meme174 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 a co tam w cu51 upgradoac - szpula magnetyk lozyska - nic wiecej juz nie trzeba wymyslac - a kombinowanie z przekladaniem jakis ringow tingów itp - szkoda zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Michale w jednym Curado mam ceramiki, availa1,6mm i magnetyka, ale mam drugie curado 51 na seryjneych częściach i chciałbym go podrasować, więc myślę co zrobić, żeby było najlepiej do mikrusów, bo po co dokładać 1gr na hamulec odśrodkowy, skoro można magnesami się pobawić przynajmniej w tej pierwszej opcji Przy paprochach każdy gram się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 a to moze te które masz niech słuzy daj do najmniejszych paprochów - a te nie robione do mocniejszego kija ? NA currado chyba juz zbyt wiele nie ugrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Można w zasadzie do każdje szpuli dorobić magnetyka o ile jest miejsce na magnesy. Chałupniczo rzecz jasna. http://jerkbait.pl/topic/22818-hamulec-magnetyczny-zr%C3%B3b-to-sam/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Przemo ta czerwien na focie wyszla kiepsko, to taki typowa czerwien ferrari. Multis w pyte :-) zamiast kombinowac z curadziakiem do paprochow zacznij uzywac normalnych okoniowych wabikow ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Przemo ta czerwien na focie wyszla kiepsko, to taki typowa czerwien ferrari. Multis w pyte :-) zamiast kombinowac z curadziakiem do paprochow zacznij uzywac normalnych okoniowych wabikow ;-)Czyli obrotki nr.2, 3 i gumy 4-5cm. Paprochy pozostawmy wzdręgom i uklejom ( lub zawodnikom z ligi wędkarskiej ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 4-5cm to latem a tak tak to 6-12cm Sandacz tak 12-16 a esoxy u mnie 16-25 :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Podane przez Ciebie rozmiary, są moim szwedzkim kalibrem. Mam nadzieję , że kiedyś z sukcesem przeniosę je na grunt rodzimy. Teraz to jest lekka ekstrawagancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Robert moze trzeba juz zacząc - ilu wedkarzy łowi all sezon na plemniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Gdzie tam Robercie Podstawa to dobrze dobrany wabik. Smukly i z dosc miekkiej gumy. Trzeba porzucic Polskie kanony, kopyta itd. Byly dobre w latach 90ych ale prawda jest taka ze dzisiejszy rynek ma niesamowita oferte. Nie mowie tu ze kazdy ma isc za moim przykladem i lowic tylko keitechami. Jest wiele firm i llwnych gum. Zauwazylem ze wielu z Was siega po gumy pin tail tylko do drop shota a to juz jest moim zdaniem blad. Taka guma na jigu potrafi zdzialac cuda. Kazdy kto choc troche interesuje sie sandaczami i okoniami wie ze ich jadlospis wcale nie pracuje jak kopyto. Ukleja czy srednia ploc nie maja tak agresywnej w pracy a zima to juz wogole. Mariano tez na mnie patrzyl jak na dziwaka jak zalozylem shad impacta na jigu ale mam setki Ryb na koncie na ta przynete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Na plemniki nie łowię już pewnie ze trzy sezony ale jakoś w Polsce brak mi wiary, że coś siądzie na kaliber przedstawiony przez Kamila. Czyli jak powiedziała pewna pani poseł "stoję w rozkroku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 I tak potrzebuję drugie curado po tunningu, do drugiego kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Taki ful wypas ma Maniek1972. Ja swojego trzymam i sam nie wiem do końca co z nim robić ale pięknie gra z zielonym HM69 do 10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Przemo ta czerwien na focie wyszla kiepsko, to taki typowa czerwien ferrari. Multis w pyte :-) zamiast kombinowac z curadziakiem do paprochow zacznij uzywac normalnych okoniowych wabikow ;-)Albo niech kupi spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Spin....szpulka wyjdzie taniej Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Powoli sie przekonuję i pierwsze elementy "dziwnego" zestawu mam już u siebie Czas na resztę,ale to sam poczynię.Nawet jeżeli droga będzie kręta i wiele błędów popełnię w międzyczasie.Apropos wabików to owszem,patrzyłem z niedowierzaniem trochę,ale niema co się zatrzymywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Mario uchyl rąbka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 A co do gum okoniowych to tez przestawiam sie na duze - i dalej nic nie lapie , za to problemy z rzucaniem sie skonczyly haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Mario uchyl rąbka tajemnicy Konstrukcja swoje lata ponoć ma,ale jak dla mnie na początek jest dobra.Hamulec trzyma,nie szumi Niebawem będzie przesmarowany i prawdopodobnie ( zależy od oceny eksperta ) wymiana łożysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Konstrukcja swoje lata ponoć ma,ale jak dla mnie na początek jest dobra.Hamulec trzyma,nie szumi Niebawem będzie przesmarowany i prawdopodobnie ( zależy od oceny eksperta ) wymiana łożysk.Co wy faze macie na demobil xD ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja nie,ale niema odłożonej "kupki" papieru żeby wywalac na sprzęt który mi nie podejdzie.Jak wejdę w temat i się przekonam to zainwestuję.teraz niemam zamiaru.Rybom to i tak lata koło ogona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Rafal lepiej tak jak 3m blass i ryoge na klenie . Mariusz ze mna najpierw telefonwal zanim kupil Na poczatek jak znalazl, a potem mozna dac inna korbke, knoby jakies male pierdolki i bedzie ladny i funkcjonalny. Najwazniejsze ze made in japan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja nie,ale niema odłożonej "kupki" papieru żeby wywalac na sprzęt który mi nie podejdzie.Jak wejdę w temat i się przekonam to zainwestuję.teraz niemam zamiaru.Rybom to i tak lata koło ogona Nie trzeba miec kupki salaty zeby kupic cos "bieżącego" xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Rafal lepiej tak jak 3m blass i ryoge na klenie . Mariusz ze mna najpierw telefonwal zanim kupil Na poczatek jak znalazl, a potem mozna dac inna korbke, knoby jakies male pierdolki i bedzie ladny i funkcjonalny. Najwazniejsze ze made in japan Kamil powiem Ci delikatnie bo lubie Cie i sanuje - je... się pan xD haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Mariusz madry chlopak, nie wywala 5k na poczatek bo cc jak mu nie podejdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi