Gugcio Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie znam się na JDM i nie wiem jak w EG, ale podobno w MB szpachel to dowód naprawyNie wiem skad wy te info bierzecie bo o tym to pewnid nawet sam ito nie wie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie wiem skad wy te info bierzecie bo o tym to pewnid nawet sam ito nie wie ????Nie WY tylko Przemo sam takie teorie wysyla w kosmos, mnie prosze z tym nie laczyc. Ja tylko lepie korki z zawodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Marcinie mialem Przemka i jego konspirantow na mysli dlatego fo zacytowalem ???? Wiem ze ty na MB zlego slowa bys nie powiedzial. Najlepsze jest jest to ze Ci co krytykuja korek znaja to tylko z fotek lub opowiadan a sami wychwalaja st. Croix, loomisy czy tym podobne gdzie tam to dopiero cuda sa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Ja to pisałem w żartobliwym kontekście, bo Marcin jakiegoś kija wystawiał na giełdzie i ktoś mu zarzucił że jest oszustem i sprzedaje naprawiany kijek jako nowy, a o naprawie świadczyć miał szpachel na korku :lol: PS Marcin, jak pisałeś o klejeniu na ślinę to myślałem, że kojarzysz te farmazony z giełdowego wątku PS2 Kamilu korek to tylko rękojeść....najważniejszy jest blank i wędki należy pod tym względem oceniać.... zresztą wole piankę Edytowane 22 Maja 2015 przez minecjusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ja to pisałem w żartobliwym kontekście, bo Marcin jakiegoś kija wystawiał na giełdzie i ktoś mu zarzucił że jest oszustem i sprzedaje naprawiany kijek jako nowy, a o naprawie świadczyć miał szpachel na korku [emoji38] [emoji38] [emoji38]Przeca ja wiem, tylko troche pociagnalem temat;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Korek w wędkach seryjnych wszędzie jest podłej jakości. Ale w drogich kijach bardziej to boli. Sam jestem fanem pianki choć coraz częściej mnie nachodzi chęć na zrobieniu w korku i na pewno wybiorę super floor mimo ceny. Bardziej istotne jak osadzony jest uchwyt kołowrotka. Przerabiałem swoje st.croix tournament i tam był piankowy kruchy arbor (do kupienia w BRC- taki jasny, nie pamiętam nazwy).Demontowałem też kilka połamanych megabassów. Blank przeważnie kończył się w połowie uchwytu a później była kombinacja różnej średnicy rurek i sporo kleju.Leży do rozbiórki grafitleader. Mimo niedużej średnicy uchwyt nie jest ecs. Ciekawe jak tam został zamontowany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A to zwracam honor Przemku, myslalem ze ty tak na powaznie bo watek z gieldy mnie ominal ☺ Jesli chodzi o Blanki to i tak wole japonce ???? Dozbieram troche materialu na clip to bedzie mozna zobaczyc prace pod ryba kijkow takich jak Eg firangi, eg gazelle, eg tempest i moze reszta tez sie zalapie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/58549-s-jdm-megabass-destroyer-x7-super-elseil-f4-611x7/ Tutaj jest ciekawa dyskusja i teorie spiskowe na ten temat Wątek giełdowy Marcina Edytowane 22 Maja 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Demontowałem też kilka połamanych megabassów. Blank przeważnie kończył się w połowie uchwytu a później była kombinacja różnej średnicy rurek i sporo kleju. Wiekszosc firmowek tak ma Daiwy i Shimano jak przerabialem to wlasnie takie niespodzianki maja Po MB sie nie spodziewalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 A tu w rękach Dominika moje dwa nabytki czyli Abu Revo LT i SG Finezze do 12 g i pierwszy okonek w życiu Zapytałem Dominik a co zrobisz teraz z rybką? i usłyszałem wspaniałą odpowiedź wypuszczę do wody żeby rybka popłynęła do swojej mamy i taty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Właściwe wychowanie - to podstawa. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Damianie ogólnie w nowym pokoleniu nie będzie myślenia Ryby = jedzenie, tylko będzie rozumowanie ryby = przyjemność z łowienia..... :good:Leśne dziadki muszą wymrzeć, ale zanim to nastąpi jeszcze dużo wody musi przepłynąć naszymi rzekami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 w nowym pokoleniu nie będzie myślenia Ryby = jedzenie, tylko będzie rozumowanie ryby = przyjemność z łowienia..... :good: Oby.Tylko żeby do tego czasu coś jeszcze się uchowało w polskich wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Trzeba wierzyć że będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Dobra, chłopaki, w końcu Robson jedzie, będziemy mogli sie rozpisać. Tylko cicho na razie;) Powodzenia, jak pamiętam zeszłoroczny wyjazd nie przyprawiał od dreszcz emocji więc życzę Ci lepszych wyników. Oczywiscie na multiki drewniane;)Już jestem! Dzięki za życzenia powodzenia...odniosły skutek Wyjazd fajny (pogoda raczej nie). Woda zaskakująco zimna. Max 11 stopni. Grupa 6 osób zaliczyła: 110, 105, 2x101 (takiego ja trafiłem). Do tego miałem 90 i 82. Dużo 70-tek (50-60 sa nieklasyfikowane ) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Bardzo ladnie Robson, gratuluje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Gratki Robert! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Gratki Robert, więc wyjazd bardziej owocny od zeszłorocznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Gratulacje owocnego wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Dzięki Wszystkim za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Gratki Robert tylko esoxy byly grane? Okonie sandalki czy jakies salmonidy moze tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Pod sandacze się nie ustawialiśmy (podobno jest i niewiele w tej wodzie) Okonie oczywiście były. Mój największy tylko 34 ale kolego z łodzi trafił czterdziestaka na wahadełko (autorstwa naszego innego kolegi). Wybarwione przepięknie z powodu naturalnej barwy wody. Edytowane 25 Maja 2015 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Piękne okonie!Gratuluję fajnego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Widać że wyjazd bardzo udany gratulacje pięknych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi