RafałWrocław Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Chyba źle mnie zrozumieliscie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Odpada...z jedną nerką musiał bym ograniczyć ilość browaru To wątrobę sprzedaj.....to jedyny organ wewnętrzny który się regeneruje, więc odrośnie Ci brajujący kawałek.....nawet zyskasz na tym, bo świeża to i na dłużej starczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 To wątrobę sprzedaj.....to jedyny organ wewnętrzny który się regeneruje, więc odrośnie Ci brajujący kawałek.....nawet zyskasz na tym, bo świeża to i na dłużej starczy Co Wy? "łowcy skór"? upatrzyliście sobie kolejną ofiarę? hieny!...a myślałem, że koledzy (koniec tematu bo to wątek castingowy a nie transplantologia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Zestaw przetestowany. ...dość solidnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 I jak sie spisal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Jutro nowa woda a mam taka mala tradycje ze jadac nad nowa wode kupuje nowy wabik czasem wiecej ale min 1. Lyknalem sobie Jaco z illexa, to tzw. Flat side crank, zobaczymy czy cos sie uwiesi jutro i w niedziele. Czeka mnie weekend z dzieciakami i pijanymi opiekunami a ze ja alkocholem sie delektuje tylko bede musial pilnowac żeby sie nie potopili Edit: Na szpuli VEP czy jakies mono? A moze FC? Zacne Bolki i zestawik Edytowane 5 Września 2014 przez Predatorhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Mi to na pletke wyglada Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Toż to Varivas seabas maxpower, co nie poznajeta?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Toż to Varivas seabas maxpower, co nie poznajeta?!No przeciez mowie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Patrzylem na telefonie ze nie lowie pletka na woblery myslalem ze jakis nylon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Patrzylem na telefonie ze nie lowie pletka na woblery myslalem ze jakis nylon Ja tez na telefonie , a mowia ze te sony Ztki takie dobre xD albo Kamil okulary juz trzeba , swoje lata masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Okulary i tak trzeba, zetki to dla mnie najelpszy smartphone a kilka ich mialem. Poprostu nie otwieralem fotek bo takiego sprzetu sie juz naogladalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Revo po 1 łowieniu i smarowaniuOd razu napisze szukam łozsyk pod konoby wymiary - 5x8x2.5 - ma może ktoś na zbyciu albo znacie sklep gdzie sprzedają łożyska dobrej klasy abec 5 - 7 A co do multika i łowienia nim - sparowany był dziś z megabasem destroyer cyclone ( 6'6" 1/4-3/4 oz 8-20 lb ) kijek szybki o dosyć sztywnym szczycie - najmniejsze wabik - lil bug a wiec waga 4.3 grama - rzucało się łatwo i przyjemnie - około 20 metrów może troszkę mniej - obrtówka o wadze 5 gram dało się przerzucić rzekę ( wkra ) około 27 m ( mierzone na google maps ). Multik stabilny przy rzutach nie robiący dużej ilości brud teraz plusy i minusy - bo i takie sąNa plus+ możliwości rzutowe+ niska waga+ mocne bebechy+ długa korba+ duże przełożenie+obfite smarowanieNa minus- na początku hamulec nie dawał pełnej mocy - po przepłukaniu w wodzie trochę się poprawiło - a najbardziej pomogło smarowanie w domu - hamulec odzyskał chęć stawania - brak łożysk na knobachA wiec panowie multik jak to revo - ma swoje plusy i minusy - nie jest masłem w masle, ale wołem roboczym który daje rade Szczerze polecam Przed serwisem udać się do sklepu i kupićPYCHA ! Fotki wykonane rzed smarowaniem - smaru była ogrom - jak u Rafała nawet plastiki posmarował pan Koreańczyk Edytowane 8 Września 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Bo smar to wazna rzecz xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Fajnie Michale ze jestes zadowolony z multika to najwazniejsze. Ilości smaru sa takie bo to pewnie Rafal jest odpowiedzialny za smarowanie :-D Tu taka foteczka zrobiona przez kumpla jak sie szykowalismy na 1 Atak u zaprzyjaznionego kola 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Revo po 1 łowieniu i smarowaniu Od razu napisze szukam łozsyk pod konoby wymiary - 5x8x2.5 - ma może ktoś na zbyciu albo znacie sklep gdzie sprzedają łożyska dobrej klasy abec 5 - 7 A co do multika i łowienia nim - sparowany był dziś z megabasem destroyer cyclone ( 6'6" 1/4-3/4 oz 8-20 lb ) kijek szybki o dosyć sztywnym szczycie - najmniejsze wabik - lil bug a wiec waga 4.3 grama - rzucało się łatwo i przyjemnie - około 20 metrów może troszkę mniej - obrtówka o wadze 5 gram dało się przerzucić rzekę ( wkra ) około 27 m ( mierzone na google maps ). Multik stabilny przy rzutach nie robiący dużej ilości brud teraz plusy i minusy - bo i takie są Na plus+ możliwości rzutowe+ niska waga+ mocne bebechy+ długa korba+ duże przełożenie+obfite smarowanie Na minus- na początku hamulec nie dawał pełnej mocy - po przepłukaniu w wodzie trochę się poprawiło - a najbardziej pomogło smarowanie w domu - hamulec odzyskach chęć stawania - brak łożysk na knobach A wiec panowie multik jak to revo - ma swoje plusy i minusy - nie jest masłem w masle, ale wołem roboczym który daje rade Szczerze polecam Przed serwisem udać się do sklepu i kupić PYCHA ! Fotki wykonane rzed smarowaniem - smaru była ogram - jak u Rafała nawet plastiki posmarował pan Koreańczyk Dobry kreciol, daje rade. Tylko rzeczywiscie trzeba go bylo wykapac w rzece;) jak to mowia od nadmiaru (smaru) glowa nie boli. No i co najwazniejsze przechrzczony na rybce!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Od razu napisze szukam łozsyk pod konoby wymiary - 5x8x2.5 - ma może ktoś na zbyciu albo znacie sklep gdzie sprzedają łożyska dobrej klasy abec 5 - 7 Szkoda kasy na coś lepszego. Mogę Cię poratować czymś takim: Wymiana tulejek na łożyska w uchwytach. 2013-04-29 16.22.25.jpg Łożyska ponoć Tamiya, ale kupione u chińczyka po 1,60zł/szt. Zwykła oliwka, z zestawu pudełkowego. http://www.youtube.com/watch?v=r3cSLyzirxQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Krzysiek poratuj przejdzmy na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie ma privu, to jest Cafe wiec walcie tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Hmm pisac aby podal cene i czy ma kontakt do pana Cho ? Chyba Kamilu zbedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dawac wszystko, to nie miejsce na tajemnice :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dawac wszystko, to nie miejsce na tajemnice :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) "Stary" sprzęt pod Rapy sprzedany.Nowy kupiony.Super Bandersnatch z LiN10 BJ pod większe woblery bezsterowe,dojdzie jeszcze monofil na drugą szpulę pod woblery ze sterem.Cyclone z HyperLariatem pod mniejsze woblery bezsterowe zwłaszcza konstrukcje walk the dog.Myślę że dość długo nie będzie u mnie zmian.Pod Big Baity które zaczynam robić miałem coś kompletować ale mnie nie stać na łowienie tymi woblerami . Edytowane 9 Września 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 "Stary" sprzęt pod Rapy sprzedany.Nowy kupiony.Super Bandersnatch z LiN10 BJ pod większe woblery bezsterowe,dojdzie jeszcze monofil na drugą szpulę pod woblery ze sterem.Cyclone z HyperLariatem pod mniejsze woblery bezsterowe zwłaszcza konstrukcje walk the dog.Myślę że dość długo nie będzie u mnie zmian.Pod Big Baity które zaczynam robić miałem coś kompletować ale mnie nie stać na łowienie tymi woblerami . P1220340.JPGP1220342.JPGCyclone ostatnio byl meczony przez Meme174 na topwaterach i sobie chwalil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi