BOB1 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Brzyyyyydal (no dobra ...gratki! ale miałeś dzisiaj wypieki, kiedy mówiłeś o tym kiju ) Edytowane 10 Września 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Spoko - mój pies zmienił o mnie zdanie chyba, jego mina podczas zapoznawania sie z kijem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 No musial sobie ladnie o Tobie pomyslec... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Tak jak mowilem, ciesze sie ze dotarl caly i w jednym kawalku. No i mysle ze dokonalismy dobrego wyboru ale to okaze sie jutro nad woda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Michał, lubię Twojego psa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Kijek obłowiony Co do własciwosci kija - zakres rzutowy bym powiedział opisany prawie idealnie tak od 5-6 - 21 powyzej juz czuc ze przeladowuje sie kij. Co do zastosowania - to jest model pod woblery, minowy, powierzchniowce i male crankbaity i vibrationy a czułość .... Rafał dobrze mówiłes ze jak biere okon to w łokciu czuc - ja poczułem az w kregosłupie :0 Boje sie co bedzie jak sprawie sobie bluemaistera ..... Fotki nie wstawie bo szczupaczek ledwo pod wymiar wiec nie bede prowokował Edytowane 11 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Kijek obłowiony Co do własciwosci kija - zakres rzutowy bym powiedział opisany prawie idealnie tak od 5-6 - 21 powyzej juz czuc ze przeladowuje sie kij. Co do zastosowania - to jest model pod woblery, minowy, powierzchniowce i male crankbaity i vibrationy a czułość .... Rafał dobrze mówiłes ze jak biere okon to w łokciu czuc - ja poczułem az w kregosłupie :0 Boje sie co bedzie jak sprawie sobie bluemaistera ..... Fotki nie wstawie bo szczupaczek ledwo pod wymiar wiec nie bede prowokował Jak byś kiedyś chcial sie pozbyc to odkupie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 przecie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Tego kija nigdy za wiele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 A ze na Illexa to sie juz nie pochwalisz Michal :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Oj tam oj tam - na illexa dzisiaj były wszystkie brania wiec zaraz posądzą ze współpracuje W szczególności ten dziwny Rafał co mu jeden kij mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Illexa sobie sam kupiles ale doskonaly wybor musze przyznac. Polecam modele Squirrel i chubby 38f albo diving :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 zobacze co maja u mnie na "miejscu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Byłem przy tym jak Michał wybierał Illexy. Robił to z taką nonszalancją i obojętnością, że zlekceważyłem temat. A teraz to w życiu się od niego nie dowiem które to były 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 :-D wiekszosc to udane modele, niektore bardzo specyficzne ale bardzo lowne ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Małe OT, ale nie mogłem się powstrzymać Dzisiaj będąc w sklepie przypomniałem sobie jak chyba Tomy szukał kosiarki przed chałupę. Ktoś polecał mu Firmę Tryton...mimo i sam średnio byłem nastawiony do tej firmy i raczej odradzałem to dzisiaj definitywnie zmieniłem zdanie.... bo chyba jako jedyna na rynku kosiarka na uchwyt do dwóch kormoranów więc można kosząc trawkę, lub inne zielsko trochę potrollingować....oczywiście mam na myśli piwny trolling, bo to chyba jedyna kosiarka...przynajmniej jaką ja widziałem, która posiada fabryczny uchwyt na dwa piwa np kormoran....prawie jak cormoran Tak więc można połączyć przyjemne z pożytecznym Piwny trolling to jest to :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Gratuluje, ja czekam na moj trawnik, na pewno wezme pod uwage;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Jeśli masz już sprzęta do koszenia, ale niestety bez uchwytu, to zawsze możesz sobie kupić pas piwny na 6-pak albo kask piwosza Edytowane 12 Września 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nie mam, wiec zaczne od optymalnego zestawu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jak tam wam minela sloneczna niedziela ? Mi na testowaniu polskich zylek do casta 1 wybor i od razu trafiona ( dragon team dragon spin ) [/url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Mi na lowieniu okoni ale fotki widziales :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Meme tył do przodu multik założyłeś. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 A gdzie masz LT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Meme tył do przodu multik założyłeś.Taki nowy styl A co do td-z bardzo fajny muktik brzydki wielki niczym ja a osiagi i praca po tylu latach.... Bardzo sie polubilismy i przez 90% lowienia lowilem nim Na revo jest pletka a ona do wobkow slabo pasuje Jak zaczalem szukac pasiastych na texasa to i revo zostalo zalozone Edytowane 14 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi