biker1 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 OkOchłonąłem - czekam na cos ciekawego z giełdy. Moze tatula hd custom?i stało się nastepny zarażony ...... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 zaczyna mnie korcić ! RATUNKU! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 zaczyna mnie korcić ! RATUNKU!Niestety nie mamy oddziału prewencji, detoksu też nie przeprowadzamy... Sorry;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 zaczyna mnie korcić ! RATUNKU!Jedyne co możesz zrobić to odciąć się od wszelakich możliwości korzystania z netu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Albo odciąć kciuki obu rąk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Bardzo przyjemne hobby "gadżeciarskie":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mi już nawet nie przeszkadza że multik ma korbę nie po tej stronie ,lewa prawa co mi tam , wszystkie takie piękne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mi już nawet nie przeszkadza że multik ma korbę nie po tej stronie ,lewa prawa co mi tam , wszystkie takie piękne.już po chłopie :D :Dale nie tylko ty tak masz, ale początki choroby są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 A jaki jest koniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 A jaki jest koniec ? Koniec? Może taki, chociaż ja sam nie mam pewności czy to już koniec.A zaczynało się od jednego, tak na próbę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Czyżby Zillion 100 Ci zalegał niepotrzebny??? A na poważnie - ładna kolekcja.Abu, shimano, daiwa.... Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Drac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Czyżby Zillion 100 Ci zalegał niepotrzebny??? A na poważnie - ładna kolekcja.Abu, shimano, daiwa.... Zillion nie zalega, ma u mnie "dozywocie". Z tuningowa szpulką to "uniwersalny" multik, a do tego prawie pancerna konstrukcja- takie gniotsa-niełamiotsa.Machnę nim gumą na 8 gr główce, a w razie potrzeby, po zmianie szpulki na oryginalną, wyślę w teren 100 gr. jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 U mnie też powoli kolekcjonerstwo się odzywa Zresztą na m.pl niektórzy mają mi za złe, że wykupiłem prawie wszystkie availe i youmeye do shimano....a i tak potrzebuje jeszcze jedną 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Po objawach stwierdzam że chorujemy na to samo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Też dlatego fajnie się dogadujemy w czasie łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 ja tez sie zaraziłem na początek t3sv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 jak wygląda płatnośc kartą w plat.co.jp? złożyłem zamówienie ale mnie nie przekierowuje na strone z danymi karty.Może jest tak że zamówienie jest kompletowane i dopiero wysyłają maila z opcją płatnosci?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 ja tez sie zaraziłem na początek t3sv Też zachorowałem i już do mnie jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Też zachorowałem i już do mnie jedzie... Brałeś w plat.co.jp? Ja mam problem z płatnością karta która jest spięta z paypal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 ile po ocleniu i kursie wychodzi na dzien dzisiejszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie,ten jest buyee,nie wiem jeszcze nic o cle ... Przyjedzie dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Koniec? Może taki, chociaż ja sam nie mam pewności czy to już koniec.A zaczynało się od jednego, tak na próbę. a u mnie od pażdziernika 2015 dwie sztuki Abu..... a co będzie po dwóch latach .......... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie wiem co będzie po dwóch ale po 5 będziesz lepiej zaopatrzony jak JAPANTACLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) U mnie tez stajnia multikow sie powiększa Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Żbiku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 tzn chłopaki ja Wam powiem tak: kupuje jeden zestaw żeby mieć czym miotać perch'ami 14 i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi