BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nie zapomniałem o Hubercie. Rzuć okiem na mój wpis na poprzedniej stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Bardzo miodzio.Jeno się wzbrania na przejście jasnej strony mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 koledzy szukam rozpiski części do tego multiplikatora SPRO, Padł podczas morskiej wyprawy koledze chyba hamulecjak byście posiadali taką rozpiskę, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 mały król przybył mały lekki, z terkotką 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Meme i jak wrażenia na sucho ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Na sucho Mhmm Spasowanie jak dla mnie bomba HamulecMagnetyczny ładnie działa - w domu zrobiłem sobie szybko test na pitching - cel rura pcv w drugim pokoju i celowanie do niej - 2 gramy lata ładnie a hamulec działaj nawet w niskich prędkościach ( linka sunline fc sniper 4 lb )Terkotka - fajnie brzmi ale lekko drży :-) Szpula kręci sie jak oszalałaPoki co nie wyjmowałam / dokładałem magnesów Luz wsteczny jak to w shimano Brak kliki docisku szpuliW ręku leży o wiele lepiej niż jakikolwiek multik jaki do tej pory miałem lub uzywałem - włączając w to steezy i inne Tak na szybko - jak czas pozwoli w piątek wyskoczę przetestować 1 rzuty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Michał co oznacza( pitching) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Michał co oznacza( pitching) ?https://youtu.be/1DmvXIArqWk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Michale, jak zobaczyłem to ... w oczach ciemno mi się zrobiło i dupa z podziwiania! Jedynie w głowie myśl jedna dzwoni jak upierdliwy dzwonek ostrzegawczy... chcę TO, chcę TO !!! (może się nie spotykajmy? może lepiej nie będę brał TEGO do łapy? może lepiej nie wiedzieć i nie widzieć jak z TEGO lata? a może to badziewie ci nie podpasuje? ... dzwoń śmiało!!! ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Robert - w piątek opisze jak z niego lata :-) a co do spotkania to masz jak w banku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Michał co oznacza( pitching) ?To takie rzuty z pod "pit(p)y" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Tu się nie ma co uśmiechać tu trzeba płakać :-) Dziękuję Michał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Arek tu masz więcej . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Pitching - lepiej w wersji PL może nazwać, ale jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 To takie rzuty z pod "pit(p)y" Masz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ten gość z filmiku łapie na gumę z hakiem obok. Czy Wy też tak łapiecie. U mnie zawsze przechodzi przez gumę. Chyba te bassy zjedzą wszystko, a nasze ryby bardziej ostrożne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Meme; Przepiękny zestaw. Oczu nie można oderwać. Musisz koniecznie zrobić teścik nad wodą... Z jakim kijkiem do sparowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 http://www.palms.co.jp/rod/palms-elua/en/molla/ Model - MSCGC-66-ULXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ten gość z filmiku łapie na gumę z hakiem obok. Czy Wy też tak łapiecie. U mnie zawsze przechodzi przez gumę. Chyba te bassy zjedzą wszystko, a nasze ryby bardziej ostrożne.W którym momencie hak jest z boku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Model - MSCGC-66-ULXFOj zrobimy sobie porównanko;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Tutaj w bardziej popularnym serwisie dźwięk hamulca :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Taki Gwiezdnowojnowaty. Podoba mi się ta drapieżność dizajnerska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 W którym momencie hak jest z boku ? Wydaje mi się , że oliwka jest przed hakiem , guma założona na początku haka offsetowego , ale ostrze jest obok a nie przebija się przez gumę... .Chyba , że mi coś na oko poleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) ? Edytowane 7 Grudnia 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi