Dienekes Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Sprzęt został tam, gdzie są ryby godne Xzogi Wypad nad ZZ z takimi badylem do jak walenie do muchy z armaty Choć z drugiej strony... największy paj na Xzogę wyjechał właśnie z ZZ :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jak dla mnie nowa 7mka trochę za delikatna do tego do czego miała służyć i pójdzie do ludzi.,Kijek jest super ale mi się zdublował z innym.Taka G75 12kg zostaje u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Tomek, jak byś ocenił górne CW tej nowej 7-ki ? 50/70/ czy może 90 gr. skoro delikatniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 50-60g.Cisnąć można tym więcej ale musi być czym jeszcze tego jerka podbić.50-60g no max.70.Do takich jerków jest to patyk idealny.Mniejszymi też się można pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Od siebie dodam tylko to, że nie sama masa w gramach lub ozetach wyrażona jest tu istotna, ale i charakter jerka. Płoć Tomka i Dominika waży 160 gr a animowana 7mką fika gibko. Nie trzeba się zbytnio sprężać. Dla odmiany dużo, dużo lżejsze konstrukcje potrafią się na tym kiju zbiesić. Taka ciekawostka Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Od siebie dodam tylko to, że nie sama masa w gramach lub ozetach wyrażona jest tu istotna, ale i charakter jerka. Płoć Tomka i Dominika waży 160 gr a animowana 7mką fika gibko. Nie trzeba się zbytnio sprężać. Dla odmiany dużo, dużo lżejsze konstrukcje potrafią się na tym kiju zbiesić. Taka ciekawostka No wiesz konstrukcje ponadczasowe takie jak nasze Tomy&Zelldo pominąłem z czystej skromności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Sprzęt został tam, gdzie są ryby godne Xzogi Wypad nad ZZ z takimi badylem do jak walenie do muchy z armaty Choć z drugiej strony... największy paj na Xzogę wyjechał właśnie z ZZ :D Nie wiem jak możesz tak zostawiać sprzęt daleko... Musimy poważnie porozmawiać;-)! Żonę tam zostawić, rozumiem, ale wyndkę?!? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jak? Ten sezon sprawił, że zwątpiłem w ZZ i sens pojawiania się nad tą wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) a co ja mam powiedzieć.Dwie armaty,kołowrót jak na słonia a Wisła struta. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Tomku, mam w pamięci te regularnie trzaskane bolki. Woda u Ciebie darzyła aż miło. Zresztą, w ubiegłym roku ZZ też. Nie tak dobrze jakościowo, ale przynamniej liczby były. Były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Tomku, mam w pamięci te regularnie trzaskane bolki. Woda u Ciebie darzyła aż miło. Zresztą, w ubiegłym roku ZZ też. Nie tak dobrze jakościowo, ale przynamniej liczby były. Były.Zlokalizowałem ale na tej miejscówce to kiedyś też było grubo.Byliśmy tam z 2lata temu z Krisu23.Woda się gotowała a my byliśmy bezradni.Wyjarali my po 2 paczki fajek z tych nerw.Ja wróciłem tam w tym roku.Tym czasem próbuje dwa razy mi ruszył za wobkiem ale coś jeszcze jest nie tak.Będę próbował może je tam rozszyfruje. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Widze ze zestaw stingray z T3 robi sie popularny.......i nie ma lekko u mnie.Dzisiaj pięć karpików.Kurde pasy im domalować i żyć nie umierać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 ....i nie ma lekko u mnie.Dzisiaj pięć karpików.Kurde pasy im domalować i żyć nie umierać to następnym razem aerograf do kieszeni i na ryby haha;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czekaj jak im tam sypnę z pontonu kilka łopat parzonej kukurydzy Potem na troka sztuczną kukurydzę drennana i jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Koledzy, doradźcie???!!! BRAĆ????http://olx.pl/oferta/kolekcjonerski-kolowrotek-hardy-CID767-IDar7gf.html#c62b2979b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Koledzy, doradźcie???!!! BRAĆ????http://olx.pl/oferta/kolekcjonerski-kolowrotek-hardy-CID767-IDar7gf.html#c62b2979b9W ciemno Robert. W ciemno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 OK. Jeszcze dwa driny. Zrobi mi się ciemno w oczach i biorę!Dzięki! Wiedziałem że można na Kolegów liczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 OK. Jeszcze dwa driny. Zrobi mi się ciemno w oczach i biorę!Dzięki! Wiedziałem że można na Kolegów liczyć Walnij cztery podwójne driny jeden za drugim i Ci przejdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 raz,dwa,trzy mój !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Gratki Wrzucisz przyzwoite foty? Edytowane 24 Czerwca 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Szybko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 jesteście bardziej pokreceni niż myślałem. . . . chłopaki, może to da się leczyć? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 jesteście bardziej pokreceni niż myślałem. . . . chłopaki, może to da się leczyć? :-D Chyba nie ma az tak dobrego specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Chyba nie ma az tak dobrego specjalisty [emoji38] [emoji38] [emoji38]Farmakologia tez rozklada rece. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dlaczego..... to się nazywa eutanazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi