Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Gugcio to chyba te starsze serie MB były przebajerowane bo te nowe to przy nich "golasy".Jak dla mnie te starsze to prawie dzieło sztuki.Zbajerować patyk każdy może ale tu nie wystarczy się obkupić w komponenty matagi.Często wychodzi porażka i tu MB umiał to wszystko wyważyć. Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Matagi w moim mniemaniu wysiada pod seryjne MB siodelka ARMS, nie ma bata. Wygladaja na bajer, ale ktokolwiek wezmie toto w dlon, zmienia zdanie. Nie pisze o wywazeniu, ktore zawsze jest idealne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Tomek mowie o starych destroyerkach, thp itd. Czarna pianka, zlote pierscienie i miodowe wstawki na blanku to bylo to. Nowe orochi to moze nie sa przebajerowane ale jednak juz klepane po za japonia co mnie poprostu zraza. Marcin Matagi nie ma seryjnych wedzisk to po pierwsze a po 2 to tzw. Customizer ktory opiera sie glownie na produktach Fuji (jesli mowa o uchwytach) Ale widzialem prace kilku RB ktorych projekty poprostu powalaja i nie odbiegaja niczym od MB czy EG. Dla mnie to nie tylko kwestia gustu a wartosci uzytkowych, mialem wielsza stycznosc od samego poczatku z kijami EG ktore mnie urzekly choc przyznam sie szczerze ze bez wpadel sie nie obylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Z samymi Megabassami byłoby nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 To fakt Tomek jest jeszcze jedna firma co mnie urzekla swoimi konstrukcjami. Zaden high end i tez juz nie made in japan ale maja cos w sobie, rozchodzi sie o kijki Major Craft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 I w tym miejscu chcialbym podziekowac @Gregmegabass, ktory mnie namowil miedzy slowami do polaczenia tego kija z T3 AIR. Takze dzieki wielkie! to dziala.Ciesze sie ze Ci odpowiada....jeszcze tylko zonda hedgehog pod cliffhanger i bedziesz mial dwa bardzo ciekawe zestawy pod okonie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wlaśnie poluję na dobrą ofertę na jeżyka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Wlaśnie poluję na dobrą ofertę na jeżyka;)One nie sa juz takie popularne jak jeszcze pare lat temu wiec i cena jest bardziej atrakcyjna...ja kupujac swoj dobrze przeplacilem ale i tak bylo warto wiec polecam zwlaszcza pod kij ktory zakupiles....mam tylko nadzieje ze nowy zestaw MB nie odstawi stingray, t3 "za szafe" Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Gregmegabass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Mysle, ze to mi nie grozi. Wlasciwie obydwa zestawy beda mialy troche inne zastosowanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Panowie wracac do rodzin swieta sa :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Moj drogi, ja caly czas swietuje z rodzinka;) a przy okazji... cos tam sobie napisze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 W ogole mam Poprad pod nosem, i zero sprzetu wiec letko wk... jestem. Bo sniegu nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 To może wznieśmy na trzy-cztery, kieliszeczek z jakimś zacnym trunkiem na uspokojenie nerwów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wznioslbym ale nie pije ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Co prawda nerwy mam nadzwyczajnie spokojne:) ale podniesc bardzo chetnie:) zacne, dobre, na zdrowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wznioslbym ale nie pije ????Nikt nie jest doskonaly, nie przejmuj sie:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nawet wody? Też uspokaja Tooo...zdrówka na Święta Panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Hahaha z wiekiem doszedlem do wniosku ze Alkohol to nic dla mnie ???? ale jak ktos lubi to zdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Może ten na Okonie by styknął -F3 67x eiger northwall Miał ktoś to w rękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 No wiesz, ale ja alkoholu nie pisze z wielkiej litery, a lubie:) cos w tym jest heheh:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Może ten na Okonie by styknął -F3 67x eiger northwall Miał ktoś to w rękach?Ten temat przewalkowalem z @gregmegabass, kij jest git. Ja mialem dobra okazje na F2-60X i postanowilem dopelnic Stingray'a wlasnie tym patykiem. Eiger jest mocniejszy od Criffhanger, choc maja to samo CW. Eiger na pewno styknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Stingray fajny ale lepiej mi się sparuje z Mb Hyper Lariatem.Płytka szpulka już jest.Tylko patyk i zestaw gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Lariata pasowalem z Stingray'em, ladnie sie dogadali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Tal ale przez te czerwone wstawki zdecydowanie lepiej z T3 air. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 To juz kosmetyka:) wazna, ale nie najwazniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi