Przemsol Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 a ja znalazłem taki opis do tej daiwy..... Multiplikator Daiwa Z 2020 HL to kołowrotek castingowy „made in Japan“ o dużej pojemności -dzięki czemu nadaje się do używania z grubymi plecionkami oraz połowu ciężkimi przynętami, w tym nawet jerkami do 80g. W tym kołowrotku liczą się przede wszystkim moc i żywotność. Hamulec MAGFORCE 3D dzięki możliwości regulacji pozwala wybrać optymalne ustawienie dla najróżniejszych warunków, jak choćby silny wiatr, czy niewielka waga przynęty. MAGFORCE 3D udostępnia w sumie 60 różnych ustawień hamulca, abyśmy mogli dopasować się do każdej sytuacji! dlczego opisali ten model że "nawet jerkami do 80g"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 A gdzie ten opis znalazles? bo zastanawiam sie nad ta daiwa ale glownie pod swimbaity 100g+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) tu: http://www.extrafishing.com/629,daiwa-z-2020-hl.htmli tu: http://bialaryba.pl/multiplikator-daiwa-z-2020-hl-japan-p-5332.html Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Przemsol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ceny kosmiczne, w JP za polowe tego mozna wywrac Ale jak jest zrobione na czesciach Ryogi to powinien machac te 100+ bez problemu (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Moim zdaniem bez najmniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 tutaj http://barsch-junkie.de/2012/09/08/baitcast-datenbank/(ten link mam chyba właśnie z tego forum) podają górną granicę 110, a optymalnie 15-90 gram.... ale ja się nie znam ja dopiero zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To tak z ciekawosci, czym rzucacie swimbaity takie jak np. SG real trout 100-300g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 niczym - nie posiadam tych przynet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 niczym - nie posiadam tych przynet Tos poratowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Sołtysa - Artura zapytaj on może takich używa/używał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 o matulu....300 gram.... toż ja się cieszę jak taką rybkę ułowię a tu przynętka samaż....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 o matulu....300 gram.... toż ja się cieszę jak taką rybkę ułowię a tu przynętka samaż....... Szczuple chwytaja bez zajakniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Jakies St.croix SA do 6-8 a nawet 10oz wiec pewnie COS by sie znalazlo. Z mlynkami juz troche gorzej, ale mysle ze toro 61, i 401 z shimano ewentualnie Lexa daiwy 400setka Daly by rade. Jedno wiedz, taki zestaw to nic porecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) 4setki do 100g? Zillionani starszymi łowią na ciężko i jest ok. Sam IP68 podpinam do kija 80g. Nie tylko z płaskich na ciężko Z'tka Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Pilot do 300gr, nie 100. Revo toro 51 i 61 mają identyczną przekładnie i konstrukcję - różnią się szerokością i pojemnością szpulki, więc mniejszy też wytrzyma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Narazie wystarczy mi taki do 100g. Ale mamki chetnie gryza takie SG 300g Wiec trzeba bedzie pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Tak Przemku, ale jak wiadomo do 100gr starczy dobra pletka 30-35 LB do 300gr mysle ze 60-70lb a to juz kawal sznura. Przyznam sie bez bicia ze intuicyjnie postawilem na wieksza szpule ale jesli na 51ke wejdzie odpowiednia ilosc takiej linki to naturalnie lepiej wybrac poreczniejsza konstrukcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ten by wytrzymał i 150 ... dzisiaj kupiłem Wykonany w Londynie prawdopodobnie na początku XIXw. Niezły pucek brązu. Waga ... 0,71kg!!! nie mieli kiedyś lekko PS kupiłem jeszcze inne "cuda". Pokazać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 BOB ty jeszcze pytasz pokazuj te perełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ten by wytrzymał i 150 ... dzisiaj kupiłem Wykonany w Londynie prawdopodobnie na początku XIXw. Niezły pucek brązu. Waga ... 0,71kg!!! nie mieli kiedyś lekko PS kupiłem jeszcze inne "cuda". Pokazać?paruj go z tym Megabass'em, niech robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Kołowrotek łososiowy ale muszkom do niego blisko.Katalog reklamowy z 1955 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 "Biblia" Polskiego wędkarstwa...jeden z opisywanych kołowrotków jakoś jakby podobny do jednego z moich "drewniaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 ...i inna literatura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 pozostałe kręciołki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi