meme174 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 1 element układanki jest w swiecie steezów megabasów i antaresów trzeba znelść choć troche rzeczywistosci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Świetna sprawa ! - świetny zakup ja dokupiłem jeszcze płytszą szpulkę, teraz łożyska i .... gitara !!! - właśnie się pakuję i całe trzy tygodnie urlopu nad wodą !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 płytsza szpule ? po co ? ta wazy 8.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ladna ta rzeczywistosc, zobaczymy jak sie sprawuje w boju! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Michał jaką to ma średnicę szpulki? Z ciekawości tatula jaką ma średnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 zmierze i podam jutro bo teraz do pracy gonie, po pracy na ryby po rybach na patrol i dopiero bede mógł zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 1 element układanki jest w swiecie steezów megabasów i antaresów trzeba znelść choć troche rzeczywistosci Abu - brzyyydaaalll blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) ???????????????????????????????????? Edytowane 3 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mnie się podoba. Daj znać czy lepszy był scorpion na availu, czy może jednak to lepiej rzuca np małym twisterkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Przemek multik idzie do kija 7-21 ale powiem Ci do ilu zeszlo najmniej po testach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dzisiejsze perełki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dzisiejsze perełki Co to ? Stara pozytywka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 ARJON Comander Malung-Sweden + Shakespeare Wonderod 200cm do 1/2 oz. (ok 1950) Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mnie to nie kręci xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 To poprostu trzeba Kochac, innego wytlumaczenia nia mam Gratki Robert za kolejny nietuzinkowy zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mnie to nie kręci xDRozumiem i szanuję. Aby było jasne. Nie łowię tylko takim sprzętem (mam coś tam współczesnego), bawię się tym tylko co jakiś czas i uwierz mi, wędkowanie w takich chwilach nabiera zupełnie innego wymiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Rafal mnie tez nie ale to nie znaczy ze czyms takim gardze, wkoncu to kawal wedkarskiej histori ;-) @Michas 2 polowu zestawu juz w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 To nie jest moj wymiar, ale kazdy lubi cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Rafal mnie tez nie ale to nie znaczy ze czyms takim gardze, wkoncu to kawal wedkarskiej histori ;-)@Michas 2 polowu zestawu juz w drodze A czy ja gardze Zle mnie zrozumiales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 No to wsio ok Cycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Jeden lubi ogórki a drugi chu.. tam wie co lubi - chyba tak brzmi to przyslowie ale pewnosci nie mam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Może zawód , który wykonuje a może mój wiek powoduje takie postrzeganie tematu? Nie dociekam, mnie to kręci...cyklicznie ogórków nie lubię i tego tam... Edytowane 3 Września 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ogórki sa rozne i rozniste, i kazdy znajdzie cos dla siebie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Może zawód , który wykonuje a może mój wiek powoduje takie postrzeganie tematu? Nie dociekam, mnie to kręci...cyklicznie ogórków nie lubię i tego tam... Wyrywasz ze snu sprzet ktory juz dawno zapracowal na spokojna emeryturke - normalnie jak Tusk xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ten Tusk to jakiś wędkarz? czy lekarz geriatra? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi