Dienekes Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Dobre kosztuje. Smutna prawda. Przy stałej szpuli, w czasie rzutów, klasa młynka nie ma takiego znaczenia, jak przy szpuli ruchomej. Zawsze można przyszkocić. Pytanie, czy nie zamknie to Tobie drogi. Można też szukać używek. Te Maxy od ABU ofpuść od razu. Marne są. Reszty nie znam i nie chciałbym poznać Edytowane 25 Września 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Mowisz i masz [emoji12] moj 47er.jpgno...chociaż jeden coś łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Znalazłem taką ofertę ale nie potrafię ocenić jakości multika (nie miałem w łapie) ani cenyhttp://olx.pl/oferta/multiplikator-shimano-curado-101d-zamiana-CID767-ID6aESz.html#2a2a4e35b4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Panowie czy orientujecie się jakie będą najlepsze łożyska do aby lt ?? Przymierzam się do tego młynka, kosztem sprzedania sciroiona xt. Sam do końca nie wiem czy dobrze robie, ale to lt spać nie daje LTek ma ma super lekką szpulę i można schodzić nisko. Tylko coś kosztem czegoś. Ten młynek ma predyspozycje aby być dosyć uniwersalnym, z uwagi na solidną budowę. Jednak hamulec jest dobrany raczej do lekkich zastosowań i czuć to wyraźnie kiedy miota się coraz cięższymi przynętami. Dlatego polecam zobaczyć jak miota na zwykłych łożyskach, bo po założeniu tam jakichś super bezoporwych wynalazków może się okazać, że szpulka szaleje. Od siebie dodam, że nawet mu wymieniłem dwa magnesy na bardzo silne, abym mógł ogarniać komfortowo ołowiane pociski. Edytowane 25 Września 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) To prawda u mnie obserwuje ten sam objaw czym wieksza masa wabia tym gorzej hamulec oddzialowuje na szpule. Multik do kija max 16 lb a od ilu... Ja mam plan polaczyc go z kijem pod pasiaki do texas riga ogolnie gumowania 1/2 oz i 14 lb. Edytowane 25 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Znalazłem taką ofertę ale nie potrafię ocenić jakości multika (nie miałem w łapie) ani cenyhttp://olx.pl/oferta/multiplikator-shimano-curado-101d-zamiana-CID767-ID6aESz.html#2a2a4e35b4Robercie ale to chyba młyniek nie do jerkow po 20-50gr a raczej przynęt 5-20/5-25gr.....jeszcze ta amelinowa przekładnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Mowisz i masz [emoji12] moj 47er.jpgAle tłusty, ładny:)! Mi wczoraj taki właśnie 50 spiął się ale i tak adrenalina skoczyła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) panowie - a moze tak dla odmiiany jakies foty z rybami Takie tam z ostatnich wypadów. Wszystko z tego samego zbiornika + tołpyga 25kg jako przyłów (myślałem, ze to sumek) - to był dopiero test sprzętu;) Edytowane 25 Września 2014 przez PILOT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Robercie ale to chyba młyniek nie do jerkow po 20-50gr a raczej przynęt 5-20/5-25gr.....jeszcze ta amelinowa przekładnia Mówiłem przeca co nie kumam tego sprzętu ale wiedziałem że ktoś oceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Pytanie do Szanownych Kolegów: czy ktoś dokładał łożyska do knobów w Lunie 253? A jeśli tak, proszę o wskazówki co do wielkości i namiary na dobre źródło. Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 No ale to, to już spełni wymagania? http://jerkbait.pl/topic/45830-s-abu-revo-sx-%C5%82o%C5%BCyska/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Tak, ale chyba już ktoś zarezerwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 no to chyba skompletowałem sprzętjak wszystko dobrze pójdziedzięki koledzyteraz nauka i ćwiczenie techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Hehe to dla Ciebie Robert zarezerwował sam byłem zainteresowany, ale Tatula JDM u mnie ma pierwszeństwo Edytowane 25 Września 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Hehe to pewnie dla Ciebie Robert zarezerwowałJasnowidz jakiś czy co?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 miejmy nadzieję że zapał nie spłonie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Brutalne:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ale jak to zobaczyłem to nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Dzisiaj takie maluchy brały na texasa z guma illexa A branie było czuć w pietach Edytowane 26 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 I to fajnie... choć taki bladziutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Bo z wody z eletrowni Ciesze sie ze nie mają po 3 ogony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 ale takie trzyogoniaste to dopiero by walczyły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Ostatnio nabyłem zestawik castingowy.Curadziak101d i kijek hand made(nowy)Po kilku dniach rzuty coraz dalsze,bród znikoma ilość...Znaczy się luuuuuuuuuuuubię to ;-)Wczoraj wyskoczyłem jak zwykle wieczorkiem nad gliniankę ...hmmm rzucam coraz bliżej...ki pies?Dzis 6 rano z powrotem nad wodą ....przynęty nie latają...Bloczki? ...nieeeeeeee włączony tylko jeden,cóż pewnie tak ma być , rzuty pewnie na tą samą odległosc, tylko musi byc po prostu krótko.Spotkałem nad wodą starego spinningistę ,oczywiscie obejrzał zaciekawiony multika i kijek.-Czemu to proszę Pana plecionka jak powój oplata wędzisko?-Ponieważ jest to najnowsze zbrojenie spiralne,rzuty dalsze,mniej przelotek, mówię Panu bajka ..odpowiedziałem.-Hmm a nie moze byc tak że plecionka idzie od multika do przelotki szczytowej w prostszy sposób?-No skąd ..odpowiedziałem...tłumacząc finezję zbrojenia spiralnego.- A ja bym wolał tak ...powiedział facet prostując przelotkę szczytową (która po prostu niedowiązana omotką latała naokoło szczytówki)Jak się ustawiła tak kombinowałem i przekręcałem część szczytową(oplatając jednoczesnie plecionkę naokoło blanku)Amen! Edytowane 27 Września 2014 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi