minecjusz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Foto gdzieś z netu......to na knobach to są takie "gumki nakładki"....widziałem takie cosie już na Youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 http://www.ebay.com/sch/m.html?_odkw=&_ssn=aegissales&hash=item53f7add3bb&item=360637649851&pt=LH_DefaultDomain_0&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2046732.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xreel+grip&_nkw=reel+grip&_sacat=0Do wyboru do koloru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Musiałbym się z dychy na dynie rzucić, brzydactwo. Ale, de gustibus non est disputandum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Heheh, Piotrek - ale za to jakie wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jest kolejna szpada ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ładny ładny, jaka akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Ładny a nawet klasyczny daj trochę więcej informacji Edytowane 8 Stycznia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dzieki Chlopaki. Doszedlem do wniosku ze musze sobie kolejny stojak skrecic bo ten juz pelny. Zastanawiam sie @Gregmegabass trzyma te swoje patyki [emoji15] Marcinie, Robercie, kijek to fajny ciety fascik ale o glebszym ugieciu. Ma to byc uniwersal w wersji BC jakim jest moj spin The Firangi ktora jest aktualnie najczęściej uzywanym kijem. Jako ze Firangi chce uzywac z nylonem/fc glownie do wobkow potrzebowalem cos praktycznie identycznego ale w BC. Krociutki dolniczek idealny do podbijania z nadgarstka. Docelowo bede uzywal kija do wszelkich gumowych aplikacji typu lekkie Jigi, T i C-rig w przedziale 3,5-10gr. Jako mlynek bedzie stary i moim zdaniem najvlbardziej udany ze steezow czyli 103HL. Dla porownania fotki opisu i dolniczkow ww. Kijkow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No i zaczął nam się nowy rok !!! Pierwsze, piękne trofea już są ...u mnie również (niestety nie podpasuje do tego kijka ) ABU 6501C Ultra Cast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No chłopaki szalejecie Kijek fajny, chociaż czarna pianka bardziej by tam pasowała zamiast koreczka , ale to tylko moje zdanie, które pewnie sie nie liczy, bo jak wiado mo jeden woli blądynki, drugi brunetki, a trzeci rude.....za to blanki są megaaaaaaaaaaa Betoniarka też niczego sobie.....oby linki weszło odpowiednio sporo, bo te sumy z Ebro po 2m to troszkę trzeba wymęczyć, zanim się poddadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Ja mam rudą żonę ... to co tu gadać o gustach A multik, to myślałem że większy, ale za to śmiga Edytowane 8 Stycznia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ty masz rudą....to my z Kamilem podzielimy się pozostałymi..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tez jestem zdaniem zdania ze piana bardziej praktyczna i bylo by przyjemniej dla oka ale nie ma co wybrzydzac ???? Robert widze ze nowy rok zaczynasz tak jak skomczyles stary ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A ja lubię korek i mi się podoba , a co a nowy rok zaczęty betoniarką... ciąg dalszy niebawem, Poczta Polska już nad tym pracuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tak sie porobilo ze to 3 z 5 kijkow w korku wiec tez gdzies tam w glebi duszy go lubie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dzieki Chlopaki. Doszedlem do wniosku ze musze sobie kolejny stojak skrecic bo ten juz pelny. Zastanawiam sie @Gregmegabass trzyma te swoje patyki [emoji15] Marcinie, Robercie, kijek to fajny ciety fascik ale o glebszym ugieciu. Ma to byc uniwersal w wersji BC jakim jest moj spin The Firangi ktora jest aktualnie najczęściej uzywanym kijem. Jako ze Firangi chce uzywac z nylonem/fc glownie do wobkow potrzebowalem cos praktycznie identycznego ale w BC. Krociutki dolniczek idealny do podbijania z nadgarstka. Docelowo bede uzywal kija do wszelkich gumowych aplikacji typu lekkie Jigi, T i C-rig w przedziale 3,5-10gr. Jako mlynek bedzie stary i moim zdaniem najvlbardziej udany ze steezow czyli 103HL. Dla porownania fotki opisu i dolniczkow ww. Kijkow ????STZ103HL rzadzi;) co prawda sie go wyzbylem, ale bardzo milo go wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tez swojego pogonilem i tesknie za nim do dzisiaj. Mam juz nagranego praltycznie nowke wiec to kwestia czasu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 I mnie się obiło o uszy , że praktycznie nówka 103HL jest do wzięcia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ale mowimy o innym Robercie, ja kumpuje swojego od kumpla od ktorego kupilem kijka i wczesniej FX'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Czyli są dwa. Wyroiły się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 STZ103HL rzadzi;) co prawda sie go wyzbylem, ale bardzo milo go wspominam.Tylko lozyska wymienic i jupiiii leci wszystko jak ta lala;)Tez swojego pogonilem i tesknie za nim do dzisiaj. Mam juz nagranego praltycznie nowke wiec to kwestia czasu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Miała być T3-ka lub FX, ale życie gmatwa figle i jest + szpulka IZE : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Cacy, będziesz Pan zadowolony;-) Polecam jeszcze wymienić łożyska na Hedgehog'a - będzie cudnie. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Miała być T3-ka lub FX, ale życie gmatwa figle i jest + szpulka IZE :No ładne cacko , do czego przypinasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Super Mariusz ...teraz kijek?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi