minecjusz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Pożyczył mi go Tomek (@rothen) na naszym ostatnim wyjeździe grudniowym na Drużno. Nie bałeś się utopić Edytowane 9 Stycznia 2016 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Jak masz pod sobą od 0,5 do 1 metra wody to co się bać? Wiosłem sięgniesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Koledzy ja już wyleczyłem się z Xzogi.Naprawdę są lepsze mało znane blanki.I póki co nic nie powiem Jak dostanę to pokażę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Koledzy ja już wyleczyłem się z Xzogi.Naprawdę są lepsze mało znane blanki.I póki co nic nie powiem Jak dostanę to pokażę pochwal się kolego ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja dziś zamówiłem 2 blanki na nowe kije pod multika. Wkręca ten cast okrutnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 To pochwal się jakie to blanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja dziś zamówiłem 2 blanki na nowe kije pod multika. Wkręca ten cast okrutnie... [/quote Haha a nie mówiłem Co tam zamówiłemś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Nie powiem.Jak będę miał to się pochwalę .A to wina Maniek1972 bo miał ten tajemniczy blank w łapkach i mnie nakręcił To pochwal się jakie to blanki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Xzoga Shitenno SR-G 76MH2 na sandaczowy kijek na Wisle i Suzuki RXF-16lb-762 na uniwersalny patyk na jeziora, rzeki, rzeczki i kanaly Oba do połowów z brzegu. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Tomku wiedziałem że nie powiesz, dopuki nie dopniesz wszystkiego - dlatego pytałem Kube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) koledzy miał ktoś kontakt z tym kijkiem?? SAKURA FURIOZZA CAST 661 ULST Micro Guide Limited 198cm 1/5gjak się sprawuje szczególnie ciekawi mnie ułożenie przelotek skrętne..... link do alledrogo: http://allegro.pl/sakura-furiozza-cast-661ulst-mg-limited-198cm-1-5g-i5711421910.html Edytowane 11 Stycznia 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Kijek fajny, ciekawe jak sie zachowuje przy użytkowaniu?A "spirala", jak "spirala"- wielu rodbuilderów ją stosuje.W moich kijkach eliminuje kontakt linki z blankiem przy głębokim ugięciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Mam Sakurę NeoTrinis (190cm do 10g) jest super. Jeśli ta Twoja jest o półkę wyżej to musi być ... zaje fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Uparli się producenci chyba na te kolorowe szczyty bo często się to spotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) jaki blank miał podobne parametry..... bo fajnie by było samemu zrobić tylko jak dla mnie na pierwszą wędkę ciężko będzie ze spicingiem skosnym... a myślałem o blanku Suzuki RXF-6LB-702 7ft/213cm 2 1,8-7g 4-8lb Fast 8,4 1,6mm 35g Edytowane 11 Stycznia 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Kup blank,podjedź do Sergiusza z FISHINGROD ,na pewno Ci pomoże przy spacingu w spirali,jeśli się obawiasz,że nie dasz rady.Nie taki diabeł straszny. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 właśnie będe się do Sergiusza wybierał po przelotki i i resztę komponentów......... bilko mam do Fisihgrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 to coś przypominające ryskę pod flagą, przed dwa miech mnie hamowało, daj koniecznie znać czy to faktycznie rysa (wiesz, że ja bardziej upierdliwy od Ciebie jestem), czy mam sobie pluć w brodę Kamil, możesz pluć. To nie rysa, stan 100% fabryka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 na szczęście pojawił się ten nowy Zillion SV TW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Panowie, wiecie gdzie namierzyć te 3 kolory? To chyba IMAKTSU SG 3D. Szukam ale tych modeli nigdzie nie ma:(. Barwy świetne. Tomy - wyzwanie przed Toba;) http://www.bass.co.jp/index.php?m=c&cc=0009&uid=53360101G5500060 http://www.imakatsu.co.jp/products/lure/pro_a226.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 O kurcze, fajne karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Fiuuu? Ładnie się to to prezentuje! Tyle, żem w krzakach wschodnich nie kumający. ( Za wyjątkiem wschodniego sąsiada) Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Nie mogę nigdzie w ofertach znaleźć tych kolorów:( - same bassy tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 50% zniżki na Daiwy T3:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/36_3290/garage-sale/garage-sale-reel.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 50% zniżki na Daiwy T3:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/36_3290/garage-sale/garage-sale-reel.htmlNo, ładne ceny. Przed nowymi wyprzedają T3, nowa era TWS nadchodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi