bartolo Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Kupiłem obleśnie tanią Calcutte 201D - brzydzę się sobą, ale obiecałem sobie że w koncu zabiorę się za jerki (tak robione przeze mnie ) potzrebuje jakiegoś dobrego kijka do jerków mysle max 50-60g za 1000-1200 zł ktoś coś xD To może wybierz takie coś: Talon 64HM, ogarnie spokojnie od 20 do 90gr... (jednoskład)http://www.art-rod.com/blanki/talon A tutaj coś na temat jerkówek:http://jerkbait.pl/topic/5891-blanki-na-jerkowkę-pytanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dojechała moja Calcutta 201D - ale to jest perfekcyjnie proste urządzenie, nie ma na nim niczego zbędnego - jest tylko to co potrzeba. Za taka kase mega pozytywne wrażenie, spodziewałem się jakiejś taniej kupy którą i tak wymienie na CC201 ale nie - zostaje u mnie. Kopara opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Kupiłem obleśnie tanią Calcutte 201D - brzydzę się sobą W takim razie wychodzi na to, że teraz to ta calcutta będzie się brzydzić Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 W takim razie wychodzi na to, że teraz to ta calcutta będzie się brzydzić Tobą No właśnie leży tak zimna obrażona, aż zaparowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 A co ma być nagrzana na Ciebie po takim tekscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 A co ma być nagrzana na Ciebie po takim tekscie? Swoja droga myślałem że bedzie dużo wieksza, ryoga 1016 była bardziej okazała. ona w sumie w ogóle nie różni się wielkością od CC51 - tylko szpula głębsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 widzisz.. a mawiają nie oceniaj ksiazki po okładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 widzisz.. a mawiają nie oceniaj ksiazki po okładce Teraz pytanie czy nie powinienem kupić 301D albo 401D xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 4setke karol krause ma / mial do puszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 201 powinna dać dade z jerkami do 60g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) setka też da rade pogadaj z peresada on chyba uzywa do szczupakow ... tylko nie pamietam czy setka czy dwusetka. Edytowane 29 Listopada 2016 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 201 powinna dać dade z jerkami do 60g ?Da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 mifek a tak coś mi iskrzy w pamięci Ty nie byłeś czasem w jerkowej grupie gestapo jak Meme teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dawne dzieje i nie chce wracać do tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Da A jak u niej ze słoną wodą bo mam siostre w Gdańsku i szkoda przegapić taką okazje, z płaży jeszcze nie łowiłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dawne dzieje i nie chce wracać do tematu... Rozumiem, nie wnikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 A jak u niej ze słoną wodą bo mam siostre w Gdańsku i szkoda przegapić taką okazje, z płaży jeszcze nie łowiłem xDA to nie wiem :-) według siemano da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Meme a jest jakaś alternatywa od availa czy innego śpi do tej brzydkiej gwiazdy hamulca xD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 szczerze nie wiem - nigdy nie szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Rafał coś tam jest http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/1877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Meme a jest jakaś alternatywa od availa czy innego śpi do tej brzydkiej gwiazdy hamulca xD ?jakby dobrze poszukał to by i Tknob sie znalazl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 jakby dobrze poszukał to by i Tknob sie znalazl Daj spokoj wystarczy jedna legenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 201 powinna dać dade z jerkami do 60g ? Każda 2 z przodu w multiku Shimano (zresztą Daiwy też), da radę tym gramaturom.Rafał, no co Ty.Wyłączyłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Każda 2 z przodu w multiku Shimano (zresztą Daiwy też), da radę tym gramaturom.Rafał, no co Ty.Wyłączyłeś się?Mam zaległości xD ale wraca mi zdrowiem- zamówiłem gwiazdę hamulca Availa xD Zmylił mnie rozmiar - nigdy nie widziałem 201 shimano, myślałem ze będzie pół raza większa niż moja CC51? A są takie same. To nie wyglada jak mocarna betoniarka Edytowane 29 Listopada 2016 przez Rafał Nosowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Heheh przyspieszona kuracja jak widzę już wdrożona. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi