gaweł Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 A jak u niej ze słoną wodą bo mam siostre w Gdańsku i szkoda przegapić taką okazje, z płaży jeszcze nie łowiłem xD To uważaj bo to choroba postępująca-po pierwszej konkretnej torpedzie rączki w drżenie wpadają A to już "day after tommorow" setka też da rade pogadaj z peresada on chyba uzywa do szczupakow ... tylko nie pamietam czy setka czy dwusetka. Setkę mam i nie boję się jej używać do 70g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Chłopaki serio byłem długo wyjęty z tematu i od przeglądania tego co w tym czasie się działo aż głowa boli - nikomu nie przychodzi na myśl coś fajnego do jerków 60-70g max z JP, jakiś EG albo coś odrobine tańszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zależy jak długi kij o takim cw w japoni raczej bedą z tych dłuższych niż krótszych - jeżeli mówimy o poprawnym cw jak kij jest opisany :-) a moze słynny talon 64mh / h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wydaje mi się że nie chce niczego dłuższego niż 2m nie wiem czy to długi kij xD to będzie moja pierwsza jerkowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zawsze mi się marzyła xzoga taka g 66 do 7kg.Teraz ją mam i jestem zachwycony.Opinie innych użytkowników same pozytywne. Zakres wg bardziej doświadczonych z tym kijem od ok 30g do nawet 100. Choć nie wygląda na tak mocny. Myślę że warto rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wydaje mi się że nie chce niczego dłuższego niż 2m nie wiem czy to długi kij xD to będzie moja pierwsza jerkowkaTalon ma 6'4" czyli po przeliczeniu na nasze 1,93 m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nie wiem czy chce mi się bawić w zbrojenie blanków wolałbym coś gotowego kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 To raczej zostaje Ci nasz europejski rynek :-) moze zamiast wydawać 1000 zł kup polecanego dragona za 1/3 ceny i zobacz czy Ci pasuje jerkowanie - tak serio mowię :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 To raczej zostaje Ci nasz europejski rynek :-) moze zamiast wydawać 1000 zł kup polecanego dragona za 1/3 ceny i zobacz czy Ci pasuje jerkowanie - tak serio mowię :-) Najwidocznie jerki nie były i nie są mi pisane ;D skonczy się pewnie na kijku pod woblery do 45g i tyle xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Ta ultima na prawdę jest super.Bob mi polecił i jestem mega wdzięczny.To mój podstawowy kij pod szczupaka.Twardy, dobrze szarpie jerkiem, gumę agresywnie podbija. Teraz być może zastąpi go xzoga, ale honorowe miejsce dla niego zawsze będzie w moim domu. Zdecydowanie polecam. Ma krótki dolnik. Nie każdemu leży, choć dla mnie idealnie. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Drac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 I u mnie Ultima teraz raczej stoi za szafą lub jeździ na dłuższe urlopy lub za morze jako zapas. Kilka razy przymierzałem się do sprzedania ale za każdy razem kiedy ja lub zainteresowany odpuszczał ... czułem ulgę i zadowolenie, ze zostaje u mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ja też mam Ultimkę i też jej nie sprzedam świetna jerkówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 A kogo polecacie do ukręcenia tej xzogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Krętaczy u nas sporo, i to dobrych, ale na tym banku najwięcej kręcił Robert z brc.Ale pracowali na nim również- z tego co kojarze,Dąbek, Patryk, Skałek.Nie pomijalbym również łebskiego p. Kawalca. Przymierzałem się do robienia takiego kija i miałem o to prosić pana K. Bo mam blisko i wiem jak robi. Na szczęście trafiłem używke i super mi leży. Może masz możliwość od kogoś wziąć tego kija i zobaczyć na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Rafał @Dąbek, Hubert @Hubertys, Bartek @Buri A kogo polecacie do ukręcenia tej xzogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 To problemu mieć nie powinieneś No chyba że kogo wybrać Bob dzięki za uzupełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Nie znam gościa, który by bardziej perfekcyjnie skręcił kija do casta niż Bartek @Buri. Ale to moje zdanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 W piątek kupiłem Revo lt i fajny 6 stopowy kijaszek. Po wzieciu do ręki zestawu... Banan mi nie schodził z japy. To moja pierwsza styczność z takim zestawem. Po powrocie do domu ku uciesze pukających sie w czoło rodziców, co chwila wychodzilem z chaty tylko po to, zeby porzucać na podwórku. Zestaw super zgrany.Zalozylem Salmo Tiny i... Na zakreconym magnetyku osiagam odleglosci wystarczajace na mojej rzeczce. Nie moge sie doczekac 1 stycznia.Od skupionych 4 gramow to juz przyjemnosc i zadnych brod. Kolejny cel do zbierania to lekka szpula do revo i krotszy kijek, ponizej 6 stop. )Za wszystko winię mifka bo pokazał mi cast na żywo! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 I ja miałem dzisiaj dzień testowy (i zakupowy)Zacytuję własne wpisy w innym wątku: Dzisiaj znalazłem chwilkę czasu i wyskoczyłem na jeziorko Czerniakowskie przetestować ten zestaw KUYING TETON 1-4g + AB LT6). Rzucałem gumeczkami na główkach od 1g (to muszę jeszcze trochę poćwiczyć ) do opisanego 4gr. 2,5g już pięknie lata ale odwołuję poprzednie przypuszczenia ... główka 6g nie przeciąża blanku. Latały obrotówki 0 i 1 oraz woblerki od 2g. Niestety chwilami wiało w porywach i było trudno o pełen obraz. Natomiast muszę się ze wszystkimi podzielić pewną obserwacją. To nie prawda że ryby świetnie biorą z pierwszego lodu! Wszystkie te wspaniałe przynęty spadały na pierwszy lód ... i nawet nie było jednego brania !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ryby jak ryby.... ważne, że latało Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 To teraz zacytuje siebie w temacie zakupowym bezpośrednio poprzedzającym testy Również dzisiaj (pomimo planowanego testu), Żona wyciągnęła mnie na zakupy Ale jak mówi przysłowie: "nie ma tego złego, co by nie wyszło na dobre". Kiedy wracaliśmy do zaparkowanego samochodu (nie zgodnie z przepisami! bo tylko farciarze znajdują miejscówki) nie tylko nie miałem szczęki na kole to jeszcze moja kochana pokazuje palcem i mówi: zobacz, salon wędkarski Nawet o nim nie słyszałem więc tym bardziej trzeba wejść. Zaopatrzenie przyzwoite, standard z klasą. Rzuciłem ot tak pytanie: a stare modele Spoona Rapali (te bez grzechotki) macie? ... -"Mamy i to promocji na wyprzedaży"... Bardzo lubię te przynęty bo po prostu złowiłem na nie kilka fajnych rybak (w tym dwa szczupaki po 100cm). W tym roku na Drużnie pożyczyłem mojemu partnerowi z łodzi, mojego killera ... zakończył wyjazd honorową rybką ok. 60cm więc kilka zabrałem. Cena ... 13 PLN/szt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dodam tylko, że "zapomniałem" karty i w ogóle portfela, więc zaliczyłem zakup sponsorowany (uwielbiam moją żonę ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jak to mówią w czepku urodzony :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Nie znam gościa, który by bardziej perfekcyjnie skręcił kija do casta niż Bartek @Buri. Ale to moje zdanie.Zamierzam to sprawdzić Tylko trochę nam nie idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Mam kije kręcone przez Bartka, Rafała i Kamila. Warto poczekać i po negocjować z nimi aby zrealizowali nasz projekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Mam kije kręcone przez Bartka, Rafała i Kamila. Warto poczekać i po negocjować z nimi aby zrealizowali nasz projekt Jeszcze o Hubercie/Hubrods/ trzeba pamiętać bo kijki robi miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi