PILOT Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ładny ten kijek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 chcę kupić multiplikator niskoprofilowy z wyższej półki na lewą rękę ,waga do max250g ,nawój najlepiej ponad 90cm .ma służyć głównie do połowu boleni na przynęty 8-30g. polecicie coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Daiwa Steez i będziesz Pan zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Daiwa Steez i będziesz Pan zadowolony a co myślisz o abu rocket? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ... pisałeś , że chcesz z najwyższej półki? więc dostałeś jedną z możliwych propozycji.bo jeśli również ze średniej półki to np. Shimano Exsence DC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 bo jeśli również ze średniej półki to np. Shimano Exsence DC Złośliwcze jeden Ty Z Abu miałem tylko STX-a i dwa Morrum-ki, które z resztą miło wspomonam, ale o Rocket nic Ci nie napiszę bo nie znam multika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ejjjj , nic nie miałem na myśli Mariuszu (przypadkowa zbieżność okoliczności o której wiemy tylko my ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ... pisałeś , że chcesz z najwyższej półki? więc dostałeś jedną z możliwych propozycji.bo jeśli również ze średniej półki to np. Shimano Exsence DC może średnia półka ale multik 1 klasa zwłaszcza pod Bolenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 a co myślisz o abu rocket?Miałem,sprzedałem,Scorpion Dc lepszy.Ale coś mi zaczyna świtać i niedługo do ludzi pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 TD-Sol po modernizacji: łożyska Katobi BFS,karbonowa korbka 90mm,knoby oraz ciekawoska... chińska szpulka finesse Ray's Studio dedykowana do serii Alphas.Szpulka wykonana jak najbardziej precyzyjnie,kręci eleganco bez bicia i itp.,posiada dołożone orginalnie łożysko hybrydowe a'la ''jeżyk'' BFS,dedykowana waga 8,9g (moja niezbyt dokładna waga leciutko oszukuje),na zdjęciach do prównania z orginalną głęboką szpulą z łożyskiem BFS. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Rocket nie powala na kolana. Przy obecnej cenie (kiedyś sugerowana 775 zł) ponad tysiaka wolałbym dołożyć do Shimano Exsence z DC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 a co myślisz o abu rocket?jak by co to pojawił się tutajhttp://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=13464.msg179912#new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 jak by co to pojawił się tutajhttp://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=13464.msg179912#newGdyby nie nadmiar multikòw z przedziału 7-30g to ten Rocket już dawno leżał by u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wybór padł na mb ip79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wybór padł na mb ip79Bardzo bobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja tam się nie znam na tych nowoczesnościach, ale ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja tam się nie znam na tych nowoczesnościach, ale ...? Toż to żadna nowoczesność Robciu, to stary dobry Zillion w nowych szatach;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 I właśnie o to mi chodzi ... taki farbowany lis. Stąd te wątpliwości A to , że się nie znam, pozostaje bez zmian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 I właśnie o to mi chodzi ... taki farbowany lis. Stąd te wątpliwości[emoji14]A to , że się nie znam, pozostaje bez zmian Bo wiesz Robert, jest wiedza i mądrość Taki farbowany, ale chodzi miodnie. Chociaż przy takim przełożeniu i tak będzie trochę głośny w użytkowaniu. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 A znasz multik, który przy wysokim przełożeniu pracuje bezszelestnie jak klasyk 6,4:1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 A znasz multik, który przy wysokim przełożeniu pracuje bezszelestnie jak klasyk 6,4:1? Ano właśnie, i to jest ta różnica o której pisałem przed chwilą;-) T3 Air też daje przy przełożeniu 8.6... Z Andanem ostatnio o tym nawet rozwialiśmy, dzisiaj sprawdziłem i fakt. Po prostu wcześniej miałem to w czteroliterowym abecadle. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 A znasz multik, który przy wysokim przełożeniu pracuje bezszelestnie jak klasyk 6,4:1? ja znam ja znam..... taki który sobie leży na półeczce i pracuje jeno siłą bezwładności......sorka...nie mogłem się powstrzymać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ej Shrek ... nie mondraluj się sorki... nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 a skąd wiesz że uwielbiam być ogrem.....kuźwa permanentna inwigilacja...drzwi pod prądem światło w podłodze wszystko to porypane..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wiedziałem, że zatrybisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi