Gugcio Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mysle na tatula jdm, mialem w lapie ciekawa konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Też mam upatrzony młynek tylko kasy brak Lipton straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Nie potrzebuje nic specjalnego, mlynek do impalki. Linka mono 12-14lb, twitchbaity 8-13cm i małe crankbaity czy spinnerbaity. Tatula byla by git bo przekladnia konkret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dla zainteresowanych tatula jdm w porownaniu do steeza namiki i alphasa R. Chyba sobie ja zamowie, bo lerzala mi dobrze w lapie. Minimalnie szersza jak widac. Ale mocna przekladnia a spinnerbaity etc. Stawiaja jednak opor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 IMG_0399.JPGDla zainteresowanych tatula jdm w porownaniu do steeza namiki i alphasa R. Chyba sobie ja zamowie, bo lerzala mi dobrze w lapie. Minimalnie szersza jak widac. Ale mocna przekladnia a spinnerbaity etc. Stawiaja jednak opor.Rozmiar zdjęcia baaaaaaardzo duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Rozmiar zdjęcia baaaaaaardzo duży Nierozumiem? Ja mam normalne duze zdjecie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nierozumiem? Ja mam normalne duze zdjecie ????Jak ja klikam na zdjęcie to jest takie mega wielkie ze ekran obejmuje mi tylko knoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Hehe u mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja patrze a tablecie i jest cacy panowie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja patrze a tablecie i jest cacy panowie ????Bo to kwestia inteligentnego sprzeta po prostu;) u mnie tez normalnie. Ale w tej Tatuli knoby ja pierdziu... troche festyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 U mnie na tabie wszystko w normie. A tatulka bardzo fajny młynek, po lekkim przesmarowaniu i dorzuceniu łożysk na wodzik jest miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Fota jakaś przeogromniasta. Kamilku, możesz ją trochę zmniejszyć? Edytowane 20 Marca 2015 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Teraz powinno byc ok Panowie. Jasne ze moge Piotrus. Kumpel wyslal mi fote na maila i wrzucilem na szybkiego w robocie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 IMG_201503202956.jpg Teraz powinno byc ok Panowie. Jasne ze moge Piotrus. Kumpel wyslal mi fote na maila i wrzucilem na szybkiego w robocie Teraz jest "git" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jakie "git" ???!!! Dopiero teraz jak widzę wszystko na raz na ekranie ... to mi kopara opadła I pomyśleć, że takie cuda, służą do łowienia ryb??? niepojęte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Cholercia, zawsze zastanawiają mnie te cienkie, tuningowane knoby. Wygodne to to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Knoby sa bardzo wygodne wbrew pozorom ???? Robercie kumpel pytal z czym chce fltke to wybralem 2 najbardziej popularny budy Daiwy. On ma kilkanascie jak juz nie +20 multikow z najwyzszej polki, w sumie juz sie pogubilem. Wedek tez kolo 40 i do tego korb tez wszystko tej klasy lekko z 15szt. On naprawde ma problem ale mi to nie przeszkadza, bo jak cos obmacac chce to pisze do Juana i wiem ze ma [emoji23] [emoji23] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Kamilku, z takimi problemami i takim kumplem da się jakoś żyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dzisiaj byłem nad wodą, inaugurować Phenix Elixir (bez ryby ). I na pewno te Wasze Mega Basy i inne Super Asy są jak "Gwiezdne Wojny" ale ten kijek, będzie dla was niosiagalnym "Mrocznym obiektem pożądania" (Luis Bunuel 1977) Na kolana JDM-y !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Eee tam to tylko Phenix, na jerku to praktycznie kazdy ma jakiegos, nic nadzwyczajnego ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 A jeszcze do godziny 19:04 ... lubiłem Cie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 [emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Widzisz Robercie i jeszcze się z tego cieszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Bezczelny gowniarz ze mnie, co? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 I za to, od 22:03 znowu lubię "gówniarza" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi