Gość Drac Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Rękawiczki- mokra ręka i mi przeszkadza. mam wrażenie, że jest mniejsza przyczepność do multika. póki co zakładam co mam pod ręką- rękawiczki black cat. rękawiczka mokra, ale multik pewnie siedzi w ręce i mam poczucie że nie wypadnie z ręki. Jednak to tymczasowe rozwiązanie- na zimne dni odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Poczekajcie koledzy na prysznic dłoni do listopada:)...teraz to jest lajcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Myślę o sezonie jesiennym. Teraz mi to nie przeszkadza Varivas ma całkiem fajne rękawiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 http://fishing.shimano.co.jp/product/wear/3749 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Rozmiar "L" czyli takie nasze "M" (nie za duże) Edytowane 8 Września 2015 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Bardzo fajne, trzeba sobie takie sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 To ile złotówek trzeba zapłacić razem z wysyłką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Fajne, a one są z jakiegoś miękkiego materiału czy sztywniaki? Edytowane 8 Września 2015 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 są miękkie i cienkie, świetny grip i nie przemakają (choć u mnie to nie problem, moje multiki są praktycznie suche ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Gdyby ktoś postanowił zamawiać takie ''wdzianko''pisał bym się i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ja też chętnie..o ile cena nie będzie zaporowa. Szukałem na różnych stronach ale te krzaczki jakieś takie mało czytelne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 http://www.fromjapan.co.jp/s/search/list?%2Fs%2Ftrans%2F=〈=en&word=GL-269M&category=All&auction=1&shopping=1&auction_site=yahoo&shopping_site=yahoo%2Crakuten%2Camazon&price_min=2&fromlang=ja&sort_order=price_asc&in_stock_shopping_yahoo=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) i wybór u Toru http://www.fishing-otsuka.co.jp/index.php?m=k&cc=0005&kc=0001&dcc=150&mm=l3&bid=FIWEPO&pageID=1 Rivalley są bardzo fajne jak i te z dwoma odkrytymi opuszkami : http://www.fishing-otsuka.co.jp/index.php?m=k&cc=0005&kc=0001&dcc=150&mm=l3&bid=FIWEPO&pageID=4&uid=53360101G4E02876 Edytowane 8 Września 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jak ktoś będzie zamawiał to też się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Z tymi rzepami to plecionki Varivasa nie widzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 to poszukaj "monolitycznych" jak Rivalley RV, fajne, ale mają też wady, taka trochę skarpeta, używam i tych i tych, nie mam żadnych problemów, nie bardzo wiem jak można zaczepić o plecionkę (zapięciem), w praktyce nigdy mi się to nie zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Udało mi się zdobyć (z resztą na tym forum) I wydanie z 1939r. "Wędkarstwo na wodach Polskich" Feliksa Choynowskiego. (stanie obok wydania II z 1949) ale nie o to tutaj chodzi. Rzućcie okiem na tabelkę z tej książki. Powstała w czasach kiedy ryb w naszych wodach było od .... dużo. A potem funkcjonowała przez kolejne lata a biedny okoń był nieustannie "chwastem" w naszych wodach. Sumowi też nie można zazdrościć No i mamy co mamy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Ja też się piszę na te małe, czarne, bez palców L Ładna ta Biblia Edytowane 8 Września 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ja bym przytulił te shimano xeno w rozmiarze "M". Ja niestety nie potrafię i nie mam czasu tego ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 rozmiar M, to nasze S, mam takie w domu, nieużywane, są jednak dość małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Na koniec miesiąca będę zamawiał ze dwie pary dla siebie wiec jak ktoś by coś tam chciał to priv, przesyłka chociaż będzie tańsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wiem, napiszę priv wieczorem. Na 99% będą dla mnie idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Rozmiar "M", wchodzić - wchodzą, ale ja odczuwam już dyskomfort objętościowy, długość palców jest jeszcze OK Edytowane 12 Września 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Jak by co to ja emkę bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 ... a puki co... (PEWEX, lata 80-te, właściwie nówka )Tym czasem na tle "firmowym" ale ostatecznie wyląduje w części z innymi kijkami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi