Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

No też dlatego mam kaca, bo musiałem pić za dwóch :rolleyes:

PS Telefon to musisz jej sam podać....jako do jedynego, żetelnego i naocznego świadka. Wiesz męska solidarność jak w tym kawale co żona sprawdzała męża, który wrócił pijany nad ranem do domu i okazało się i spał u 5 kolegów a u 3 jeszcze śpi :ph34r:

PS Dzisiaj odebrałem Tatulę JDM :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez minecjusz
  • Like 1

Ja uzywam taniosci - mikado ryoal czy cos w tym stylu - co do nie przemakalnosci... Ciezko o tym mowic jak ma sie odsloniete palce ale na lekki deszczyk wystarcza - no i cieplo w lape :D

Tych dt to juz mam nadmiar - ale jak dziewczyna w wedkarskim dostala pytanie na co poluje i powiedziala ze na 2 m suma to co innego mogla dostac :D A hornecik bo ladny byl :)

Edytowane przez meme174

Kciuk i tak zmarzniety bedzie - chyba ze dasz rade hamowac zakrytym :D

Nie ma lekko, sam wiesz najlepiej. A z tym kciukiem jak trzeba to można dać radę. Kiedyś, pierwszego dnia wyjazdu, rozciąłem paskudnie kciuk przy otwieraniu piwa (bezalkoholowego ;) ) Nakleiłem dwie warstwy plastra (bo plecionka żółta miała być) i dało radę (jak mus to i DC niepotrzebne) :)

Witam serdecznie

Proszę o poradę na temat multiplikatora revo sx2.

http://jerkbait.pl/topic/46141-revo-sx-2/

Nigdy nie łowiłem castem i zastanawiam się nad zakupem zestawu.Chciałbym łowić większymi wabikami jak gumy 15cm, woblery do 30gr.

Z góry dzięki za info.Pozdrawiam!

PS.Przydłloby się zeby rzucic tym multikiem od czasu do czasu 10 cm gumą na 7 g glowce :-)

Edytowane przez nowka