Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Gugcio to chyba te starsze serie MB były przebajerowane bo te nowe to przy nich "golasy".Jak dla mnie te starsze to prawie dzieło sztuki.Zbajerować patyk każdy może ale tu nie wystarczy się obkupić w komponenty matagi.Często wychodzi porażka i tu MB umiał to wszystko wyważyć.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Tomek mowie o starych destroyerkach, thp itd. Czarna pianka, zlote pierscienie i miodowe wstawki na blanku to bylo to. Nowe orochi to moze nie sa przebajerowane ale jednak juz klepane po za japonia co mnie poprostu zraza.

Marcin Matagi nie ma seryjnych wedzisk to po pierwsze a po 2 to tzw. Customizer ktory opiera sie glownie na produktach Fuji (jesli mowa o uchwytach) Ale widzialem prace kilku RB ktorych projekty poprostu powalaja i nie odbiegaja niczym od MB czy EG. Dla mnie to nie tylko kwestia gustu a wartosci uzytkowych, mialem wielsza stycznosc od samego poczatku z kijami EG ktore mnie urzekly choc przyznam sie szczerze ze bez wpadel sie nie obylo ;)

I w tym miejscu chcialbym podziekowac @Gregmegabass, ktory mnie namowil miedzy slowami do polaczenia tego kija z T3 AIR. Takze dzieki wielkie!:) to dziala.

Ciesze sie ze Ci odpowiada....jeszcze tylko zonda hedgehog pod cliffhanger i bedziesz mial dwa bardzo ciekawe zestawy pod okonie...

• Like 1

Wlaśnie poluję na dobrą ofertę na jeżyka;)

One nie sa juz takie popularne jak jeszcze pare lat temu wiec i cena jest bardziej atrakcyjna...ja kupujac swoj dobrze przeplacilem ale i tak bylo warto wiec polecam zwlaszcza pod kij ktory zakupiles....mam tylko nadzieje ze nowy zestaw MB nie odstawi stingray, t3 "za szafe"

Edytowane przez Gregmegabass

Może ten na Okonie by styknął -F3 67x eiger northwall

Miał ktoś to w rękach?

Ten temat przewalkowalem z @gregmegabass, kij jest git. Ja mialem dobra okazje na F2-60X i postanowilem dopelnic Stingray'a wlasnie tym patykiem. Eiger jest mocniejszy od Criffhanger, choc maja to samo CW.

Eiger na pewno styknie:)