Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Tiaaaaa.....Nieuleczalny ??????   Ja jeszcze wogóle nie zacząłem ( to moj trzeci post ) a już zaraziłem kumpla który poprosił mnie abym rozglądał się po forum celem zdobycia informacji o sprzęcie. I co ty na to  BOB ? :)

Uciekaj puki masz szanse - ja przewalilem na casta dobry samochód a to dopiero początek ... 

Uciekaj puki masz szanse - ja przewalilem na casta dobry samochód a to dopiero początek ... 

Rafał.. wiem co mnie czeka;;;( ło matko) ale muszę spróbować. Pamiętam moją pierwszą przygodę z ruską targową podróbką  czegoś co pzrypominało łudząco Ambasadory, ( jakieś niecałe 20 lat temu). Zgadnij jak skończyła się moja "przygoda" z  "multiplikatorem???? (podpowiem że po drugim rzucie, bo pierwszy odplątałem jakimś cudem). Ale chłopaki nie przerywajcie Waszego wątku. Kontynuujcie bardzo ciekawą dyskusję. A zatem wracamy do momentu , jak Tomiemu kolor smaru się nie podoba :) 

Fi 5 x  2.5 cm słoiczek. A co on z kaczego kupra topiony? Już wiem. Z Japońskiej złotej kaczuszki. Jezu chryste . Zaraz liczę ile kilo kosztuje....A tak prywatnie . Kogo mogę trochę pomęczyć w sprawie sprzętu tak aby nie zaśmiecać forum. Wiem że to męczące, nawet czyta się z trudem, a to jaki multik,,,,, a to jaka pletka,,, a czy dobra,,,,a czy zła,,,i tak  wiele razy. Kocioł mam w głowie :D ... p.s ... Mnie wyszło 16.000 za kilo. .... spadłem. :lol:

Niekoniecznie Made in Japan ale narzekac nie bede jak bedzie. Jesli o mnie chodzi to tylko Daiwa, Shimano i ewentualnie megabass Michal. I nie musi to byc mlynek do UL. W gre wchodza tatula r, scorpion dc7, nowy chronarch ci4, a moze alphas R. Pomyslimy jak sie pozbede cc51.