Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszły nowe zabawki choc pewnie czeka mnie lincz - co ja z tym linczem tak ostatnio - to sie pochwale spinem ! a co :D

oba kije znanego i cenionego Major  Crafta - zawsze chciałe  miec kij z tej stani - choć made in china - to nie ma nie dorobek zalanych przelotek czy innych dodatków - czyste i schlunde kije  :)

troche opisze kije - choc przyznam że to wnioski z 2 godz lowienia ( po godzinie na kij )

IMAG0265_zps38d360e7.jpg

1. Major Craft Go Emotion GEC - 66-ml - 8-14 lb 3/16-1/2 oz (5,25 - 14 g) - kijek dedykowany przez producenta do zabaw z gumowymi przyjaciółmi - twistery, ripery, robaki, raki i rozne potworki :) Kij opiany jako Regular Fats - szybsze od wieli xfastów z ugieciem przechodzącym coraz nizej - czułosć - bije wiekszość kijów w przedziale 500 zł których miałem przyjemność uzywać :) Przelotki K series u chwyt lakier acs :) O max cw i min cw nie pisze na razie nic bo nie zprawdzałem - dził lowilem Texas rigiem z 9 gramowym buletem - i przyenty keitech shad impact, easy shiner, sexy impact, hog impact, pozniej reins RING CLAW i G-TAIL SATURN i pare twisterów relaxa itp. Czulosć przy kazdym wabiku była wzorowa - mieko twardo kamiec lodyga - można rozróżniać wszystko.

IMAG0269_zps5c0548c5.jpg

IMAG0270_zps580f3c1d.jpg

IMAG0268_zps374de5b1.jpg

2. Major Craft Go Emotion Ges 66- l - 4-8 lb 1/16-1/4 oz (1,75 - 7 g) - mekki spin jako że wyleczyłem sie z ul casta - fajny szybki kijek - czuły  jak cast - uderzenie okonka tak z 15 cm bardzo wyczuwalne - max rzucalem 7 gramowym ogonkiem i jest jeszcze zapas mocy, kij bardzo przyjazny uzytkownikowi - cienki dolnik, bardzo fajna pianka uchwyt vss bardzo wygodny, - wiecej powiem pozniej jak troche go oblowie wiecej choc nie wiem czy kogos to w tym dziale obchodzi :)

IMAG0277_zps4f33bebb.jpg

IMAG0275_zps5bdaebd4.jpg

IMAG0272_zps3781375a.jpg

IMAG0266_zpsea2edd14.jpg

• Like 5

Meme pierwsza żółta kartka za wklejanie plugawego spina w cafejke castingowa xD haha

BOB pierwsza żółta kartka dla Ciebie xD

Sędzia kalosz....sędzia kalosz..... :lol:

PS Zaraz pewnie dostanę jakiś zakaz stadionowy...znaczy kafejkowy :D

Edytowane przez minecjusz
  • Like 1

Mariusz, ja po prostu stosuję tylko i wyłącznie sprawdzone metody :ph34r: . Poza tym, przemawia do mnie ta skuteczność działania i prostota wykonania ;)

PS Do minusów mojej metody przekupstwa mogę zaliczyć kaca, bo podejrzewam, że jedna flaszka będzie wstępem do drugiej :lol:

• Like 1