Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Hahaha niezły babol;) Wiesz, bo to USDM, dlatego taka cena. No i 2016....

to nie znaczy, że to jakoś strasznie źle, SS SV ma bardzo dobre opinie, jesli dodamy do tego klikający docisk, parę łożysk, dużą gwiazdę z Zaionu, fajniejszą korbkę, zmieniany panel

to wychodzi całkiem przyzwoita hybryda, tyle , że nie liczyłbym na jakąś większą moc, bo bebechy ponoć te same

Edytowane przez bazyloss

Koledzy miał ktoś bądz używał zillona 100 shl ? Czy jest duża różnica pomiedzy typem r?

Marcin co to za zillon?

Fajny podoba mi się ;)

Miałem kiedyś 100shl, miałem też erkę i różnica jest użytkowo spora, przede wszystkim przełożenie, lepsze spasowanie, wygląd też bardziej według mnie atrakcyjny. Natomiast jak każdy stary Zillion jest to kawał porządnej maszynki. Nie powiem Ci dokładnie, mamy tu Mistrzów od prześwietlania multików na części pierwsze, na pewno Ci temat wyłuszczą;)

Co do tego ze zdjęcia to model na który długo polowałem w jakiejkolwiek wersji używanej czy nie, trafił się nowiutki w końcu.

To J-DREAM 6.3L, Przemek ma rację. Bardziej charakterystycznie się prezentuje z profilu.6fc66f82cf77f9212688ecebe5a0357f.jpg

• Like 4

Marcinie poznałem po charakterystycznych wcięciach w tej części obudowy nad wodzikiem.

Maszyna pierwsza klasa i ma moje ulubione przełożenie 6,3 :good:

Ja mam hamerykańi niskobudżetowy 100SHLA i nie narzekam :rockon: ....może kiedyś też sobie sprawię takiego z flagą na boku ;)

• Like 1

Też miałem 100 SHL oraz R-kę i długo nimi nie połapałem , niestety to nie mój typ wolę roundy.R-ka szybka maszynka,wygląd to już rzecz gustu ,poszła do Maniek1972 i bardzo sobie chwalił maszynę.Osobiście mi lepiej łapało się 100SHL , biorąc do ręki czuć siłę jak na niski profil , do ciężkiego opadu jak najbardziej .

Miałem kiedyś 100shl, miałem też erkę i różnica jest użytkowo spora, przede wszystkim przełożenie, lepsze spasowanie, wygląd też bardziej według mnie atrakcyjny. Natomiast jak każdy stary Zillion jest to kawał porządnej maszynki. Nie powiem Ci dokładnie, mamy tu Mistrzów od prześwietlania multików na części pierwsze, na pewno Ci temat wyłuszczą;)

Co do tego ze zdjęcia to model na który długo polowałem w jakiejkolwiek wersji używanej czy nie, trafił się nowiutki w końcu.

To J-DREAM 6.3L, Przemek ma rację. Bardziej charakterystycznie się prezentuje z profilu.6fc66f82cf77f9212688ecebe5a0357f.jpg

• Like 3