Gugcio Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 W takich dziurach sam lapie moze nie 10m ale tak do 8m ale na kaluzy czasem podbijam sobie na 12 -16m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tym razem po "waszemu" : No mnie się kolor tego smaru nie podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaho Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ostrzegam - ten wirus bywa NIEULECZALNY! Tiaaaaa.....Nieuleczalny ?????? Ja jeszcze wogóle nie zacząłem ( to moj trzeci post ) a już zaraziłem kumpla który poprosił mnie abym rozglądał się po forum celem zdobycia informacji o sprzęcie. I co ty na to BOB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Tiaaaaa.....Nieuleczalny ?????? Ja jeszcze wogóle nie zacząłem ( to moj trzeci post ) a już zaraziłem kumpla który poprosił mnie abym rozglądał się po forum celem zdobycia informacji o sprzęcie. I co ty na to BOB ? Uciekaj puki masz szanse - ja przewalilem na casta dobry samochód a to dopiero początek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaho Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Uciekaj puki masz szanse - ja przewalilem na casta dobry samochód a to dopiero początek ... Rafał.. wiem co mnie czeka;;;( ło matko) ale muszę spróbować. Pamiętam moją pierwszą przygodę z ruską targową podróbką czegoś co pzrypominało łudząco Ambasadory, ( jakieś niecałe 20 lat temu). Zgadnij jak skończyła się moja "przygoda" z "multiplikatorem???? (podpowiem że po drugim rzucie, bo pierwszy odplątałem jakimś cudem). Ale chłopaki nie przerywajcie Waszego wątku. Kontynuujcie bardzo ciekawą dyskusję. A zatem wracamy do momentu , jak Tomiemu kolor smaru się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Smar jak smar , 80zł za 5g słoiczek nie dam zeby go nawet ze zlota robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaho Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Fi 5 x 2.5 cm słoiczek. A co on z kaczego kupra topiony? Już wiem. Z Japońskiej złotej kaczuszki. Jezu chryste . Zaraz liczę ile kilo kosztuje....A tak prywatnie . Kogo mogę trochę pomęczyć w sprawie sprzętu tak aby nie zaśmiecać forum. Wiem że to męczące, nawet czyta się z trudem, a to jaki multik,,,,, a to jaka pletka,,, a czy dobra,,,,a czy zła,,,i tak wiele razy. Kocioł mam w głowie ... p.s ... Mnie wyszło 16.000 za kilo. .... spadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Mecz tych którzy... Mają:1. Doświadczenie2. Cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 IOS jest kilkukrotnie wydajnieszy niż inne popularne smary, więc to wcale nie jest aż tak drogo (daje się go tyle co nic, a elementy metalowe wprost kleją się do siebie, ale zachowując przy tym masło) - takie to coś dziwnego z tej Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Widze że nie tylko ja spania nie mam xD nie ma to jak pogadać o smarze o 2 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaho Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja sie nie wtrącam już . @mifek mi pomógł , a ja obiecałem że zaraz po nawiązaniu wątku spadam A teraz serio ....zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Smar jak smar , 80zł za 5g słoiczek nie dam zeby go nawet ze zlota robili Nie ma takiej potrzebe zeby tyle wydawac...sa na rynku oleje i smary np. Daiwa czy boca ktore nie kosztuja za duzo a sa godne polecenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A mi wystarczy Mobilith - jest dobry j- ak by nie był czerowony to polowa z was róznicy by nie zobaczyła pomiedzy Daiwa za 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A mi wystarczy Mobilith - jest dobry j- ak by nie był czerowony to polowa z was róznicy by nie zobaczyła pomiedzy Daiwa za 80 złMozesz mi podac nazwe tego specyfiku bo jeszcze sie nie spotkalem z tak drogim smarem daiwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Mozesz mi podac nazwe tego specyfiku bo jeszcze sie nie spotkalem z tak drogim smarem daiwa... http://www.mefistofishing.pl/smar-daiwa-serwisowy-japonski-oryginal-p-1073.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Greg może dlatego , że w JP kosztuje 12-13$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Greg może dlatego , że w JP kosztuje 12-13$ Jak bedziesz przejazdem to kup mi jeden sloik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 raczej nie bardzo, ale jak będę coś zamawiał, to mogę wziąść dla Ciebie słoiczek tyle, że ja wolałbym zapłacić 100zł i kupić IOS factory GREASE PRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 http://www.mefistofishing.pl/smar-daiwa-serwisowy-japonski-oryginal-p-1073.htmlNo rzeczywiscie cena jak za kawior.....dlatego mysle ze warto zrobic wieksze zakupy w jp i zaplacic dwa razy mniej jak napisal bazyloss..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jedzie do mnie duża Ryoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Znowu Tomek:D a miala byc druga malenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Będą dwie maleńkie i jedna duża.Tak docelowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Hehe ja jak pogonie CC51 to cos bede szukal, ale low profile bo roundy jakos mi nie lerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 daiwa tatula ? a moze nowe metanium ? Gucio ma byc made in japan oczywiscie ? bo zawsz jest revo ltx / mgx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Niekoniecznie Made in Japan ale narzekac nie bede jak bedzie. Jesli o mnie chodzi to tylko Daiwa, Shimano i ewentualnie megabass Michal. I nie musi to byc mlynek do UL. W gre wchodza tatula r, scorpion dc7, nowy chronarch ci4, a moze alphas R. Pomyslimy jak sie pozbede cc51. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi