meme174 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) tego to nie wie nikt ale chyba mozna przyjac ze liczba po sc to modul weglasc II - 20sc III - 30sc IV - 40SC V - 50I na strnie podane jest ze scVI ma 62 miliony psi Edytowane 12 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Tak,żeby nie zakładać nowego tematu z pierdołami. Jak sobie radzicie z przekładaniem linki przez wodzik? Chodzi mi w szczególności o sytuacje nad wodą,szarówka...zmarznięte ręce... słaby wzrok itp Igła? szydło? ;-) Edytowane 12 Października 2014 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 montowanie zestawu w domu ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ok,ale zdarzają się odstrzelenia,plecionka czasem zostaje na szpuli poza wodzikiem. Dziś meczyłem się dobre 10min ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Doświadczenie i wprawa przychodzi z wiekiem (zabieraj ze sobą 20cm grubszej żyłki zamiast szydła, igły itd) Edytowane 12 Października 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Ok,może to i sposób. edit AAAAA o to Ci chodziło. W tym przypadku sam multik przewleka linkę (tak nauczony) ;-) Edytowane 12 Października 2014 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Albo używaj bezwodzikowców i nie ma problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Tak jak napisał BOB1 -> pętla ze sztywnej linki włożona w wodzik od strony przelotek, w jej otwór wkładamy koniec plecionki/żyłki i wyciągamy pętle. Ot taki większy nawlekacz do igieł. Jak ktoś chce mieć jednak narzędzie to może nawlekarka z działki muchowej się nada.http://www.bogdangawlik.pl/product_info.php/cPath/76_77_83/products_id/2159 pozdrawiam Edytowane 12 Października 2014 przez snup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 A jak sobie radzicie z przewlekaniem przez przelotki, albo ze sraniem na mrozie xD ? Panowie bez przesady , nie zadawajcie pytan tylko po to zeby zadac pytanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ja jestem jeszcze młody i nie mam problemów z celnością 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No akurat miałem z tym problem,rozwiazanie podane przez kolegów jest jak najbardziej OK. Z tym sraniem na mrozie to pojechałes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No akurat miałem z tym problem,rozwiazanie podane przez kolegów jest jak najbardziej OK.Z tym sraniem na mrozie to pojechałes.Musisz zabrac 3 patyki : Jeden wbijasz w snieg i wieszasz kurtke Drugim zmarzniete gowno od dupy odrywasz Trzecim oganiasz sie od wilkow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Musisz zabrac 3 patyki : Jeden wbijasz w snieg i wieszasz kurtkeDrugim zmarzniete gowno od dupy odrywaszTrzecim oganiasz sie od wilkowTwój wywód ma luki, bo nikt nie mówił, że sranie będzie na śniegu, a jedynie na mrozie, a weź k...a wbij patyk w zmarzniętą ziemię na mrozie żeby powiesić kurtkę, A tak serio, więcej luzu by się przydało... Kolega się zapytał i dostał pomocną dla niego podpowiedź, nie każdy od razu wyssał wszystkie myki związane z bc z mlekiem matki. PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Znowu Mario mnie zbanuje...ale muszę!:...tylko tutaj, problem z wcelowaniem w dziurkę kończy się kupą!!! ja pier...lę nie do podrobienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Arek rozumiem o czym mowisz ale nie popadajmy w paranoje , uwazam ze kolega spokojnie sam by sobie poradzil z przewlekaniem pletki przez wodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) jak bym nie miał z tym problemu(nawet jesli to błahy problem) to bym o tym nie pisał. To chyba kafejka ,wiec takie bzdurne problemiki mogą byc poruszne. Nawet jak ktos ma problem ze sraniem na mrozie. edit Zauwazyłem ,ze to Twój wątek,wiec juz żegnam. Edytowane 12 Października 2014 przez skius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No poradził sobie, ale jak pisze, zajęło mu to 10 minut ... sam rozumiesz, że jemu trzeba było pomócKur.. w tym momencie aż nie wierzę co piszę i co czytam...Pax i dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Tak to jest kafejka taki byl plan , martwie sie tylko zeby nie zrobila sie smietnikiem (daleko juz do tego nie ma) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No żesz ..... Roztrząsane są kolorki młynków ,niedługo pewnie czy będą pasowały do pantofelków. Ja brodząc,o szarówce miałem problem z nawlekaniem plecionki (łowię 7 dni w tygodniu) Rozwiazanie podane jak najbardziej OK. Satysfakcjonuje mnie,i może innym pomoże. z mojej strony EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) No to trzeba było pisać, ze po zmromu, bo tak każdy myślał, że te problemy z przewlekaniem to na porządku dziennym są. Edytowane 12 Października 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Nikogo nie wyganiam watek jest nasz a nie moj , prosze tylko o to zebysmy zrobili skarbnice wiedzy a nie wysypisko smieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Też fakt, ale swoją drogą to jeszcze nigdy nie udało mi się odstrzelić pletki przy samej szpulce....aczkolwiek widziałem takie akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Robercie skoro masz fajne stare maszynki, to chyba powinieneś je smarować według starej szkoły - czyli wersja ekstremalnie maksymalna http://gaspinggurami.wordpress.com/2013/06/24/servicing-july-1975-abu-ambassadeur-5000/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Super fajny materiał. Wielkie dzięki choć i tak nie szybko zdobędę się na rozkręcenie jakiegoś multika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Przyznam, że przez dłuższą chwilę miałem wrażenie, że ktoś robi sobie jaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi