sebalos.77 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Tak to się właśnie zaczyna,ja tylko chciałem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 tzn chłopaki ja Wam powiem tak: kupuje jeden zestaw żeby mieć czym miotać perch'ami 14 i tyle. Taaaa.... Ja tez kupowalem tylko jeden multik i jeden kij do jerkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Moze mnie ptasie gniazda zniechęcą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Widzę że niski profil bije rekordy popularności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 rothen pokaż swoje beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 rothen pokaż swoje beczkiKurka, robi się showroom pokaźny;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Mam prośbę o podpowiedz w wyborze wędki z pazurem.Co szanowne grono poleca na początek do crankbaitów typu dt16-20,pike14 do max perch14~50gram oraz jerków typu slider 10Do kija chce zapiąć Daiwe t3 svPs: cena oczywiście gra role i szukałbym raczej kompromisu z jakością wykonania i komponentów- seryjniak najlepiej. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 te moje to skromnie wyglądają i jest im smutno..... będzie coś do kupić trzeba ...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Smutne Abulce są czas na Daiwa/Shimano/Megabass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) te moje to skromnie wyglądają i jest im smutno..... będzie coś do kupić trzeba ...... ..aż się proszą żeby im pannę Tatule dokupić Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Oj chyba Tatula będzie następna.....podoba się mnie ona strasznie....... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 tzn chłopaki ja Wam powiem tak: kupuje jeden zestaw żeby mieć czym miotać perch'ami 14 i tyle.Haha to było dobre też tak myślałem na początku ale wyszło inaczej .Co do kija mam budżetowy Dragon Ultima polecany przez kolegów z forum i jestem zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 A co ja mam pokazać Dwie małe Ryogi,Pluton,Ringa SSS,ZX 1601Mag,CBC 21pts i Aldebaran Bfs Xgrothen pokaż swoje beczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 A co ja mam pokazać Dwie małe Ryogi,Pluton,Ringa SSS,ZX 1601Mag,CBC 21pts i Aldebaran Bfs XgNo nie mów,że sprzedałeś moje Cabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 A co ja mam pokazać Dwie małe Ryogi,Pluton,Ringa SSS,ZX 1601Mag,CBC 21pts i Aldebaran Bfs XgTo faktycznie Tomeczku, straszna bida i dziadostwo u Ciebie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie ma sie czym chwalić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie no co ty ,Cabo 21pts jest .Nawet 2 sztuki i w jakim stanie Nie sprzedam za żadne skarby No nie mów,że sprzedałeś moje Cabo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 U mnie też powoli kolekcjonerstwo się odzywa Zresztą na m.pl niektórzy mają mi za złe, że wykupiłem prawie wszystkie availe i youmeye do shimano....a i tak potrzebuje jeszcze jedną Przemo, to już rzeczywiście zbieractwo Ci się włączyło, i to poważne;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 I kusi mnie alphas air 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kurka chłopaki, tak się zbroicie, że aż się czuję jakoś nieswojo;) U mnie z paczki wyjechał właśnie taki przesyłek do kompletu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kurka, zadziwiające ile castingowiec gotów jest zapłacić ...za same dziury w szpuli 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kurka, zadziwiające ile castingowiec gotów jest zapłacić ...za same dziury w szpuli Hahaha prawda? to chyba jak z serem... Tylko ten dziurami dalej chyba nie poleci;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 A co to za" szpulek", i to do tego multika? Jak tak to do SS Air też by pasował. Proszę o namiary. Kurka chłopaki, tak się zbroicie, że aż się czuję jakoś nieswojo;)U mnie z paczki wyjechał właśnie taki przesyłek do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 A co to za" szpulek", i to do tego multika? Jak tak to do SS Air też by pasował. Proszę o namiary.A nie, to tylko ostatnia dostawa. T3 AIR nie ma nic wspólnego ze szpulką. Szpulka idzie do IS63L, a T3 AIR idzie do innego kija, który za kilka dni podleci. Jakby taka wymiana szpulek szeroka miała miejsce, to bym oszalał;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) A nie, to tylko ostatnia dostawa. T3 AIR nie ma nic wspólnego ze szpulką. Szpulka idzie do IS63L, a T3 AIR idzie do innego kija, który za kilka dni podleci. Jakby taka wymiana szpulek szeroka miała miejsce, to bym oszalał;-)A już miałem nadzieję że SS Air stuninguję. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez proraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi