minecjusz Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Gdyby ktoś przypadkiem wiedział, gdzie można jeszcze znaleźć szpulkę availa do CC51 model CNQ5014TR to proszę o info......zbierałem się do zakupu zbyt długo i jakieś 2 miesiące temu zniknęła ze sklepów W planie mam grubszy tuning calcutty pod prawdziwe UL lub wręcz XUL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Miałem dzis nad woda dziwna sytuacje z moim Steezem SV LTD. Po dobrej godzinie bezproblemowego rzucania nagle powstała broda... Ogólnie nie korzystam z SV i standardowo hamuje szpulke kciukiem. Po rozplątaniu cienkiej linki kolejny rzut i... kolejna broda. Mysle sobie, kurde co jest? Ponowne rozplątanie i kolejny rzut, przy których cos jest nie tak. Słychać dziwne odgłosy szpuli podczas rzutu, przy zwijaniu wszystko jest ok. Kolejny rzut i ten sam objaw, bardzo głośny "świst" szpuli. Trzeci rzut ze "świstem", kolejna broda i odstrzelenie gumy... Nie wiedziałem co sie dzieje, wiec zdjąłem boczny panel i wyjąłem szpulke, wg mnie wszystko było tam ok. Złożyłem wszystko do kupy, uzbroilem na nowo zestaw i... zero problemów, Steez działa jak na poczatku, szpulka pracuje cichutko podczas rzutu, a przynęta lata za horyzont. Co to mogło byc? SV sie zawiesił? Sprawdź szpulkę indukcyjną,czy przypadkiem się nie zawiesza.Pod nią,jest taki mały plasticzek który (rzadki przypadek ale się zdarza) lubi delikatnie pęknąć.Następstwem tego jest otwarcie indukcji,bez cofania jej na swoje miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Łoooo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 AREK!!! Areczku! jak się czujesz? Mam nadzieję, że to było tylko trzyminutowe (1:47 do 1:50) zawieszenia się organizmu i byłeś w stanie komunikować się z nami tylko monosylabowo?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Robert to nie zawieszenie to natchnienie.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Oooo, faktycznie, wybacz dopiero teraz to dostrzegam : AchAchOchŁuŁooo...wszak to nic innego jak przetłumaczone na Japoński:Szumią WierzbyNaGórSzczycieA to cię naszło w środku nocy! Gratulacje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 No była ładna ta imprezka;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Moze przydatna informacja, a moze nie. Na Aldebarana BFS '16 wchodzi idealnie 150m linki Sunline Super PE 8 Braid 6lb, wlasnie nawinalem Edytowane 27 Września 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 No pokaż go ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 No pokaż go ...świntuszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) No pokaż go ????Ale że ja? Pokazywałem jak byłem mały Edytowane 27 Września 2016 przez Żbiku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Korci. Może po testach ci nie podpasuję? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No nie ma się czego wstydzić. Zacny sprzęt ! Może i mi przypadnie go pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Tomek w pewnym sensie prawda to Im lżejsza szpulka tym mniejsze siły są potrzebne do tego żeby ją ruszyć z miejsca, tym samym.. to co napisałeś. Mniejsze też siły są potrzebne żeby ją zatrzymać co również ma spory wpływ na rzuty. Walka o każdy ułamek grama trwa od lat, obserwujemy to ale i technologia wykonania, wyważenia gra również swoją rolę, wraz z pozostałymi elementami młynków - nie wiem czy nie na równi z wagą. Np. Szpulka słynnego curadziaka 50e z 2010 roku waży mniej niż Daiwy T3 SV ale daiwa mimo nieco cięższej szpuli rzuca bardziej komfortowo lekkimi wabikami.Sławek stawiasz obok siebie Curado 50e i t3SV ? to znaczy, że SV poradzi sobie z 3g? Kolega zwariował na punkcie T3 SV a że cena jest dosyć atrakcyjna to drążę temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Sławek stawiasz obok siebie Curado 50e i t3SV ? to znaczy, że SV poradzi sobie z 3g? Kolega zwariował na punkcie T3 SV a że cena jest dosyć atrakcyjna to drążę temat tak rodzina multikow t3 z szpula sv radzi sobie z 3 gramami - nawet przy cieżko ładującym sie kiju - oczywiście mowię tu o skupionej masie przynęty. Pewnie przy ładnie ładującym blanku ten komfort zwiększa sie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dzięki Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 gdyby ktoś coś zamawiał chętnie się podepnę i kupię http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/2674 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Nie chciałbym zakładać nowego tematu, ale od kąd potrzymalem zestaw castingowy (co prawda w sklepie) nie moge odeprzeć uczucia jakie to bylo wygodne... i jak mocno mnie ciągnie do tego.Bede montowal nowy kijek na blanku xzogi 5kg i zastanawiam sie nad zrobieniem z niego casta, jaki kreciolek byscie mi polecili na początek i czy warto zaryzykować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Warto zawsze do jakich przynęt ?? Jakie ryby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 pzede wszystkim szczupak gumy typu hearing shad 16cm, roznego rodzaju woblery ze slidereami i sweeperami. Kijek ma byc dosc uniwersalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Tatula 100SHL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Tatula 100SHL spokojnie da radę, cast jest świetny mi odrazu przypadł do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Tatula troszkę za droga coś tańszego do 400zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Tatula z ebay. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi