meme174 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Taaa i jeszcze powinno byc pytanie o kubusiu puchatku z jagged alliance:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Taaa i jeszcze powinno byc pytanie o kubusiu puchatku z jagged alliance:DGra wszechczasów !!!.Razem z Falloutami jeszcze w rzucie izometrycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Taaak bardzo ja lubilem.... Brales gusa (co jest kolku ) dorywales dla niego g3 dla siebie dragunowa i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Taaak bardzo ja lubilem.... Brales gusa (co jest kolku ) dorywales dla niego g3 dla siebie dragunowa i heja Teraz dopiero, naprawdę dotarło do mnie jaki jestem zgred! To o czym i w jakimś języku mówicie nie jest sprzętem wędkarskim? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Robert nie jesteś sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Robert nie jesteś sam.Uf...całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Taaak bardzo ja lubilem.... Brales gusa (co jest kolku ) dorywales dla niego g3 dla siebie dragunowa i heja Takich gier już nie będzie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Wiem - choc cos mowili o nowej wersji.... Dzis sobie znowu zainstaluje krolowo nadchodze !!! Edytowane 2 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Deidranna z Orty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Przyszły nowe zabawki choc pewnie czeka mnie lincz - co ja z tym linczem tak ostatnio - to sie pochwale spinem ! a co oba kije znanego i cenionego Major Crafta - zawsze chciałe miec kij z tej stani - choć made in china - to nie ma nie dorobek zalanych przelotek czy innych dodatków - czyste i schlunde kije troche opisze kije - choc przyznam że to wnioski z 2 godz lowienia ( po godzinie na kij )1. Major Craft Go Emotion GEC - 66-ml - 8-14 lb 3/16-1/2 oz (5,25 - 14 g) - kijek dedykowany przez producenta do zabaw z gumowymi przyjaciółmi - twistery, ripery, robaki, raki i rozne potworki Kij opiany jako Regular Fats - szybsze od wieli xfastów z ugieciem przechodzącym coraz nizej - czułosć - bije wiekszość kijów w przedziale 500 zł których miałem przyjemność uzywać Przelotki K series u chwyt lakier acs O max cw i min cw nie pisze na razie nic bo nie zprawdzałem - dził lowilem Texas rigiem z 9 gramowym buletem - i przyenty keitech shad impact, easy shiner, sexy impact, hog impact, pozniej reins RING CLAW i G-TAIL SATURN i pare twisterów relaxa itp. Czulosć przy kazdym wabiku była wzorowa - mieko twardo kamiec lodyga - można rozróżniać wszystko.2. Major Craft Go Emotion Ges 66- l - 4-8 lb 1/16-1/4 oz (1,75 - 7 g) - mekki spin jako że wyleczyłem sie z ul casta - fajny szybki kijek - czuły jak cast - uderzenie okonka tak z 15 cm bardzo wyczuwalne - max rzucalem 7 gramowym ogonkiem i jest jeszcze zapas mocy, kij bardzo przyjazny uzytkownikowi - cienki dolnik, bardzo fajna pianka uchwyt vss bardzo wygodny, - wiecej powiem pozniej jak troche go oblowie wiecej choc nie wiem czy kogos to w tym dziale obchodzi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Bardzo emocjonujące patyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Meme pierwsza żółta kartka za wklejanie plugawego spina w cafejke castingowa xD haha 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No ale trochę ładny on jest ten ...sssspin i trochę prawa do istnienia jakby on ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 BOB pierwsza żółta kartka dla Ciebie xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No kurde, za co?! ja dobrem , zło chciałem pokonać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No kurde, za co?! ja dobrem , zło chciałem pokonać Nie BOB tylko Batman z Ciebie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Batman, Bob Batman...brzmi dobrze, dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Meme pierwsza żółta kartka za wklejanie plugawego spina w cafejke castingowa xD haha BOB pierwsza żółta kartka dla Ciebie xD Sędzia kalosz....sędzia kalosz..... PS Zaraz pewnie dostanę jakiś zakaz stadionowy...znaczy kafejkowy Edytowane 6 Października 2014 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Sędzia kalosz....sędzia kalosz..... PS Zaraz pewnie dostanę jakiś zakaz stadionowy...znaczy kafejkowy Tutaj czerwona i pauza do końca sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Udobrucham sędziego flaszką przy jakimś spotkaniu i w wyniku przekupstwa zakaz zostanie mi cofnęty Nie ma to jak dobra stara i sprawdzona korupcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Co Ty Przemek lekcje brałeś u Fryzjera,a?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Moze ja podam numer na ktory trzeba zrobic przelewik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Mariusz, ja po prostu stosuję tylko i wyłącznie sprawdzone metody . Poza tym, przemawia do mnie ta skuteczność działania i prostota wykonania PS Do minusów mojej metody przekupstwa mogę zaliczyć kaca, bo podejrzewam, że jedna flaszka będzie wstępem do drugiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Tak z ciekawości, ale czy ktokolwiek wie jaki jest moduł węgla w blankach St.Croix SCII SCIII SCIV itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi