Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Customy to tez nie moj swiat, probowalem i mnie nie urzeklo. Przerobilem sporo kijow i to naprawde roznorakich firm. Mialem kije tanie i cholernie drogie ale zawislem na kijach Evergreena i dobrze mi z tym ???? Dobrze znikaj Kamilu bo to twoj styl, zrobic shitstorm i zniknac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja też mam jeden i już czaje się na kolejne dwa Użytkowo naprawdę rewelacja ,ale jakość wykonania masakra.Nie jestem estetą ale w moim jest próba spiralnego ustawienia przelotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 ..."Myslalem ze co niektorzy sa bardziej rozgarnieci i wiedza co to Pro stuff introduction ale widocznie sie przeliczylem. "...???wybacz .. ale ja też i daruj sobie takie wycieczki w kierunku inteligencji innych... to nie przystoi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Może ktoś mi zrobić streszczenie z ostatnich 4 miesięcy xD ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 No nareszcie Rafał Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Robert nie mialem akurat Ciebi na mysli ale takie zdanie akurat mam, czy przystoi to juz inna kwestia ???? Rafal ty wogole zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wracam do życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Ok...było to tuż przed Świętem Zmarłych. Pogoda jak na ten czas była całkiem przyzwoita... witam powracającego Edytowane 28 Lutego 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Może ktoś mi zrobić streszczenie z ostatnich 4 miesięcy xD ?EG kontra reszta świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Nawet kartę opłaciłem xD co nowego u skośnych bo zakupy jakieś trzeba na nowy rok zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 EG kontra reszta świata.Nierówna walka ... reszta świata bez szans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Nawet kartę opłaciłem xD co nowego u skośnych bo zakupy jakieś trzeba na nowy rok zrobić ?Eeeeetam, to nie Rafał.........to chyba jakiś sobowtór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Pojawia się uzurpator MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Co wym z tym EG? Tak uwielbiam ich kije, lowie nimi mam wyniki i jako tako wiedze na ich temat ktora czasem sie podziele. Mam polecac phenixy w tytanach o ntorych nie mam zielonego pojecia? Najlepsze jest to ze najwiecej do powiedzenia maja Ci co produkty EG znaja tylko ze zdjec. Rafal, nowosci jest wiele. Seria Fact wchodzi powoli na polki sklepowe. Kaleido juz troche jest i idzie juz wiecej info znalesc w sieci. A po za tym niesmiertelna seria Temujin ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Pojawia się uzurpator MB.Nie mam nic do MB nawet chciałem kupić mlynek HL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Co wym z tym EG? Tak uwielbiam ich kije, lowie nimi mam wyniki i jako tako wiedze na ich temat ktora czasem sie podziele. Mam polecac phenixy w tytanach o ntorych nie mam zielonego pojecia? Najlepsze jest to ze najwiecej do powiedzenia maja Ci co produkty EG znaja tylko ze zdjec. Rafal, nowosci jest wiele. Seria Fact wchodzi powoli na polki sklepowe. Kaleido juz troche jest i idzie juz wiecej info znalesc w sieci. A po za tym niesmiertelna seria Temujin ☺Ile kasy przelewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zalerzy co i ile chcesz ???? widzales ze wyrwalem gazellke? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zalerzy co i ile chcesz widzales ze wyrwalem gazellke? Widziałem nienawidzę Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Hahah ze wzajemnoscia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Hahah ze wzajemnoscia Możesz się wyżyć w produktywny sposób: Szukaj mi kij i młynek xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Daliście czadu jak mnie nie było... z miesiąc będę to czytać xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Extra dla Ciebie Rafaello [emoji23] [emoji23] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 IMG_2015022831996.jpgExtra dla Ciebie Rafaello [emoji23] [emoji23]A żeby Ci się złamała w trzech miejscach xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wiesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wracam do życia Cześć. Wreszcie. A jak tam mój hiper-jerk Strare dzieje ale obiecaniki-cacanki swoją drogą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi