Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy szybkie pytanie/szybka odpowiedź tatula ct 100hsl 7.3:1 czy aby revo sx 6,4:1 do jerkow do 60g. Czas do 15

nie ma jednoznacznej odpowiedzi - raczej Twoje indywidualne preferencje - wolisz szybko czy wolniej - jedni lubia hs w jerkowaniu inni wolą zwykłe 5.0 do jerków. Poza tym budowa - dla nie lepiej lezy tautala w reku, a nowa ct bedzie lezec jeszcze lepiej :) 

Jaki jest najlepszy smar i oliwka do multika.

Używam Penn Grease , jest coś lepszego?

T 3 Air nasmarowana,skręcona i chodzi to ciekawe.

Co do T3 Air proponuję Ci Areczku Alchemy Oil Ultra Light od Hedgehog Studio. Multi chodzi troszku głośniej bo rzadziocha - i trzeba co drugi/trzeci wypad walnąć kropelkę - ale zapieprza pięknie. Oczywiście piszę o smarowaniu łożysk szpuli, nie o głównym mechaniźmie.

Trzeba było powiedzieć dzisiaj, cyknąłbym Ci dwie krople na T3 w garażu;-)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• Like 3

nie ma jednoznacznej odpowiedzi - raczej Twoje indywidualne preferencje - wolisz szybko czy wolniej - jedni lubia hs w jerkowaniu inni wolą zwykłe 5.0 do jerków. Poza tym budowa - dla nie lepiej lezy tautala w reku, a nowa ct bedzie lezec jeszcze lepiej :)

Możesz się jeszcze pokusić o nowego Zilliona 1516 TWS, u mnie się dobrze sprawdza w cięższym zastosowaniu. Zależy ile masz kaski, ale trochę dopłacisz i klasa wyżej. Nie ujmując oczywiście nic Tatulce.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka