brig Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Chłopaki bo się zaczerwienię:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Miszcz jest tylko jeden Wysłane z mojego HTC One przy użyciu TapatalkaMiszcz jest tylko jeden ... to NASZ AREK (a czerwień się Arku ... bo kolejkę i tak stawiasz ) Edytowane 5 Czerwca 2017 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Na Żarnowcu? Wchodzę w tę kolejkę, stawianą przez Mistrza. I osobiście Mu gratulację złożę. (chyba nie ucieknie ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Miało być właśnie mistrzu... ale nie chciałem żeby wyszło ironicznie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Na Żarnowcu? Wchodzę w tę kolejkę, stawianą przez Mistrza. I osobiście Mu gratulację złożę. (chyba nie ucieknie ) Oj to się paru mistrzów spotka Kolejki długie będą a jakie emocje do tego Arek Gratulacje Edytowane 5 Czerwca 2017 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Arek a możesz cos napisać więcej o garminie i całym dadaj ? Jestem bardzo ciekaw tej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Co mogę napisać ?Po porostu udało się ;-)Bardzo kapryśna woda ucząca pokory,osobiście jej nie lubię :-)Choć są w niej piękne ryby.Pływałem kajakiem więc zasięg trochę ograniczony ,a jest gdzie popływać i potrafi powiać.Pierwszy dzień okoniowo 7 okoni 40/45 cm górki i wyspy.Drugi dzień w pierwsze 30m szczupak 64 i okoń 42 i tu wspaniały pomysł:-) na zmianę taktyki na zatokę co dało 2 szczupaki 40 cm :-)Zawody ukończone z sumą 6000 punktów.Trzeci dzień dogrywka 40 załóg tu pływałem łodzią zaproszony przez Michała złowiłem szczupaka 64 i okonia 42 co dało nam 11 miejsce. Zdjęcia na fb profil Kayak Fishing PolandZapraszam.:-) Edytowane 5 Czerwca 2017 przez brig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Oj to się paru mistrzów spotka Kolejki długie będą[emoji14]a jakie emocje do tego Arek Gratulacje Arek pamiętasz, że jestem Twoim załogantem zarezerwowanym? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Marcin nie ufaj pijanemu tak mi powiedział Maniek 1972.:-)Jak nie będzie Ci przeszkadzało że będzie nas na łodzi trzech to bardzo serdecznie zapraszam.:-)A jak będzie Ci to przeszkadzać to dam wam Łódź a sam popłynę kajakiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 zaraz zaraz..... ja może dostałem receptę na okulary (dziś odebrałem) ale nawet po założeniu takowych ni jak rozpoznać kolegi nie mogę....... zdjęcie większe poproszę a poza tym z kajaka się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Przemek rozpoznaj mnie po błysku w oczach :-)( co młodziej wyglądam na żywo):-) kamera mnie nie lubi.A z kajaka się liczy nawet bardziej zrozumiesz jak kiedyś połowisz.:-)Dzisiaj skończyłem 44 lata a czuję się jak małolat , urodziny obchodziłem pod blokiem z kolegami na murku.:-) Edytowane 6 Czerwca 2017 przez brig 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 I tego się trzymaj!Zdrówka 44 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Lekko spóźniony ale dotarł. Dzień dziecka w tym roku obszedłem wyjątkowym cukierkiem A tutaj razem ze starszym podrasowanym braciszkiem w ciemnym winie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Możesz cos więcej o nich napisać ? mało sie znam na abu a wyglądają ciekawie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Michał,Są to z grubsza zwykłe acz inaczej malowane C3 4601.Wino dostało 4 dodatkowe łożyska oraz szpulkę Avail i obecnie to już C7 Komfort na stosownym kiju już od 4g.Niebieski to DDL IAR ...można powiedzieć że raczej rzadki a tym bardziej w tym stanie (new old stock).Nie jestem pewien ale chyba zrobili go na rynek wschodni i tym samym lekko go odchudzili stosując alu przekładnie i wiercąc dziury na stopce ... około 18g:)Oba mają ratio 5.3:1 aczkolwiek winko zbiera więcej linki na jednym zatoczeniu okręgu korbą.Dla IAR'a charakterystyczny jest tzw podkciuk wykończony żółtym kauczukopodobnym tworzywem. Kciuk na nim siedzi jak trzeba Oczywiście niebawem również ten egzemplarz dostanie inne łożyskowane części i nową lżejszą szpulkę.Mega uniwersalne maszynki, prosto zbudowane i mało kulturalne żeby nie powiedzieć chamskie prostaki PS. Na poliku niebieszczak ma jakiś podpis ale nie mam pojęcia co tam nabazgrane Edytowane 7 Czerwca 2017 przez sucks_one 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Koledzy, troszkę szukałem pod hasłem (sandacz łowienie w nocy na casting) lecz bezskutecznie Chodzi mi o model multiplikatora do łowienia nocą jigowanie plus woblery, oraz chciałbym się dowiedzieć, czy łowiliście nocą przy użyciu multiplikatora.Ps.: BOB1 podpowiedział mi iż sprawdza się Shimano Exence DC, Robert dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Nie dodałeś tylko, że polecałem z powodu funkcji "łowienie w nocy". Działa całkiem przyzwoicie i może ułatwić nocne życie (i nawet wierszyk wyszedł ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Przepraszam,že tak zapytam,a to są multiki do łowienia w nocy?.Łowiłem zwykłym curado 201 i wszystko oki,a może jestem w błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Nie jesteś w błędzie. Możesz łowić multikiem, którym chcesz. Ten Shimano ma po prostu jedna z cyfrowych funkcji/ustawień pt "łowienie w nocy", które może pomóc w nocnych łowach. Ot i tyle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Nie dodałeś tylko, że polecałem z powodu funkcji "łowienie w nocy". Działa całkiem przyzwoicie i może ułatwić nocne życie (i nawet wierszyk wyszedł )Dokładnie tak to ująłeś (a później powstają opowieści dziwnej treści) przepraszam Robert. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zdarzało się wędkować w nocy. Ładnie się wtedy zmysły człowieka wyostrzają.Szczególnie czucie w palcach i słuch.Polecam. Oczywiście raczej na otwartej wodzie i ze środka pływającego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 ...z brzegu też. Adrenalina w tej ciszy i spokoju niesamowita jeszcze jak nie wieje to już całkowicie. Często zamykam oczy i czekam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 ...z brzegu też. Adrenalina w tej ciszy i spokoju niesamowita jeszcze jak nie wieje to już całkowicie. Często zamykam oczy i czekam:)Aż dzik wyskoczy z krzaków???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Od razu poszedł by na "stejku"XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Zdarzało się wędkować w nocy. Ładnie się wtedy zmysły człowieka wyostrzają.Szczególnie czucie w palcach i słuch.Polecam. Oczywiście raczej na otwartej wodzie i ze środka pływającego. ...z brzegu też. Adrenalina w tej ciszy i spokoju niesamowita jeszcze jak nie wieje to już całkowicie. Często zamykam oczy i czekam:)Wiem, że nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale by gonić go Rozumiem, że łowiliście castem w nocy więc moje pytanie brzmi, czy w multiplikatorach z funkcją łowienia w nocy nie mieliście problemu z plątaniem linki itp.? Edytowane 11 Czerwca 2017 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi