BOB1 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) ...i jeszcze dowiedziałem się , że moja żona ma telefon do Ciebie!? PS a tak w ogóle to ja nie piję Edytowane 30 Września 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) No też dlatego mam kaca, bo musiałem pić za dwóch PS Telefon to musisz jej sam podać....jako do jedynego, żetelnego i naocznego świadka. Wiesz męska solidarność jak w tym kawale co żona sprawdzała męża, który wrócił pijany nad ranem do domu i okazało się i spał u 5 kolegów a u 3 jeszcze śpi PS Dzisiaj odebrałem Tatulę JDM :lol: Edytowane 30 Września 2014 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Tatula...swoją drogą to ładne imię dla dziewczynki (pamiętajcie o tym , młodzi na dorobku )Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ale ja jeszcze nie jestem Tatulem a mam daiwę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 jedna ta 2 połowka nie jest zła Dzień chłopaka zaliczony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Siemaaa dawno mnie nie było mordeczki )) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 No wlasnie, wlasnie! Pod ziemie sie zapadles;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Praca.. Marcin w D w tamtym tygodniu koledzy połapali ponad 30sztuk w jeden dzień. 89cm sztuka najwieksza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 O kurw... czyli zielsko musialo mocno juz spasc... ladne rzeczy mi opowiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 W ten weekend nie dam rady, a nastepny odwiedzam Mankowe Bagna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ta DT to Ci przekładnie zajedzie;) Koledzy polecicie jakieś super rękawiczki do Casta na zimne dni oraz na ciepłe, takie uniwersalne-nieprzemakalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Ja uzywam taniosci - mikado ryoal czy cos w tym stylu - co do nie przemakalnosci... Ciezko o tym mowic jak ma sie odsloniete palce ale na lekki deszczyk wystarcza - no i cieplo w lape Tych dt to juz mam nadmiar - ale jak dziewczyna w wedkarskim dostala pytanie na co poluje i powiedziala ze na 2 m suma to co innego mogla dostac A hornecik bo ladny byl Edytowane 1 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 No jak będzie około 0 i multik tryskający wodą to polace marzną ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ja zawsze na naprawdę chłodniejsze dni wybieram po prostu grubsze neopreny z palcami "odkładanymi" na rzep. Od trzech sezonów używam Jaxona i spoko wystarcza (ale zawsze mam zapasowe jak jedne przemoczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Kciuk i tak zmarzniety bedzie - chyba ze dasz rade hamowac zakrytym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Albo dc weźmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Rapala ma fajne modele dwa, warto sorawdzic. Neopren z odpinanymi palcami albo bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A jak nie pada i nie jest mokro mozna welniaki simmsa, cieple do czasu... pierwszego podebrania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Albo dc weźmieszdc lubi wariować przy 0 i niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Kciuk i tak zmarzniety bedzie - chyba ze dasz rade hamowac zakrytym Nie ma lekko, sam wiesz najlepiej. A z tym kciukiem jak trzeba to można dać radę. Kiedyś, pierwszego dnia wyjazdu, rozciąłem paskudnie kciuk przy otwieraniu piwa (bezalkoholowego ) Nakleiłem dwie warstwy plastra (bo plecionka żółta miała być) i dało radę (jak mus to i DC niepotrzebne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowka Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Witam serdecznieProszę o poradę na temat multiplikatora revo sx2. http://jerkbait.pl/topic/46141-revo-sx-2/ Nigdy nie łowiłem castem i zastanawiam się nad zakupem zestawu.Chciałbym łowić większymi wabikami jak gumy 15cm, woblery do 30gr.Z góry dzięki za info.Pozdrawiam! PS.Przydłloby się zeby rzucic tym multikiem od czasu do czasu 10 cm gumą na 7 g glowce :-) Edytowane 1 Października 2014 przez nowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ten multik spokojnie obsłuży takie przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Mulik obsłuży dobrze ten zakres, łowiłem poprzednikiem i było ok a o przeciążenia nie martwił bym się. Ten model tej genaracji ludzie sobie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowka Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ok.Dzięki serdeczne!A wykonanie stoi już na przyzwoitym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi