RafałWrocław Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Masz zdecydowanie większe opatrzenie w rożnych sprzętach więc jak mi powiesz , że to jest ok i standard ... będę zadowolony, przestanę krytykować i powiem, że g... się znam . (jeszcze raz powtarzam: w łowieniu nie przeszkadza mi to w najmniejszym stopniu co jest oczywistością)Na moim jest wszystko ok , chociaz dalej uwazam ze nie ma to najmniejszego wplywu na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie nie porownojcie Rafala do masowki, powoli odnosze wrazenie ze mam doczynienia z malymi dziecmi ktorym nie starczy na batonika wiec obrzydzaja go innym. Nie podoba sie to nie kupujcie, lowcie dabkowymi mieczami i badzcie szczesliwi Hehe ja tam widzę inna opcje, bo kije zajefajne omotki można poprawić i cieszyć się ideałem Jednak trochę na szybkość to wpływa.... Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Robercie wiesz ze Cie szanuje i to nie bylo w twoim kierunku bo to w przeciwienstwie do niektorych jakies doswiadczenie z kijkami JDM masz. Rzeczywiscie Raptor wyglada strasznie i to jest to o czym pisalem na przykladzie m oich kolegow. Zeby nie bylo ze jestem zapatrzony i jie zwracam uwagi na wykonczenie. 1. EG temujin kaleido the impala 2. EG temujin the Rebellion 3. EG temujin the firangi Jak widac wszystko pieknie jak powinno byc. Zle wykonane omotki w kijach daiwy nawet z seri steez nie sa rzadkosci niestety dlatego mnie to nie dziwi. Koledzy mieli kijki steez hermit ktore rownie mialy z tym problemy a kosztowaly po 600€+. Mialem troch Evergreenow w lapie i sporo tez moglem nazwac swoimi i przyznam sie ze z taka fuszera sie nie spotkalem ale to to tez powod dla ktorego uzywam tylko i wylacznie ich wedek, bo to sczery producent i nie wciska lipy. Czlowiek dostaje to za co placi a ze palci nie malo.to jakosc jest odpowiednia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Co by nie mówić, boli tak położony lakier w kijku tej klasy. Psuje wrażenie, zwłaszcza jeśli napalimy, tym bardziej jeśli większość egzemplarzy ma jednak lakier położony nienagannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja nie znam się na wędkach JDM, ale o ile w blanku się zakochałem to chyba rozumiesz o co chodziło z tym lakierem Kurcze muszę mieć taki kijek....i go poprawić albo trafić z mniejszą ilością lakieru Ps:Hamerykańskie seryjne wędki są uzbrojone gorzej od jaxonow....lakieru sporo....nadlewki i bąble powietrza to norma. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Przemku kij Roberta to jednak wyjatek, rzadko takie sie trafia ale sie trafia niestety. Niechce sie powtarzac ale Evergreen Rulezzz i jeden z naszych kolegow niedlugo sie o tym przekona na wlasnej skorze :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Przemku kij Roberta to jednak wyjatek, rzadko takie sie trafia ale sie trafia niestety. Niechce sie powtarzac ale Evergreen Rulezzz i jeden z naszych kolegow niedlugo sie o tym przekona na wlasnej skorze :-DZ tegi co wiem juz nie moze wytrzymac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 I wcale sie nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) oglądałem nie dawno filmik Kamlu jak na fx68 chłop posyłal 3 gramowego worma - bez obciazenia zadnego na dosyc dalekie odleglosci... wiec co moze uczynic sv ? P.S.Zejdzie z tego trudnego tematu dla mnie ? Jak było na zaporówce ? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Temat chyba jż sam się skończył i wykończył ale przynajmnie wątek się rozruszał a te obrzydzane batoniki nadal mogą smakować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No nie można ulec wplywowi masy i trzeba isc za ciosem :-P Ja z FX'a mniej jak 10gr nie rzucam Michale bo nie mam takiej potrzeby. Zeby sprobowac takich wyczynow musialbym skonczyc szklaka ale mi sie nie chce Rafal ma tego samego Batsiaka ode mnie ale nie raczyl nawet wyprobowac nie mowie juz o wstawieniu fotki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) To ten co mialem mu na zlość podkupić za 2 woblerki JDM PS Chyba illexy Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Tak o tym wlasnie mowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) http://youtu.be/KMBley9fr5E Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To niebieskie nad multikiem to jakiś pomysłowy zaczep do przynęt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja smaruje 7g Jokerem na kiju 20lb z pletka 20lb na 30-35m i to jest dla mnie wiekszy szok niz rzuty wormem z fx-a , Zillion R to potega i finezja w jednym xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) tylko wiesz 7 gram juz wiekszosc multików napedzi - założ 3 gramy Poza tym najarałes sie tym type R jak dziewcia na ku*** CC poszła w odstawke ? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez meme174 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Pewnie jakiś koleś zaimponował w swoim środowisku a śmieci popłynęły w siną dal Takie tam z dzisiejszego spacerku nad ciurkiem...... A dla poprawy nastroju wspomnienie z Żarnowca Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pewnie jakiś koleś zaimponował w swoim środowisku a śmieci popłynęły w siną dal Takie tam z dzisiejszego spacerku nad ciurkiem...... A dla poprawy nastroju wspomnienie z ŻarnowcaCo to ku... Jest ? Lódź podwodna xD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 tylko wiesz 7 gram juz wiekszosc multików napedzi - założ 3 gramy Poza tym najarałes sie tym type R jak dziewcia na ku*** CC poszła w odstawke ? CC na steedzie zawsze jest ze mna na rybach , szukuje dla niej zlote knoby ZPI - te aluminiowe , Zillion tez takie dostanie tylko czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Co to ku... Jest ? Lódź podwodna xD ?Tak z siatkobetonu...wiem, że łodzie siatkobetonowe robili....ta jak widać osiadła na mieliźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Rafał, bierz dwa kpl. tych czerwonych knobów do "ERKI" ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To Panowie powinniście jeszcze kupić czerwoną, lekką szpulkę. Taką mam w swojej "erce" dopiero wtedy będzie wyglądało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Rafał, bierz dwa kpl. tych czerwonych knobów do "ERKI" ja też chcę Co podobaja sie te w Ryodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Chwale się i zakochałem się w tym mulcie. Izumi też dają radę, biała już pogryziona.. Edytowane 1 Września 2014 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi