Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Masz zdecydowanie większe opatrzenie w rożnych sprzętach więc jak mi powiesz , że to jest ok i standard ... będę zadowolony, przestanę krytykować i powiem, że g... się znam :unsure: . (jeszcze raz powtarzam: w łowieniu nie przeszkadza mi to w najmniejszym stopniu co jest oczywistością)

Na moim jest wszystko ok , chociaz dalej uwazam ze nie ma to najmniejszego wplywu na nic :)

Panowie nie porownojcie Rafala do masowki, powoli odnosze wrazenie ze mam doczynienia z malymi dziecmi ktorym nie starczy na batonika wiec obrzydzaja go innym. Nie podoba sie to nie kupujcie, lowcie dabkowymi mieczami i badzcie szczesliwi ;)

Hehe ja tam widzę inna opcje, bo kije zajefajne :wub:  omotki można poprawić i cieszyć się ideałem  :D

Jednak trochę na szybkość to wpływa.... 

Edytowane przez minecjusz

Robercie wiesz ze Cie szanuje i to nie bylo w twoim kierunku bo to w przeciwienstwie do niektorych jakies doswiadczenie z kijkami JDM masz. Rzeczywiscie Raptor wyglada strasznie :o i to jest to o czym pisalem na przykladzie m oich kolegow. Zeby nie bylo ze jestem zapatrzony i jie zwracam uwagi na wykonczenie.

1. EG temujin kaleido the impala

post-48077-14094865300278_thumb.jpg

2. EG temujin the Rebellion

post-48077-14094865899736_thumb.jpg

3. EG temujin the firangi

post-48077-14094866335748_thumb.jpg

Jak widac wszystko pieknie jak powinno byc. Zle wykonane omotki w kijach daiwy nawet z seri steez nie sa rzadkosci niestety dlatego mnie to nie dziwi. Koledzy mieli kijki steez hermit ktore rownie mialy z tym problemy a kosztowaly po 600€+. Mialem troch Evergreenow w lapie i sporo tez moglem nazwac swoimi i przyznam sie ze z taka fuszera sie nie spotkalem ale to to tez powod dla ktorego uzywam tylko i wylacznie ich wedek, bo to sczery producent i nie wciska lipy. Czlowiek dostaje to za co placi a ze palci nie malo.to jakosc jest odpowiednia.

• Like 1

Ja nie znam się na wędkach JDM, ale o ile w blanku się zakochałem to chyba rozumiesz o co chodziło z tym lakierem ;) Kurcze muszę mieć taki kijek....i go poprawić :ph34r: albo trafić z mniejszą ilością lakieru

Ps:Hamerykańskie seryjne wędki są uzbrojone gorzej od jaxonow....lakieru sporo....nadlewki i bąble powietrza to norma.

• Like 1

Przemku kij Roberta to jednak wyjatek, rzadko takie sie trafia ale sie trafia niestety. Niechce sie powtarzac ale Evergreen Rulezzz i jeden z naszych kolegow niedlugo sie o tym przekona na wlasnej skorze :-D

Z tegi co wiem juz nie moze wytrzymac;)

oglądałem nie dawno filmik Kamlu jak na fx68 chłop posyłal 3 gramowego worma - bez obciazenia zadnego na dosyc dalekie odleglosci... wiec co moze uczynic sv ? :D

P.S.

Zejdzie z tego trudnego tematu dla mnie ? :D

Jak było na zaporówce ?

Edytowane przez meme174
  • Like 1

No nie można ulec wplywowi masy i trzeba isc za ciosem :-P

Ja z FX'a mniej jak 10gr nie rzucam Michale bo nie mam takiej potrzeby. Zeby sprobowac takich wyczynow musialbym skonczyc szklaka ale mi sie nie chce ;) Rafal ma tego samego Batsiaka ode mnie ale nie raczyl nawet wyprobowac nie mowie juz o wstawieniu fotki ;-)

Pewnie jakiś koleś zaimponował w swoim środowisku :angry: a śmieci popłynęły w siną dal :angry:

vbbfx1y1vse0_t.jpg

Takie tam z dzisiejszego spacerku nad ciurkiem......

A dla poprawy nastroju wspomnienie z Żarnowca

zoeewwezae8g_t.jpg

Pewnie jakiś koleś zaimponował w swoim środowisku :angry: a śmieci popłynęły w siną dal :angry:

vbbfx1y1vse0_t.jpg

Takie tam z dzisiejszego spacerku nad ciurkiem......

A dla poprawy nastroju wspomnienie z Żarnowca

zoeewwezae8g_t.jpg

Co to ku... Jest ? Lódź podwodna xD ?

tylko wiesz 7 gram juz wiekszosc multików napedzi - założ 3 gramy :)

Poza tym najarałes sie tym type R jak dziewcia na ku*** :P CC poszła w odstawke ? :D

CC na steedzie zawsze jest ze mna na rybach , szukuje dla niej zlote knoby ZPI - te aluminiowe , Zillion tez takie dostanie tylko czerwone :)