maniek1972 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Myslę że nie złą parę stworzy z kijem z pod ręki @Dabka St.Croix 5S70MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 5s czy c? Czy to symbol blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Adam, ja kupiłem sam blank i Rafał uzbrił go pod multik. blank z serii Legend Extreme. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Fajny kijek z tego wyszedł....taki do 22-25gr więc uniwersalny Blanki dedykowane do spinningu mają fajne głębsze ugięcie i łatwiej się ładują. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 30 gr. spoko katapultuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Myslę że nie złą parę stworzy z kijem z pod ręki @Dabka St.Croix 5S70MF To bardzo zacny zestaw, dasz chociaż obejrzeć kiedyś nad wodą? Osobiście jakoś mi nie po drodze z żadną daiwą,dwa podejścia robiłem z luną i ryogą i jakoś nie możemy się dogadać. Może do trzech razy sztuka , tak patrząc na zdjęciu prezentuje się całkiem sexy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Super Mlynek Mariusz ???? swojego tez sie juz doczekac nie moge ???? szkoda tylko ze a zadnym japoncu miejsca nie zajmie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Paweł mi ryoga też nie podeszła...taka dziwnie niewygodna, Ale piękna.....i mocarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Dzieki koledzy za dobre słowo Ostatnio sie tak cieszyłem, jak kupowałem łajbe od jednego Pawla Edytowane 9 Stycznia 2015 przez maniek1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Dobrzy koledzy cieszą się Twoją radością Edytowane 9 Stycznia 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Teraz czas na jakiegos Everka ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Teraz czas na jakiegos Everka Kamil, nie mówię że bardzo bym chciał poczuć magię tej firmy.Może ktoś mnie zarazi i .................... `trzeba będzie do Providenta zadzwonić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Kamil, nie mówię że bardzo bym chciał poczuć magię tej firmy.Może ktoś mnie zarazi i .................... `trzeba będzie do Providenta zadzwonić Z Meme174 mozemy Ci pomoc zlapac wirusa, przy okazji jeszcze ostre zapalenie MB grozi;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mariusz, uważaj na tych Belzebubów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie nie Marcinie, ty juz go nie kus tymi MB. Maniek to evergreenowiec, widac na 1 rzut oka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie nie Marcinie, ty juz go nie kus tymi MB. Maniek to evergreenowiec, widac na 1 rzut oka Ooooo... a ten to najgorszy, JDM przeklęty z obcej ziemi kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Marcin to chyba też JDM fan. Marcinku, co za zestaw miałeś, jak u Przema młóciliśmy starorzecze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Marcin to chyba też JDM fan. Marcinku, co za zestaw miałeś, jak u Przema młóciliśmy starorzecze?To byl moj drogi megabass IS71HL z daiwa steez machinegun cast III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Marcin to chyba też JDM fan. Marcinku, co za zestaw miałeś, jak u Przema młóciliśmy starorzecze?Jasne, ale troche zagubiony. Jakies Daiwy i Megabassy [emoji52] ja nie wiem jak to tak moze byc [emoji16] A Mariusz widzial jakie ryby lowia moje Everki [emoji12] polmetrowe okonie, klenie do 60, Sandaly po 80+ [emoji16] [emoji1] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jasne, ale troche zagubiony. Jakies Daiwy i Megabassy [emoji52] ja nie wiem jak to tak moze byc [emoji16] A Mariusz widzial jakie ryby lowia moje Everki [emoji12] polmetrowe okonie, klenie do 60, Sandaly po 80+ [emoji16] [emoji1] [emoji23] [emoji23] [emoji23]A nie mówiłem, że ten jest najgorszy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jasne, ale troche zagubiony. Jakies Daiwy i Megabassy [emoji52] ja nie wiem jak to tak moze byc [emoji16] A Mariusz widzial jakie ryby lowia moje Everki [emoji12] polmetrowe okonie, klenie do 60, Sandaly po 80+ [emoji16] [emoji1] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ja Ci dam zagubiony;) nie wiesz co dobre syneczku hahaha[emoji12] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Chłopy Maniek stawia na indywidualizm i zamawia wędki pod siebie w pracowni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Przemo to dla mnie zaden indywidualizm, co 2 w polsce ma kij z pracowni ???? Aby zachowac rownowage Mariusz musi przejsc na ZawszeZielona strone mocy ???? Oj Wiem Marcinie co dobre, mam az 5 powodow aby tak myslec ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Się chyba musimy spotkać żeby sprawę załatwić mano a mano;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jestem za a nawet przeciw ???? najlepiej jak bede mial steezika, wtedy moge walczyc na 5 mieczy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi