MRTNZ Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Oj nie być taki tradycjonalista, trzeba iść z duchem czasu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie no jak mi sie cos nie podoba to nie potrafie sie zmusic. Koles wrzucil fotke prosto z osaki z dopiskiem " dobrze ze sa jeszcze inni producenci mlynkow " ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jest ciutkę wykręcony, to fakt... ale może piknie rzuca, a to podstawowa jego funkcja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Narazie nie mysle tak daleko. Zblizaja sie urodzinki i trzeba wyluskac steezika ???? ale najpierw komunia corki ????Zmykam.przestawic maszyne na nowy produkt bo sie nie wyrobie. Zdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ehhh odwieczny konflikt dobra ( Eg ) z złem ( MB ) trwa.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Patyk niespodzianka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 hahaha no to ładnie ... czekamy na stala szpule z mozliwoscia przerobienia na multik i odwrotnie istne transformery panie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) hahaha no to ładnie ... czekamy na stala szpule z mozliwoscia przerobienia na multik i odwrotnie istne transformery panie.... Tego nie ma, ale cormoran już kilka lat wstecz zrobił hybrydę multika i korby Odnośnie jeszcze tego kijka to można bez obracania rękojeści zrobić ją krótszą w caście do podbijania z nadgarstka. Te kije też nienajgorsze i Ty Michał je znasz to nie będę uczył ojca dzieci robić w końcu nie ja je nazwałem "francuski JDM" Do podlodówki już od kilkunastu lat używam coś takiego, oczywiście starszy model, ale bardzo podobny, nabyłem go kiedyś w Szwecji. Można go podciągnąć pod hybrydę Edytowane 17 Lutego 2015 przez Tomek88 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie no sakure to ja znam i bardzo lubie ale takich dziwnych rzeczy po niej sie nie spodziewałem Co do spin casterów to takie na dwoje babka wróżyła ni to stała szpula ni to multik a ja chce prawdziwego transformera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Poskładał tego casta jak z klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ehhh odwieczny konflikt dobra ( Eg ) z złem ( MB ) trwa.... Oj zlo dzisiaj otrzymalo posilki takze uwaga uwaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 hahaha no to ładnie ... czekamy na stala szpule z mozliwoscia przerobienia na multik i odwrotnie istne transformery panie.... A juz myslalem, ze z dolnika wyskoczy mu podbierak... czego to nie wymysla. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Ja oczekiwałem, że pazur nagle się jakoś złoży jak podwozie w samolocie?! jestem trochę rozczarowany Edytowane 17 Lutego 2015 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dlatego tylko Patrz moj Avatar ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Normalnie Kamilu teraz nie widzę do kogo piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Tym bardziej powinno byc wiadomo haha. Jeszcze nicka zmienie tak jak mnie tu koledzy nazywaja "Evergreen Boy" ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Jeszcze tylko ten karabinek przerobić na casta Edytowane 18 Lutego 2015 przez minecjusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 To mi bardziej na strzelbe wygląda ale jak zwał tak zwał Zdjęcie konkret, nie chciałbym nad wodą spotkać takiego "Everegreen Boy'a" Chyba nie ma we krwi "Złap i wypuść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Widać, że opierdal.. się na treningu klatki;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No co, slaba genetyka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To tylko wymówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Megabass też może zawojować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Takiego megabassa to ja tez mialem jak bylem mlodszy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 to juz teraz lekko przygłuchy i podstarzały musisz byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 I ze wzrokiem tez coraz gorzej niestety ???? ale zeby mam jeszcze wszystkie swoje ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi