aldebarana BFS XG ze szpukla 6gr Czemu ma byc zniszczona xD ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Cc zostaw cycu, nje warto, wiesz ile sie naszukalem nowki. Korde jeszcze trafiam w klawiature a Mariano mnie nie szczędzi :-DTo szukaj mi kija do 1/2 oz i mlynek do tego xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Rafał,ja też byłem pozytywnie zaskoczony Erką Świetny multik, poza UL i L do wszystkiego A jak tam Ryoga ? Dbasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Czemu ma byc zniszczona xD ?W sumie racja....przecież nie masz czasu jej używać....Jakby co pierwszy w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 W sumie racja....przecież nie masz czasu jej używać....Jakby co pierwszy w kolejce. Myśle że Rafał postepuje jak samuraj - po cichu i nie chwali sie nikomu Jak twoja tajna rzeczka kleniowa z 1 postu z tego tematu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Myśle że Rafał postepuje jak samuraj - po cichu i nie chwali sie nikomu Jak twoja tajna rzeczka kleniowa z 1 postu z tego tematu ? O ktos jeszcze pamieta pierwszy post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 pamietam pamietam Fajnie obserwować Twoja metamorfoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 pamietam pamietam Fajnie obserwować Twoja metamorfoze Na wspomniana rzeke jade jutro testowac Zilliona i racja nie lubie sie nia chwalic hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 zrób pare fotek i wrzuć Bede musiał na mazowszu takich rzeczek poszukać a nie ciągle wisła i wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 zrób pare fotek i wrzuć Bede musiał na mazowszu takich rzeczek poszukać a nie ciągle wisła i wisła To ja Ci mowilem zeby na Wkre pojechac... trzeba zrealizowac ten pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 zrób pare fotek i wrzuć Bede musiał na mazowszu takich rzeczek poszukać a nie ciągle wisła i wisła A ja wiekszość zycia przesiedzialem na tym ciurku i teraz kolega mnie na Odre wyciaga - wkrecilem sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 To ja Ci mowilem zeby na Wkre pojechac... trzeba zrealizowac ten pomysl.Zapraszam do mnie a nie na jakas Wkre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zapraszam do mnie a nie na jakas Wkre Jestem za...jakas agroturystyka zarobi kilka groszy, a my połowimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jestem za...jakas agroturystyka zarobi kilka groszy, a my połowimy.Taa agroturystyka we Wroclawiu Mercury , Plaza albo Hilton jak wybuduja w koncu - jak sie bawic to na calego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 mi wystarczy do noclegu moje volvo rocznik 98 No i zawsze bedzie jedno wolne miejsce jeszcze Marcin - ale w sobote jeszcze wisła ? ^^ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 mi wystarczy do noclegu moje volvo rocznik 98 No i zawsze bedzie jedno wolne miejsce jeszcze Marcin - ale w sobote jeszcze wisła ? ^^Dokladnie, mozna w samochodzie sie kimnac bez wiekszego bolu. W sobote jedziemy oczywista oczywistosc;) dawaj na noc, zeobimy ognicho. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zapraszam do mnie a nie na jakas Wkre Rafal, temat jest aktualny, pamietam i na pewno przyjedziemy. Tylko trzeba ustalic terminy i logistyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Byle policja za włóczengostwo, albo za parkowanie po pijanemu sie nie czepiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi